infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Denedim canım 1 aşılama.1 tüp ama olmadı korkuyorum ya hiç olmazsa die ml de 18 milyon toplamda 39 milyon morfoloji 3 Dr normal yolla deneyin olur dedi biz beklemek istemedik tüp bebek yaptık ama olmadi

Bize de olur dediler
Yıllardır boşuna zaman kaybettik
1 defa da pes etmek yok
Bikaç defa dene
Olur inşallah
Bu defa çift embriyo isteyin

Yok canım ben saten beklemem sadece bi kaç ay vücudum dinlensin die bekleyecem o arada normal deneyecez olmazsa yine tüp bebek sizin değerler nasıldı kaç yıl bekledin canim

Yok canım ben saten beklemem sadece bi kaç ay vücudum dinlensin die bekleyecem o arada normal deneyecez olmazsa yine tüp bebek sizin değerler nasıldı kaç yıl bekledin canim

7 yıldır evliyiz
Olur dediler olmadı
Varikosel ameliyat oldu eşim
1 aşılama olduk
1 tüp şimdi ilk deneme
Transfer gününü bekliyorum

Eşim ilk test yaptiginda 11 milyon çıkmıştı bir ay filan keçi boynuzu kürü ve pekmezi yaptım 1 ay sonra 18 milyon çıktı şaşırdım acaba ondan mı oldu die

7 yıldır evliyiz
Olur dediler olmadı
Varikosel ameliyat oldu eşim
1 aşılama olduk
1 tüp şimdi ilk deneme
Transfer gününü bekliyorum
İnşallah olur canım Allah'ım nasip etsin çok beklemissiniz ben daha 1 buçuk yıllık evliyim ama yine de istiyorum bı an önce olsun

Dondurulmuş yok maalesef baştan baslayacam Malatya da Denizhan deniz randevu aldım 1 ay sonrasına verdiler gidip gorusucem ona göre tekrar tüp yapicam canım

Doktor merkez laboratuvar önemli canım
İnşallah Rabbim bizleri kavuştursun

bugün bir sene aradan sonra tekrar dr a gittik. bu sefer özel değil devlete gitmeye karar verdik. zeynep kamil de dr banu yılmaz la görüştük. biz aşılama süreci beklerken amh düşüklüğümden dolayı tüp bebeğe direk yönlendireceğini belirtti. biz rapor alamayız hemen diye düşünmüştük. açıkcası zaten aşılama dönemini gereksiz görenlerdenim amh değerimden ötürü. neyse ki 15 gün sonra adet günüm ve o gün başlıcak herşey. ilk olacak umarım son olur. ilk adette gel dediler ama nisan a olur sıra var dediler. o zaman neden nisan adetimle gitmiyorum anlamadım? raporu orda kullanmayız diye mi. yoksa raporu verip sonra mı tüp bebek olayı. özellikle zeynep kamil de tedavi görenler sürecten bahsedebilir mi bana.

bugün bir sene aradan sonra tekrar dr a gittik. bu sefer özel değil devlete gitmeye karar verdik. zeynep kamil de dr banu yılmaz la görüştük. biz aşılama süreci beklerken amh düşüklüğümden dolayı tüp bebeğe direk yönlendireceğini belirtti. biz rapor alamayız hemen diye düşünmüştük. açıkcası zaten aşılama dönemini gereksiz görenlerdenim amh değerimden ötürü. neyse ki 15 gün sonra adet günüm ve o gün başlıcak herşey. ilk olacak umarım son olur. ilk adette gel dediler ama nisan a olur sıra var dediler. o zaman neden nisan adetimle gitmiyorum anlamadım? raporu orda kullanmayız diye mi. yoksa raporu verip sonra mı tüp bebek olayı. özellikle zeynep kamil de tedavi görenler sürecten bahsedebilir mi bana.

Merhaba canım hoşgeldin
Nisan bulur demeleri
Ben aralıktan beri uğraşıyorum
Devlet olmadığı halde
İlaçlar kontroller vs
1 ayı geçiyor zaten
Daha da transfer gününü bekliyorum

X