infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Amin kuzum. Yeni bi topik actim ama kimse kirtajdan sonra tup bebek yaptirmamis gbi yorum yazan yok. Pozitif hikayelere ihtiyacim var

Olmaz mı beni arkadaşlarım var
Kendiliğinden hamile kaldılar hemde
Bak hamile kalabiliyoruz
Pozitif düşünelim inşallah
Dondurulmuş var mı cnm ?
Nerede yaptırıyorsun

Geçmiş olsun kızlar. Tekrar aynı acıları yaşamazsınız inşallah. Benimde ilki dış gebelik diğeri kalbi durduğu için 2 kürtaj geçmişim var. Geçen yıl tamda bugun ilk gebeliğimi öğrenmiştim çok farklı duygu okadar uğraşıp pozitifi görmek ama sonucunun hüsranla bitmesi üst üste kürtaja yatırılmak çok zordu tabi. Rabbim kimseye yaşatmasın. Yalnız birşey diyeceğim düşük ve kürtaj olayı tabikide çok çok zor ama yolu yarılamış oluyor insan, inanın. Hiç hamile kalmadan önce yolun başında bile değilim diyordum. Kayıplardan sonra yolun ortasındayım artık dedim. Çünkü rahim gebeliği yaşadıktan sonra hamile kalmak zor olmuyor Allahın izniyle. Sökücüyle zor adet olup ilaçlarla zar zor hamile kalan biriydim şuanki gebeliğim normal yolla oldu çok şükür. Ama bu haftaya da gelmiş olsa insan korkmadan edemiyor. Bir sorun olacakmış gibi geliyor hep. Ki bu gebeliğimde lekelenmeyle kanamayla geçti bizm için yol uzun ama bitmeyecek değil , ben o yolun sonuna varamadım henüz, inşallah birgün hepimiz yaşycaz ve duam kimse yaşamasın ama yaşayanlara umut olacaz inşallah...

Bence tüp bebeğe ara verin. Bi kaç ay normal deneyin derim. Olacak, inanın ki olacak.

Kuzum bende öyleydim ben düşük yaptıktan 1 sene sonra oldu bu bebeğim allah sabrını verio bol bol dua et neler hissteginizi anlıyorum ama ben herşeyi unuttum bitti gitti bebeğimi görünce unuttum o ağladığım günleri şimdi sdce korku var içimde bebeğimi sağ salim kucagıma almak
Hislerime tercuman bu yazın :KK43: inşallah iyilerdir aynı haftadaymışız Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağ salim

Geçmiş olsun kızlar. Tekrar aynı acıları yaşamazsınız inşallah. Benimde ilki dış gebelik diğeri kalbi durduğu için 2 kürtaj geçmişim var. Geçen yıl tamda bugun ilk gebeliğimi öğrenmiştim çok farklı duygu okadar uğraşıp pozitifi görmek ama sonucunun hüsranla bitmesi üst üste kürtaja yatırılmak çok zordu tabi. Rabbim kimseye yaşatmasın. Yalnız birşey diyeceğim düşük ve kürtaj olayı tabikide çok çok zor ama yolu yarılamış oluyor insan, inanın. Hiç hamile kalmadan önce yolun başında bile değilim diyordum. Kayıplardan sonra yolun ortasındayım artık dedim. Çünkü rahim gebeliği yaşadıktan sonra hamile kalmak zor olmuyor Allahın izniyle. Sökücüyle zor adet olup ilaçlarla zar zor hamile kalan biriydim şuanki gebeliğim normal yolla oldu çok şükür. Ama bu haftaya da gelmiş olsa insan korkmadan edemiyor. Bir sorun olacakmış gibi geliyor hep. Ki bu gebeliğimde lekelenmeyle kanamayla geçti bizm için yol uzun ama bitmeyecek değil , ben o yolun sonuna varamadım henüz, inşallah birgün hepimiz yaşycaz ve duam kimse yaşamasın ama yaşayanlara umut olacaz inşallah...

Bence tüp bebeğe ara verin. Bi kaç ay normal deneyin derim. Olacak, inanın ki olacak.

Canım çok sevindim senin adına
İnşallah bizlere de nasip olur
Ara veremem eşim yazın izin kullanamaz
Yaş ilerliyor 8 yıl oluyor
doktorumuz da bu ay dinlen dedi
Nisan gibi bakalım

Canım çok sevindim senin adına
İnşallah bizlere de nasip olur
Ara veremem eşim yazın izin kullanamaz
Yaş ilerliyor 8 yıl oluyor
doktorumuz da bu ay dinlen dedi
Nisan gibi bakalım
Nasip olur inşallah Allah hayırla sağlıkla nasip etsin canım

Benim tuplerim bagli tuplerimde sorun var diye o yuzden oyle bi olasiligim yok malesef :KK43:

Şükür canım
Kanamam azaldı bitmek üzere
Grip başladı mahvoldum
Sen nasılsın
:hasta:
Gecmis olsun canim dikkat et kendine. Bende iyiyim cok sükür en son doktora tedaviye baslamak icin gitmistim ki bana yasmin, bebe aspirini, bir de inofolic combi verdi ayin 26sinda gel dedi. Yarin gidecem kontrole insallah hersey yolunda gider de bu ay baslarim en azindan tup bebege.

Gecmis olsun canim dikkat et kendine. Bende iyiyim cok sükür en son doktora tedaviye baslamak icin gitmistim ki bana yasmin, bebe aspirini, bir de inofolic combi verdi ayin 26sinda gel dedi. Yarin gidecem kontrole insallah hersey yolunda gider de bu ay baslarim en azindan tup bebege.

Ohh şifa olsun canım
Sağolasın grip oldum ben
Sevindim canım
İnşallah hamiş Oluruz

X