infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Allah'ım bizlere ikiz ikiz verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :emir_bebek::emir_bebek:
Benim eşimin ailesinde ikiz çokkkk :KK9: :KK9:
bunca bekleyisten sonra anca keser benide tatlım yaaa :KK52::KK52:

amiiiiiiinnnn inşalllahhhh yaa eses ben birşey soracam yaa ben bildirim alamıyorum niyee alıntılanan mjları anca sayfaya bakınca görebiliyorum neden anlamadım anlıyorsan bi yardım etsen

hoşgeldin aramıza tatlım yakınmışız birbirirmize bende Adanadayım canım bende aşılama yptırıyorum dün ilk iğnemi yaptım bakalım hakkımızda hayırlısı sizde problem neydi canım :26:

:nazar::nazar:dilerim aşılamann tutar canommmmmmmmmmmmm bebegimmm :KK36::KK36:
bu arada farkettim hep adana,mersin,antalya akdeniz bölgesii tesadüf :KK9::KK9:

inan boyle ılgılenmene sevındım ya ben degerlerden az cok anladıgım ıyı sanırım bu aksam doktora gıdecem dıye sabırsızlandım benım ıcın cabalamanızada ayrıca tesekkur ederım

hoş geldin canım yaz istersen ben daha yeni okuyorum yazdıklarını,,, benim de eşim varikosel ameliyatı oldu şu anda değerleri çok iyi şükür... o kadar çok yaptırdık ki testleri artık uzmanlaştık... yardımcı olabildiğim kadar olurum...

amiiiiiiinnnn inşalllahhhh yaa eses ben birşey soracam yaa ben bildirim alamıyorum niyee alıntılanan mjları anca sayfaya bakınca görebiliyorum neden anlamadım anlıyorsan bi yardım etsen

mesaj gelmiyormu bebeğim ? mesajıınnız alıntılandı diyeee :26:

:nazar::emir_bebek: Bismilllahirrahmanirrahimmm :nazar::emir_bebek:

ALLAH’ım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
:KK16::KK16::KK16:Aminnnnnn :KK16::KK16::KK16:

◇◆◇◆■□■□■°•★♡♥♡♥♡♥♧♣♧♣♧♣○●○●○●○●☆

:KK57::13::13::13::KK19::KK19::KK19::KK16::KK16::KK19::KK19::KK19:::KK64::KK64::KK64::KK66::KK66::123::123::123::KK60::KK60::KK60::KK60::127::132::132::132::132::118::118::118::118::118::118::102::102::102::126::126::126::126::103::103::103::103::82::82::82::82::KK71::KK71::KK71::KK36::KK36:

___________İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii____________

((((:-)52::KK52::KK52: nrycck25****************** ilk hamişizzz ))))):KK52::KK52::KK52:

İsim ****************bat************************ durum

nrycck25 ******* :KK16: :KK16: ******* 20 subat beklemede

kib *********** :KK16: :KK16: ********* 22 şubat beklemede
cano1985 ******* :KK16: :KK16: ******* 22 subat beklemede
minigmanig ************* :KK16: :KK16: ******* 22 subat beklemede
Eylemsiva ******* :KK16: :KK16: ******* 25subat beklemede
emotions88 ******* :KK16: :KK16: ******* 26 şubat beklemede
kelebekhayat ******* :KK16: :KK16: ******* 27 subat beklemede
suzansu ******** :KK16: :KK16: ******* 29 subat beklemede
umuttttt ******* :KK16: :KK16: ******* 1 mart beklemede
Lility ******* :KK16: :KK16: *********** 2 mart beklemede
Brownim ******* :KK16: :KK16: ******* 2 Mart beklemede
sadecim ******* :KK16: :KK16: ******* 2 mart beklemede
sipsirine ******* :KK16: :KK16: ******* 2mart beklemede
sndz ******* :KK16: :KK16: ******* 3 mart beklemede
berre ******* :KK16: :KK16: ******* 4 mart beklemede
isyan ******* :KK16: :KK16: ******* 5 mart beklemede
eses07 ******* :KK16: :KK16: ******* 9martbeklemede
hanife81 ******* :KK16: :KK16: ******* 9 mart beklemede
feelcrying ******* :KK16: :KK16: ******* 9 mart beklemede
delinefsim ******* :KK16: :KK16: ******* 10 mart beklemede
anotomi ******* :KK16: :KK16: ******* 12 mart beklemedee
nazende88 ******* :KK16: :KK16: ****** 10 mart beklemede
littebirre ******* :KK16: :KK16: ******* 13 mart beklemede
sevva ******* :KK16: :KK16: ******* 15 mart beklemede
zehra9090 ******* :KK16: :KK16: ******* 16 mart beklemede
0611GNc ******* :KK16: :KK16: ******* 16 mart beklemede

