- 18 Aralık 2013
- 1.475
- 1.864
günaydın kızlar bende arada dedikodularınıza katılırım inşallah 30 yaşındayım yaklaşık 2 senelik evliyim.2 senedirde çocuk istiyoruz.bende endometriozis yani çikolata kisti var 1 kez ameliyat oldum.sonra yumurta rezervim azaldı.eşimdede morfoloji düşüklüğü var.1 aşılama 1 tüp denedik olmadı.dün 6 gün evvelinden adetimde geldi sağolsun hiç bekletmez hayırlısı olsun hakkımızda.şunu öğrendimki.bebek diye uğraşsanızda olmuyor bebeği düşünmeden ilişki yaşasanızda olmuyor.bu iş nasip işiymiş.zamanı gelince olacakmış.sabırla duayla beklicez başka çareside yok..hadi görüşürüz
Hoşgeldin canım ayagın bizede ugurlu bereketli gelsin İnşallah ...Çok gecmiş olsun Rabbim Derdinin dermanını sana versin İnşallah canım ... Sanırım iki aşılama daha hakkın var bence onları kullanmadan tup bebek deneme canım ... Cikolata kisti içinde doğal kürler var onları mutla uygula özellikle sogan . Tekrar gecmiş olsun senınde hayırlı mujdeli haberini burdan okumak dilegiyle ..Sağlıcakla kal ..
canım benim Allah razı olsun ne güzel dua etmişsin insallah seninde duaların kabul olsun cok sagol gülüm bebiş yok diğer aya insallah
Canım hiç sıkılıp üzülme doktorun olma ihtimali var gibi bişi dedimiş yoksa adet sokturucu felanmı içiceksin ... aman beeee o inatcılık yapıyo gelmem diye naz yapıyorsa sen daha inatcısın geleceksin diyceksin hehehehehheher ay umutla beklicez her yeni gun ize bi şans ömrümüz saglığımız elverdikce denicez ötesi yok.. Hamd olsunki bu şansımız elimizde var ..öpüyorum canım Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip eylesin tez zamamanda İnşallah sana balım..