infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ya cok nadir arada tüp bebek aşılama sonrası oluyorum yoksa olmuyorum malesefff ben yeni evliyken bebeğimin kalp atışları duyulmadı sonra kürtaj oldum:KK43::KK43::KK43:: ve bidaha hiç adet olamadım ne olduysa oldu sonra doktorlar bu hastalığı dedi iştee

İnşallah olur canım ya :KK16::KK16:

Amin Canım Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ....

Kesinlikle haklısın bide şu sigara zıkkımını bıraka bilsem emzik gibi agzımdan düşmüyor hele bu aralar sabahları ac karnına bile içer oldun :KK43:((((

Varmı başka sigara içen kızlar :KK43::KK43:

insallahhh bizlerinde olacak inanıyorummmmmmmmmmm :KK52::KK52::KK52:

bende inanıyorum rabbım verecek bizede bebiş dolacak gobişimiz kucagımız kollarımız rabbım nasıp et rabbım nasıp et rabbim nasip et

Amin Canım Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ....

Kesinlikle haklısın bide şu sigara zıkkımını bıraka bilsem emzik gibi agzımdan düşmüyor hele bu aralar sabahları ac karnına bile içer oldun :KK43:((((

Varmı başka sigara içen kızlar :KK43::KK43:

olmazmı cnm ama ben senın kadar cok içmiyorum ahhh keske bırakabılsek cok iyi olucak :KK50::KK50::KK50:

off o sigara zaten bizi maf eden niye içiyorsak :KK47:
aslında geç döllenme oldusa mümkün değil testte çıkmaz en az bi kaç gün geçmesi lazım ve artı 4 5 saat idrar kesede durması lazım anca geçiyor kanımca ama malasef beklemek en zoru:KK43:
ben ilk gebeliğimde 2 gün önce yapmıştım tam tamına 4 test 1 kan tahlili yaptırdım bide ecz çalışınca şunu çıkarmıştım :KK1:

off o sigara zaten bizi maf eden niye içiyorsak :KK47:
aslında geç döllenme oldusa mümkün değil testte çıkmaz en az bi kaç gün geçmesi lazım ve artı 4 5 saat idrar kesede durması lazım anca geçiyor kanımca ama malasef beklemek en zoru:KK43:
ben ilk gebeliğimde 2 gün önce yapmıştım tam tamına 4 test 1 kan tahlili yaptırdım bide ecz çalışınca şunu çıkarmıştım :KK1:

insallah bırakırsın istedikten sonraa cnmm :KK16:

olmazmı cnm ama ben senın kadar cok içmiyorum ahhh keske bırakabılsek cok iyi olucak :KK50::KK50::KK50:

rabbim cok büyük cnm verıcek bizede ama biz cok sabırsızız beklemeye tahammülümüz yok rabbım tez zamanda nasip etsin inşallah

bende inanıyorum rabbım verecek bizede bebiş dolacak gobişimiz kucagımız kollarımız rabbım nasıp et rabbım nasıp et rabbim nasip et

haniffeeee tümm dualarınaa amiiinnn cnmmm :KK16:

Haydı bakalım İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh İnşallahhhhhhhhhh Allahım Hamilesindir .... Ya evvel .. Ya varis ... Canım hayurlı mujdeli haberlerini bekliyoruz dualarımız senınle...kız ben nası beklicem iki saat offfffffffffff ya İnşallah gelde yaz hamileyim diye Rabbim yardımcın olsun :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım benim Allah razı olsun ne güzel dua etmişsin insallah seninde duaların kabul olsun cok sagol gülüm bebiş yok diğer aya insallah
insallahh hamissindir canımm minigmaniggggg :KK16: :KK16:

insallah o listede hamiş olmayan kalmasın kuzum insallahhhhhhhh:21::21::21:

ayyy cok heycanlı:KK52::KK52::KK52: canım inş güzel haberler alırız:KK16::KK16::KK16:

canım benim cok sagol insallah sizlerin müjdelerinizi duyalım ben gelcem peşinizden:21::21::21:

rica ederim kızlar yaşadıklarınızın hepsini yaşadım gercekten acı ama allah sınıyor bizleri mükafatını da verecek insallah iyi dileklerinize tesekkür ederim minigmanig inş bize hayırlı haber getirirsin herkese dua edicem isim isim isteyenler yazabilir cekinmeden hamilelerin duası kabul olurmus

canım benim Allah razı olsun ismimi msjla atıyorum dualarında yeni yuvamı bebişle senlendirmek için dua istiyorum Allah razı olsun

Dualarım senınle cnm inş hamissindir inş bebiş in senınledir amin😌😌😌

canım insallah sen güzel haberlerle gelirsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:21::21::21: hadi müjde ver bizeeeeeee