ebru_ko ******* :KK16: :KK16: ******* 16mart beklemede
sewda22 ******* :KK16: :KK16: ******* 17 mart beklemede
sultan33 ******* :KK16: :KK16: ******* 18 mart beklemede
hatibi ******* :KK16: :KK16: ******* 18mart beklemede
cemrem29 ******* :KK16: :KK16: ******* umutla beklemede
mevanurrrr ******* :KK16: :KK16: ******* 21 mart beklemede
kurabiye83 ******* :KK16: :KK16: ******* ?
sewda22 ******* :KK16: :KK16: ******* ?
jonguil ******* :KK16: :KK16: ******* 22 mart beklemede

inşallahh listemiz uğurlu gelir de ,bu ayy hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler :KK16:

Listemize eklenmek isteyenler yazabilirler ... :KK52::KK52::KK52::KK51::KK51::KK51:

Alıntı ebru_ko kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
adetın 3 gunu hormın testleri verdım bılgısı olan bana yardım edebılırmı

TSH (Tiroid Stimülan Hormon) 1.31 μIU/mL 0,27 - 4,2 ECLIA Serum

FSH (Folikül Stimülan Hormon) 7.9 mlU/mL ECLIA Serum

3.5-12.5 Foliküler faz
4.7-21.5 Ovulasyon faz
1.7-7.7 Luteal faz
25.8-134.8 Postmenapoz

LH (Luteinizan Hormon) 10.5 mIU/mL ECLIA Serum
2.4-12.6 Foliküler faz
14.0-96.0 Ovulasyon faz
1.0-11.4 Luteal faz
7.7-59.0 Postmenapoz

Prolaktin 12.4 ng/mL 4,8 - 23,3 ECLIA Serum

Estradiol (E2) 25.3 pg/mL ECLIA Serum
ARALIKLARI 12.5-166.0 Foliküler faz
85.5-498.0 Ovulasyon faz
43.8-211.0 Luteal faz
<5.0-54.7 Postmenapoz
215->4300 1.Trimester
Sayfa

ayyy pardon ben spermiyogram testi sonuçları sandım sırayla okuyunca anladım...:))

mesaj gelmiyormu bebeğim ? mesajıınnız alıntılandı diyeee :26:

hayıııırrrr sayfaya bakıyorum tek tek ondan sonra görüyorum acaba mj sayfasımı dolu ondandır diye klasörü boşalttım bakalım şimdi gelcekmi gözlerim şaşı oldu mjları aramaktan yaaa :KK1::KK1:

kızlar karnım ve belim ağrıyo ama hala adet olmadım, keşke olmasam diyorum ama belirtiler rahat bırakmıyor, kasıklarda da batma oluyo ara ara, sancı gibi, :KK43:ooofyyaaa keşke hamiş olabilseydiim

hayıııırrrr sayfaya bakıyorum tek tek ondan sonra görüyorum acaba mj sayfasımı dolu ondandır diye klasörü boşalttım bakalım şimdi gelcekmi gözlerim şaşı oldu mjları aramaktan yaaa :KK1::KK1:

hahahah bebeğim bilmiyorum ki :KK9::KK9:
benim takıntı mesaj boş olcakk :KK9::KK9:
bak düzelmezse yönetime msj atarsın :KK52::KK52:

Yok cnm sizden deil bende çok istiyordum test yapmak inş erken yaptım die cikmamistiii yinede o umut var içimde :)) bu arada dün bi arkadaşım fal baktı ne çok ne az bir zamanda hamile kalacaksın ve cok kıymetli gelecek demişti bende o düşünce ile yattım die rüyamda hamile olduğumu söylüyorlar di hayırlısı allahtan hepimiz için canlarimm&#128522;&#128522;&#128522;

canımya tabiki umudun olcak sen dediğim gibi hiçç sıkıntı sitres yapma aramızda iki gun var İnşallah senın hayırlı haberini alırız İnşallah hamilesindir canım ... o testlere guven olmaz genelde adetin son gunu yapılıyo aslında bende sabrede b ilirsem ogüne kadar beklerim ama nerdeee bana kalsa bugun yine yapcam hahaha ya hevesliyiz işte zamanda gecmiyo offffffffff canım Allah sabır versin sana ve tüm bekleyenlkere..

inşallah canım Allah razı olsun senden güzel dileklerin için evet canım rahim filmi çektirdim sağ tüpüm için şüpheli dedi doktorum sol tüp açık bilmiyorum artık Rabbime sığındık onun hükümlerine karşı boynumuz kıldan ince elimizden duadan başka birşey gelmiyor tabi tedbirimizi almak dışında tedbirimizi alıp takdiri Yüce Rabbiime bırakıyoruzz herşeyin hayırlısı...

