infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

rapor var sandım pardon. bazısı devletten rapor alıp özelde uygulatıyor dedi dr. çok bilgim yok. şuan okuyup öğrenmeye çalışıyorum bende. zeynep kamil de işlem gören yok sanırım

Rapor alsam da geçerli değil memorial da
Var aslında ama girmiyorlar pek demek ki
Sen rapor mu almaya çalışıyorsun cnm ?
Kaç yaşındasın? Kaç yıllık evlisiniz?
Daha önce aşılama denedin mi ?

rapor var sandım pardon. bazısı devletten rapor alıp özelde uygulatıyor dedi dr. çok bilgim yok. şuan okuyup öğrenmeye çalışıyorum bende. zeynep kamil de işlem gören yok sanırım
Canım Merhaba

Sizde problem kimde ?

Daha once başarız aşilaman var mı ?

Numune hastanesinde yapılmıştı testlerim canım. Bende şimdi Gazi Üniversitesine başladım. Adetin 3.günü hormonlara bakılması gerekiyormuş bende adetimi bekliyorum ve geciktim :110:
Bi tek allah bilir onu ne olmazlar oluyo allahımın sayesinde sen bakma onlara sen moralini yüksk tut

Canım Merhaba

Sizde problem kimde ?

Daha once başarız aşilaman var mı ?
merhaba. problem yok. sebepsiz. bir aşılamam var özelde. hsg temiz. histereskopi de yapıldı geçen sene. polip ya da başka bişey de yok o da temiz. eşimin 40 milyn üstü değerleri. adetim düzenli. ama olmuyor 3 senedir hiç olmadı gebelik

Rapor alsam da geçerli değil memorial da
Var aslında ama girmiyorlar pek demek ki
Sen rapor mu almaya çalışıyorsun cnm ?
Kaç yaşındasın? Kaç yıllık evlisiniz?
Daha önce aşılama denedin mi ?
35 yaşındayım. 3 sene olacK evliyim. hiç korunmadık. geçen sene bir aşılama yapıldı o kadar. dün de ilk defa zeynep kamil e gittk. dr direk tüp raporu çıkacak size dedi. amh 0,7 benim.aşılama gereksiz size dedi. hazırlanacak evrakları söledi adetin 2. günü direk gel dedi. nisan da başlıcaz dedi. tüm bildiğim bu.

Yok canım ben saten beklemem sadece bi kaç ay vücudum dinlensin die bekleyecem o arada normal deneyecez olmazsa yine tüp bebek sizin değerler nasıldı kaç yıl bekledin canim
bana da histereskopiden sonra rahim temiz çıkınca dr zamana bırak olmaması için bi sebep yok dedi. biz kendi isteğimizle bir aşılama denemiştik tutmamıştı. dedik dr u dinleyelim ve bir sene ara verdik. ama olmadı. şimdi bizde tüp bebeğe karar verdik artık. herşey nasip tabi ama peşini de bırakmamak uğraşmak gerek sanki... :işsiz:

Bi tek allah bilir onu ne olmazlar oluyo allahımın sayesinde sen bakma onlara sen moralini yüksk tut
Sağol canım benim tam moralimi düzeltiyorum güzel olacak diyorm gece sıcak basması başladı eşimin Kolu değse terleyip uyanıyorum. Hafta içine randevu almak istiyorum kararsız kaldım iyice

merhaba. inşallah. 3 sene olacak. amh geçen sene 0,7 idi. fsh vs değerlerde sorun yok. dr lar amh senin için önemli baz değil diyorlar. diğer değerlerin normalde olduğu için. eşimin değerleri de sorunsuz. özelde bir aşılama ve bir histereskopi yapıldı. adetler düzenli. prolaktin kontrol altında. ama artık tüp şart oldu.
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım benim adetlerim düzensiz fsh yüksek çıkıyor Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin inşallah düzelir ve hayırlı sağlıklı Bebişler kucağımıza alır büyütürüz

35 yaşındayım. 3 sene olacK evliyim. hiç korunmadık. geçen sene bir aşılama yapıldı o kadar. dün de ilk defa zeynep kamil e gittk. dr direk tüp raporu çıkacak size dedi. amh 0,7 benim.aşılama gereksiz size dedi. hazırlanacak evrakları söledi adetin 2. günü direk gel dedi. nisan da başlıcaz dedi. tüm bildiğim bu.

Anladım canım
Bizde de hemen hemen aynı durum
Olur dediler ama olmadı
Tüp bebeğe başladım

X