- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
cok korkuyorum rahmim zarar gormus mudur diye. Bidaha pozitifi gorur muyuz diye...Ahh canım
Seni ben anlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok korkuyorum rahmim zarar gormus mudur diye. Bidaha pozitifi gorur muyuz diye...Ahh canım
Seni ben anlarım
cok korkuyorum rahmim zarar gormus mudur diye. Bidaha pozitifi gorur muyuz diye...
Görrsün bende yaşadım aynı şeyi bak şimdi gene pozitifcok korkuyorum rahmim zarar gormus mudur diye. Bidaha pozitifi gorur muyuz diye...
İmtihanımızı kolaylaştırsın rabbimBiliyorum bende yaşadım aynı şeyi
Yok canim uyutarak yapti zaten yarin kontrolum var. Ilk gun kanamam oldu sonra hic olmadi. Agrim da olmadi. Tup bebek drum kendi dussun bekle dedi ama dusmedi kurtaj olmami istemiyorduHayır canım
Doktorum rahim kendini çok kolay toparlar dedi
Korkma
Kürtaj zor muydu cnm
Benim şuan kanamam devam ediyor
Diğer adette bakacak kalıntı kalmadıysa
Kürtaj yapmam
Kalmaz tahminen dedi
Kanamam devam ediyor
Korkuyorum
Bana da öyle dediYok canim uyutarak yapti zaten yarin kontrolum var. Ilk gun kanamam oldu sonra hic olmadi. Agrim da olmadi. Tup bebek drum kendi dussun bekle dedi ama dusmedi kurtaj olmami istemiyordu
Canim gercekten mi. Icime su serpildi. Cok perisan haldeyim duygusal olarak. Sana sorular sorabolir miyimGörrsün bende yaşadım aynı şeyi bak şimdi gene pozitif
Canim gercekten mi. Icime su serpildi. Cok perisan haldeyim duygusal olarak. Sana sorular sorabolir miyim
Zaten zar zor sahip olduk yavrularimiza onlar da gitti. Psikolojim allak bullakBana da öyle dedi
Kese atılmış gözükmüyor
Kendi atar temizler dedi
Korkuyorum
Birde beni görZaten zar zor sahip olduk yavrularimiza onlar da gitti. Psikolojim allak bullak
Ben ilaclari birakmama ragmen 10 gun bekledim dusmedi. Mecbur kurtaj oldumBende tekrar düşük olur korkusu var
Insan alisiyor icinde yavrusunaBirde beni gör
Bomboş kaldım
Ben ilaclari birakmama ragmen 10 gun bekledim dusmedi. Mecbur kurtaj oldum
Çok üzücü gerçektenInsan alisiyor icinde yavrusuna
Ben de drum ne zaman derse gitcem. Insallah her sey en kisa zamanda duzelirCanım ben cumartesi gittim
Diğer adete kadar dinlen dedi
Olmadı 2 ay mola
Tekrar koyalım dedi
Kürtaj olmam inşallah
İnşallah birlikte anne oluruz canım benim kader ortağımBen de drum ne zaman derse gitcem. Insallah her sey en kisa zamanda duzelir
Insallah canim benim. Burda sana dua ediyordum kotu haberler almaya baslayinca buraua da giremez oldum hamilelik takvimini gordukce agladim cunku. Daha yeni yeni toparliyorumİnşallah birlikte anne oluruz canım benim kader ortağım
Insallah canim benim. Burda sana dua ediyordum kotu haberler almaya baslayinca buraua da giremez oldum hamilelik takvimini gordukce agladim cunku. Daha yeni yeni toparliyorum