Aynen canım Rabimize sıgınıyoruz ondan şifa bekliyoruz yapcak başka bişiyimiz yok .. Hayırlısıyla derdinin dermanını versin Allah İnşallah.....
kızlar karnım ve belim ağrıyo ama hala adet olmadım, keşke olmasam diyorum ama belirtiler rahat bırakmıyor, kasıklarda da batma oluyo ara ara, sancı gibi, :KK43:ooofyyaaa keşke hamiş olabilseydiim

sen test yapmıştın demi balım ya İnşallah olmazsın sende heycanlı bekleyiş cok zor olmayan şeyleri de var gibi hisediyoruz dedimya burnumuz aksa hamilemiyim diye hevesleniyoruz offffff gercekden son bi hafta çok zor oluyor .. Aman İnşallah senın kırmızılar yerin dibine girsin 9 ay gelmesin ... İnşallah hamişsindir canım...

hoşgeldin aramıza tatlım yakınmışız birbirirmize bende Adanadayım canım bende aşılama yptırıyorum dün ilk iğnemi yaptım bakalım hakkımızda hayırlısı sizde problem neydi canım :26:

hoşbulduk canım, eşimin varikosel problemi vardı ameliyat oldu çok şükür düzeldi şimdi. benim adetlerim çok düzenliydi işte annemin vefatı, insanların düşüncesiz konuşmaları bizi çok yordu adetlerim 5 aydır sürekli gecikmeye başladı... biz de doktorumuza söyledik aşılamaya falan gerek yok dedi tabi adam bütün tahlilller rahim filmi falan iyi olunca yapmak istemedi... en sonunda ağladım doktora yap dedim biz çok yorulduk diye... o da iğneye başladı aşılmayı konuşuruz yine diye.. salı günü başladık iğnelere gelecek salı kontrol var bakalım... insanların bizimle konuşurken daha dikkatli davranması gerekirken laf sokuyorlar çok üzülüyorum ben... yazarken bile ağlıyorum çok doluyum ben... annem de yok konuşamıyorum kimseyle...

bu arada derdimi anlatmaktan yazmayı unutmuşum.. senin de tedavin hayırlı olsun inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize...

hoşbulduk canım, eşimin varikosel problemi vardı ameliyat oldu çok şükür düzeldi şimdi. benim adetlerim çok düzenliydi işte annemin vefatı, insanların düşüncesiz konuşmaları bizi çok yordu adetlerim 5 aydır sürekli gecikmeye başladı... biz de doktorumuza söyledik aşılamaya falan gerek yok dedi tabi adam bütün tahlilller rahim filmi falan iyi olunca yapmak istemedi... en sonunda ağladım doktora yap dedim biz çok yorulduk diye... o da iğneye başladı aşılmayı konuşuruz yine diye.. salı günü başladık iğnelere gelecek salı kontrol var bakalım... insanların bizimle konuşurken daha dikkatli davranması gerekirken laf sokuyorlar çok üzülüyorum ben... yazarken bile ağlıyorum çok doluyum ben... annem de yok konuşamıyorum kimseyle...

benimde hersey normal ama doktorum cok sabırsızdı asılama yaptı :KK52::KK52:
bayaga umutlanmıstım 23 ocakta olmustum tutmadııı maleseffffff :KK14::KK14:

Canım öncelikle başın sağolsun Rabbim sana sabırlar versin ... Üzüntünü bizde senınle birlikde paylaşıyoruz canım.. eşnin tedavisi bitmiş çok şukur .. senın adet gecikmelerin vucuduna çok yukledigin için olabilir ve sitres üzüntü tabiki .. aslında bi iki ay dinlenip sonramı deneseydin aşılamayı acaba.. vuruldugun iğneler üzüntülerinin sıkıntılarının gözyaşlarının son bulmasına vesile olsun şifa olsun İnşallah her biri sana yavrucugunu adım adım yaklaştırsın İnşallah canım .. yanlız değilsin biz varız her birimiz farklı farklı acılar yaşıyoruz ..Çok şükür Rabbime ama ayaktayız canım seni bebeginle guldursun İnşallah Allah (c.c)hu.

X