infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Ben 3 sene uğraştım 3 aşılama 3 tuttu ama 3 aylık düştü sonra ara verdim bi 6 ay tüp bebek yaptrdım ilk tüp bebeğim tuttu şükür şimdi 5 aylık kızım kucağımda ama bi abla bana kür verdi onunda işe yaradını düşünüorum

Kızlar grümcem hamile ama 5 hafta kese var bebek gözkmemiş kan sonucu da 11382 sizce dış gebelik mi doktor haftaya gel bakalım bi demiş

Hayırlı olsun canım
Kür nedir

Kızlar grümcem hamile ama kese var bebek gözkmemiş kan sonucu da çok yüksek gibi geldi de bana 5 haftalık demiş dktr 1 hafta adet geçkşmiş 11382 dktr daha kan sonucubu görmemiş szce kimyasal mı gebelik

Canımmm bi kavanoza 10 corba kaşık bal 1 tatlı kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı çörek otu 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu koy sabah aç akşam yatmadan bi tatlı kaşığı ye ama yutma kıtır kıtr ye kür bu

Konuyu yazali epey yıl olmuş arı dünyası bal polen hakkında bilgi almak içün bi kac soru sormak istıyorum burdamısınz:)

Bundan iki ay öncede bıze sebepsız dedı kadın doğum dr 2 sene üzerıne öğrendıkkı eşimün hareket morfolojısınde sıkıntı varmış sadece bir sperm testıyle eşinde bırsey yok dedı bana hormon klomen iğne verdı sureklı bursa gizem yıldırım , ve sonra tüp bebek yaptırayım dedım sebepsız bısede yok ögrendık kı eşimün varıkosellı varmış ,, siz eşinizş detaylı incelettınuz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…