- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
Denedim canım 1 aşılama.1 tüp ama olmadı korkuyorum ya hiç olmazsa die ml de 18 milyon toplamda 39 milyon morfoloji 3 Dr normal yolla deneyin olur dedi biz beklemek istemedik tüp bebek yaptık ama olmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denedim canım 1 aşılama.1 tüp ama olmadı korkuyorum ya hiç olmazsa die ml de 18 milyon toplamda 39 milyon morfoloji 3 Dr normal yolla deneyin olur dedi biz beklemek istemedik tüp bebek yaptık ama olmadi
Yok canım ben saten beklemem sadece bi kaç ay vücudum dinlensin die bekleyecem o arada normal deneyecez olmazsa yine tüp bebek sizin değerler nasıldı kaç yıl bekledin canim
Eşim ilk test yaptiginda 11 milyon çıkmıştı bir ay filan keçi boynuzu kürü ve pekmezi yaptım 1 ay sonra 18 milyon çıktı şaşırdım acaba ondan mı oldu die
Eşim ilk test yaptiginda 11 milyon çıkmıştı bir ay filan keçi boynuzu kürü ve pekmezi yaptım 1 ay sonra 18 milyon çıktı şaşırdım acaba ondan mı oldu die
İnşallah olur canım Allah'ım nasip etsin çok beklemissiniz ben daha 1 buçuk yıllık evliyim ama yine de istiyorum bı an önce olsun7 yıldır evliyiz
Olur dediler olmadı
Varikosel ameliyat oldu eşim
1 aşılama olduk
1 tüp şimdi ilk deneme
Transfer gününü bekliyorum
Benim esimde kullandı onlardan ama daha sonra kullandı o aradaki bı ay içerisinde bu kürleri uyguladim ben şimdi de uygulayacaz bı sureSuya dökülen bir pahalı ilaç içiyordu
İnşallah olur canım Allah'ım nasip etsin çok beklemissiniz ben daha 1 buçuk yıllık evliyim ama yine de istiyorum bı an önce olsun
Benim esimde kullandı onlardan ama daha sonra kullandı o aradaki bı ay içerisinde bu kürleri uyguladim ben şimdi de uygulayacaz bı sure
Dondurulmuş yok maalesef baştan baslayacam Malatya da Denizhan deniz randevu aldım 1 ay sonrasına verdiler gidip gorusucem ona göre tekrar tüp yapicam canımTüp dene canım tekrar
Nereye yaptırmayı düşünüyorsun
Dondurulmus var mı ?
Dondurulmuş yok maalesef baştan baslayacam Malatya da Denizhan deniz randevu aldım 1 ay sonrasına verdiler gidip gorusucem ona göre tekrar tüp yapicam canım
İnşallah canım aminnDoktor merkez laboratuvar önemli canım
İnşallah Rabbim bizleri kavuştursun
İnşallah canım aminn
teyteyteeeeyy burda beraber beklerizzz anoşuBana çok zaman canım ya
5 şimdi bekle 12 sonra=17 gün
koskoca 17 gün
teyteyteeeeyy burda beraber beklerizzz anoşu
bugün bir sene aradan sonra tekrar dr a gittik. bu sefer özel değil devlete gitmeye karar verdik. zeynep kamil de dr banu yılmaz la görüştük. biz aşılama süreci beklerken amh düşüklüğümden dolayı tüp bebeğe direk yönlendireceğini belirtti. biz rapor alamayız hemen diye düşünmüştük. açıkcası zaten aşılama dönemini gereksiz görenlerdenim amh değerimden ötürü. neyse ki 15 gün sonra adet günüm ve o gün başlıcak herşey. ilk olacak umarım son olur. ilk adette gel dediler ama nisan a olur sıra var dediler. o zaman neden nisan adetimle gitmiyorum anlamadım? raporu orda kullanmayız diye mi. yoksa raporu verip sonra mı tüp bebek olayı. özellikle zeynep kamil de tedavi görenler sürecten bahsedebilir mi bana.
İnşallah canım bitkisel bişeyler kullansam mı bilemiyorum Meryem suresini okudum geçen devamlı zikir çekiyorum Rabbim kabul etsin inşallahAnladım canım
İnşallah olur bizlerin de