infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Canım ya o kadar düşük yapanlarla tanistim
Ve bende bunlardan biriyim, ama sen bugün hiç aklımdan çıkmadin çok üzüldüm çook rabbim sabır versin..seni çok iyi anlıyorum kader arkadaşım. Bende aynısını yaşamistim. :KK43:(

Kanamam devam ediyor
Çok kötüyüm canım
Halsizlik ve karın ağrısı
Çok üzgünüm
:KK61::KK61::KK61:

Kanamanin olması normaldir canım
Düşük gerceklestiyse,zamanla kanama da ağrı da azalir
Bol bol yatak istahareti yap kendini toparlarsin. Seni güçlü tutacak yiyecekler tuket en kisa zamanda iyi olursun insallah
Kanamam devam ediyor
Çok kötüyüm canım
Halsizlik ve karın ağrısı
Çok üzgünüm
:KK61::KK61::KK61:

İnşallah canım
sen nasılsın
trisequen ve biosteron u düzenli kullanıyorum canım sıcak basmalarım azalmaya başladı. akıntım hiç olmazdı akıntım oluşmaya başladı normale dönüyorum gibi şükürler olsun. ama sadece ilaçla oluyor inşallah yumurtam olur büyür de döllenir :dua: Rabbim hayırlı zürriyetler nasip etsin hepimize :anneadayı::emir_bebek:

trisequen ve biosteron u düzenli kullanıyorum canım sıcak basmalarım azalmaya başladı. akıntım hiç olmazdı akıntım oluşmaya başladı normale dönüyorum gibi şükürler olsun. ama sadece ilaçla oluyor inşallah yumurtam olur büyür de döllenir :dua: Rabbim hayırlı zürriyetler nasip etsin hepimize :anneadayı::emir_bebek:

İnşallah canım
Sen tüp yaptırmıyor muydun

İnşallah canım
Sen tüp yaptırmıyor muydun
dr trisequenle bisteronu 3 ay kullan bu arada normal yolla deneyin ddi canım. hormon değerlerin çok yüksek bu şekilde hamile kalamazsın ddi. peki tüp bebek de mi olmaz ddm yumurtan yok ki ddi böyle üzücü konuşunca daha da soru sormadım aldım ilaçları geldim

dr trisequenle bisteronu 3 ay kullan bu arada normal yolla deneyin ddi canım. hormon değerlerin çok yüksek bu şekilde hamile kalamazsın ddi. peki tüp bebek de mi olmaz ddm yumurtan yok ki ddi böyle üzücü konuşunca daha da soru sormadım aldım ilaçları geldim

Canım kaç yıllık evlisiniz?
Kaç yaşındasın?

X