- 28 Mart 2017
- 204
- 228
- 31
Tüp bebeğemi başladın gene kuzumBenim yarın ilk kontrol bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp bebeğemi başladın gene kuzumBenim yarın ilk kontrol bakalım
Tüp bebeğemi başladın gene kuzum
Hadi hayrlısı canım yaaa inşallah Rabbim bu sefer nasip eder ❤Düşükten sonra bakalım ne diyecek doktor
Dualarını esirgemeye annişHadi hayrlısı canım yaaa inşallah Rabbim bu sefer nasip eder ❤
Herkese ediyorum kuzum yaaa alllahım sanada yaşatsınnbu güzel duyguyu inşallahDualarını esirgemeye anniş
Aminn inşallahh canım :)Herkese ediyorum kuzum yaaa alllahım sanada yaşatsınnbu güzel duyguyu inşallah
KıZım olucak kızlar ArVen ıŞığım gelio şükürler olsunnn sağlıkla hyrla inşallah cümlemiZn ❤❤❤
hayırlı olsun canım gözün aydın bizlere dua et olur mu. Rabbim sağlıcakla doğurup büyütmeni nasip etsin inşallahKıZım olucak kızlar ArVen ıŞığım gelio şükürler olsunnn sağlıkla hyrla inşallah cümlemiZn ❤❤❤
Aminnn canımmmm inşallahHayırlısıyla gelsin cnm
Kız çocuğu berekettir
Çok sevindim
Darısı bizlere inşallah
Aminnn kuzum saolll ediyorum herkese inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırkmassnhayırlı olsun canım gözün aydın bizlere dua et olur mu. Rabbim sağlıcakla doğurup büyütmeni nasip etsin inşallah
Düşükten sonra 2 ay ara verdimAminnn canımmmm inşallah
Merhabalar birsey sormak istiyorum yardmci olursaniz cok sevinirim. Dün ilk asilamami yaptirdm ve canm cok yandi kanamam oldu bugunde az az devam ediyor ama tuvlttn sonra peceteye pilti pilti geliyo neden olablr boyle bsi yasayn varsa bana yardmci olablrmi ve kasiklarimsa hafif agri kasilma var
Naptın cnmYok jel gbi degl yani kan geldi ilk gun pihti seklinde sonrasinda kahve akintiya donuste bugn 3. Gun kesildi allahaa sukur blmyrm yerlesme olamaz herlde 3 gunde
Beklemedeym 4. Gunum akintim kesildi gelen giden yok amaa agrim var harketlermi kistliyo ve cok fazla ayaktaa duramyrm belim agriyo karnm kasiliyo blmyrmm nasil gecck 10 gunNaptın cnm
Beklemedeym 4. Gunum akintim kesildi gelen giden yok amaa agrim var harketlermi kistliyo ve cok fazla ayaktaa duramyrm belim agriyo karnm kasiliyo blmyrmm nasil gecck 10 gun
Sormadim hayirCanım doktoruna sordun mu
Sormadim hayir