- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
aynen 2 haftadr burnum durmuyor çok geçmiş olsun canım
Benim de aynı
Yeniledi tekrar
Alerjim var
İkimize de acil şifalar versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen 2 haftadr burnum durmuyor çok geçmiş olsun canım
Nası gidio kuzumCanım bende de var alerji
Nefes alamıyorum böyle havalarda
Olabilir sende dikkat et kendine
Immm 5 haftalık olmuşsun bile senin adına sevndim kuzum alllah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSağol canım amin inşallah
Şükür canım sen nasılsınNası gidio kuzum
İyim bende canm yaaa şükürler olsunŞükür canım sen nasılsın
Kuzumm çok teşekkür ederim amin inşallahImmm 5 haftalık olmuşsun bile senin adına sevndim kuzum alllah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Biz tekmelere başladık bile canım 21. Haftadayız ayrntılı ultrasyon için gün sayıyoruz şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu qsel duyguyuKuzumm çok teşekkür ederim amin inşallah
Son adet tarihime göre hesapladım
İlk kontrolüm haftaya salı kese için
Sen ne durumdasın
Sen ve herkese ediyorum canımmm inşallah hamilesindrKızlar aşırı derecede kaşık ve bel ağrısından dolayi hastaneye gittim bugün dr rahimde kalinlasma var hamile olabilirsin kan testti yapti.Benim gecen haftaki testim negatif çıkmıştı neolur bana dua edin bu kez hamile olayim yıllardır bekliyorum allah aşkına bir dua bin duadir
Amin canım inşallah allah hepimize nasip etsinSen ve herkese ediyorum canımmm inşallah hamilesindr
Aminnnn herkese inşallah bu qsel duyguyu yaşatsınAmin canım inşallah allah hepimize nasip etsin
Allah iyilik versin canımİyim bende canm yaaa şükürler olsun
rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım . pozitif çıkar inşallah da sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar aşırı derecede kaşık ve bel ağrısından dolayi hastaneye gittim bugün dr rahimde kalinlasma var hamile olabilirsin kan testti yapti.Benim gecen haftaki testim negatif çıkmıştı neolur bana dua edin bu kez hamile olayim yıllardır bekliyorum allah aşkına bir dua bin duadir
maşallah size canım benim sağlıcakla kavuş bebeğine rabbim en kısa zamanda bizlerede nasip eder inşallahBiz tekmelere başladık bile canım 21. Haftadayız ayrntılı ultrasyon için gün sayıyoruz şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu qsel duyguyu
Aminnn canımm rabbim herkese nasip etsin bu qsel duyguyu inşallahmaşallah size canım benim sağlıcakla kavuş bebeğine rabbim en kısa zamanda bizlerede nasip eder inşallah
Aminn inşallah canım ❣❣Aminnn canımm rabbim herkese nasip etsin bu qsel duyguyu inşallah
Nasılsınız kızlar :) bi haftadır adet olacakmışım gibi bi his var kasıklarım ağrıyor bacaklarıma doğru vuruyor biosteron ve trisequens kullanıyorum onların yan etkileri mi acaba yoksa tuttu mu ki bu sefer
Hadi bismillah inşallah güzel haberler verirsin bize canım benim benim ağrım dindi bugün itibariyle sanırım soğuk aldım kaç gündür onun ağrısını çekiyorum. Adetime daha 10 gün falan var. Artık düşünmemeye çalışcam kafaya taktıkça düşünüyorum kendimi dinliyorum belirtiler oluyor halbuki psikolojikMerhaba canım
Bende adet oldum
Düşükten sonra ilk adet
Kontrolüm var bu hafta bakalım
İnşallah rabbim yüzümüze güler
Hadi bismillah inşallah güzel haberler verirsin bize canım benim benim ağrım dindi bugün itibariyle sanırım soğuk aldım kaç gündür onun ağrısını çekiyorum. Adetime daha 10 gün falan var. Artık düşünmemeye çalışcam kafaya taktıkça düşünüyorum kendimi dinliyorum belirtiler oluyor halbuki psikolojik