:44::44::44::44::44:arkadaşlar ben polikstik over hastasıyım sadece ilaç ile adet oluyorum ovulasyon günümü nasıl hesaplarım yardımcı olursanız çok sevinirim:KK16::KK16::KK16::KK16:

canım bende aynı durumdayım ilaçsız adet olamıyorum hiç,hep adet söktürücü içiyorum.pko var hipotroid var.bende dedim ovulasyon testi alayım ama pkolularda pek belli olmuyormus bizim yumurtlamamız olyo ama yumurtamız büyüyüp catlamıyo.sogan kürünü denedinmi bir yakınım sogan kürüyle hamile kaldı oda adet olamıyodu:KK25:

Canim sonuc ne pozitiftir insallah merak ettim

battasım negatif tahmin etyodum zaten :KK30: hayırlısı

insallahh hamilesindirr canım,bolbol dua ett kendine,bizleree insallahhhhh :KK16:

insallah canım benim o duyguyu hepimiz yasayalım insallah kimsenin kucagı bos kalmasın amin:21:ama hamiş oldugumu düsünmüyom kuzum serephone içmiştim yumurtam büyümedi zor bence.hayırlısı

esimle bi heyecanla yaptırdık işte yeni evliliğin heyecanından sanırım bize hersey güzel geliyor suan,evlenmeyi Rabbim nasip etti diyom elbet onuda nasip eder hayırlısı ile.insallah hepiniz hamiş kalın insallah

Son düzenleme:
canım benim Allah razı olsun ne güzel dua etmişsin insallah seninde duaların kabul olsun cok sagol gülüm bebiş yok diğer aya insallah

insallah o listede hamiş olmayan kalmasın kuzum insallahhhhhhhh:21::21::21:

Ayy inşallahhh canım benim yaaaa:KK52::KK52:

canım benim cok sagol insallah sizlerin müjdelerinizi duyalım ben gelcem peşinizden:21::21::21:

canım benim Allah razı olsun ismimi msjla atıyorum dualarında yeni yuvamı bebişle senlendirmek için dua istiyorum Allah razı olsun

canım insallah sen güzel haberlerle gelirsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:21::21::21: hadi müjde ver bizeeeeeee

canım bende aynı durumdayım ilaçsız adet olamıyorum hiç,hep adet söktürücü içiyorum.pko var hipotroid var.bende dedim ovulasyon testi alayım ama pkolularda pek belli olmuyormus bizim yumurtlamamız olyo ama yumurtamız büyüyüp catlamıyo.sogan kürünü denedinmi bir yakınım sogan kürüyle hamile kaldı oda adet olamıyodu:KK25:

battasım negatif tahmin etyodum zaten :KK30: hayırlısı
Ayyyy inşallah hayırlısıyla bizlere de nasip olur anne olmak:KK16:

Ins cnm bnm sabah yazarım size inş müjdeli haberi:)) hüsran olmaz inş 😯😯

günaydın kızlar :KK49: bende arada dedikodularınıza katılırım inşallah :KK1::KK1: 30 yaşındayım yaklaşık 2 senelik evliyim.2 senedirde çocuk istiyoruz.bende endometriozis yani çikolata kisti var 1 kez ameliyat oldum.sonra yumurta rezervim azaldı.eşimdede morfoloji düşüklüğü var.1 aşılama 1 tüp denedik olmadı.dün 6 gün evvelinden adetimde geldi sağolsun hiç bekletmez :KK1::KK1: hayırlısı olsun hakkımızda.şunu öğrendimki.bebek diye uğraşsanızda olmuyor bebeği düşünmeden ilişki yaşasanızda olmuyor.bu iş nasip işiymiş.zamanı gelince olacakmış.sabırla duayla beklicez başka çareside yok..:KK54:hadi görüşürüz :KK1::KK1::KK1:

günaydın kızlar :KK49: bende arada dedikodularınıza katılırım inşallah :KK1::KK1: 30 yaşındayım yaklaşık 2 senelik evliyim.2 senedirde çocuk istiyoruz.bende endometriozis yani çikolata kisti var 1 kez ameliyat oldum.sonra yumurta rezervim azaldı.eşimdede morfoloji düşüklüğü var.1 aşılama 1 tüp denedik olmadı.dün 6 gün evvelinden adetimde geldi sağolsun hiç bekletmez :KK1::KK1: hayırlısı olsun hakkımızda.şunu öğrendimki.bebek diye uğraşsanızda olmuyor bebeği düşünmeden ilişki yaşasanızda olmuyor.bu iş nasip işiymiş.zamanı gelince olacakmış.sabırla duayla beklicez başka çareside yok..:KK54:hadi görüşürüz :KK1::KK1::KK1:

kızlar aşılamayla hamile kalan arkadaşlar var mı? :emir_bebek:

günaydın kızlarrr nusel hosgeldin cnm aramızaa :KK16::KK16::KK16::KK16:
asılamam tutmadı cnm benim :KK31::KK31:

kimseciklerr yook mu huu huuuuu :KK52::KK52::KK52::KK52:
günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK16: :KK16:

Son düzenleme:
X