infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Evet aynı haftadayız senin cnsyt bellimi kuzum ben perşembe öğrncem inşallah allahınn izniyle sağ sağlim alalım kucagımaza inşallah allah olmayanlarda nasip etsin canım
Aminn hep dua ediyorum bende...

Cinsiyete erkek diyodu doktorum bizde alıştık bilmiyorum şuan memleketteyim çarşamba bi doktora gideceğm gittğmde iyi olduğnu öğrensem bana yeter :) sizinki net değilse kızdır :KK37:

Aminn hep dua ediyorum bende...

Cinsiyete erkek diyodu doktorum bizde alıştık bilmiyorum şuan memleketteyim çarşamba bi doktora gideceğm gittğmde iyi olduğnu öğrensem bana yeter :) sizinki net değilse kızdır :KK37:
Gecen ay gttm bende doktor ne söylesem yalann olur dedi 3. Ayda şimdi net gözükür dio bakalım inşallah

Geçmiş olsun kızlar. Tekrar aynı acıları yaşamazsınız inşallah. Benimde ilki dış gebelik diğeri kalbi durduğu için 2 kürtaj geçmişim var. Geçen yıl tamda bugun ilk gebeliğimi öğrenmiştim çok farklı duygu okadar uğraşıp pozitifi görmek ama sonucunun hüsranla bitmesi üst üste kürtaja yatırılmak çok zordu tabi. Rabbim kimseye yaşatmasın. Yalnız birşey diyeceğim düşük ve kürtaj olayı tabikide çok çok zor ama yolu yarılamış oluyor insan, inanın. Hiç hamile kalmadan önce yolun başında bile değilim diyordum. Kayıplardan sonra yolun ortasındayım artık dedim. Çünkü rahim gebeliği yaşadıktan sonra hamile kalmak zor olmuyor Allahın izniyle. Sökücüyle zor adet olup ilaçlarla zar zor hamile kalan biriydim şuanki gebeliğim normal yolla oldu çok şükür. Ama bu haftaya da gelmiş olsa insan korkmadan edemiyor. Bir sorun olacakmış gibi geliyor hep. Ki bu gebeliğimde lekelenmeyle kanamayla geçti bizm için yol uzun ama bitmeyecek değil , ben o yolun sonuna varamadım henüz, inşallah birgün hepimiz yaşycaz ve duam kimse yaşamasın ama yaşayanlara umut olacaz inşallah...

Bence tüp bebeğe ara verin. Bi kaç ay normal deneyin derim. Olacak, inanın ki olacak.
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. bizlere de hayırlısıyla gebe kalıp sağlıcakla kucağımıza almak nasip olsun. senin sorunun neydi canım amh falan kaçtı

şimdi nasılsın canım kan yapıcı şeyler ye bol su iç
İnşallah tamamen geçer canım
Düne göre biraz daha iyiyim
Çorba,zencefil, portakal,portakal suyu
Neler yiyor içiyorum ama
İlaç ve fısfıs kullanıyorum
Alerjim var ya ondan hemen geçmez

İnşallah tamamen geçer canım
Düne göre biraz daha iyiyim
Çorba,zencefil, portakal,portakal suyu
Neler yiyor içiyorum ama
İlaç ve fısfıs kullanıyorum
Alerjim var ya ondan hemen geçmez
inşallah canım. şifan bol olsun inşallah. bol bol dinlen toparlarsın kısa zamanda

İnşallah canım Sağolasın
sen nasılsın
ilaçlarıma devam ediyorum canım duayla yutuyorum ilaçlarımı. sıcak basmalarım çıldırtıcı dereceden azalmaya başladı çok şükür. bi şeye çok sinirlenirsem hafif bi sıcak basmam oluyor. o kadar. göğüslerimde sızlama var iki gündür sanırım ilacın sonuna geldiğim için adet belirtisi. bazen acaba hamile miyim demeden edemiyorum. ama dr hiç yumurtan yok ddi bi de adet olmadım rahmim yenilenmedi aylardır yumurtlamamışımdır diye düşünüyorum. çörek otuyla balı karıştırdım sabahları aç karna yiyorum. Rabbim şifamızı çokça versin inşallah

X