- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
İnşallah güzel olur canım
İnşallah canım sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel olur canım
Transferden sonra mı oluyormuş
Transferden sonra mı oluyormuş
Hamile kaldıktan sonra mı oluyor Muş canım
Tetenoz aşısı gebelikte iki defa yapılıyor sanırım 4. Ayda mıydı tam hatırlamıyorumTransferden sonra mı oluyormuş
Hamile kaldıktan sonra mı oluyor Muş canım
Tetenoz aşısı gebelikte iki defa yapılıyor sanırım 4. Ayda mıydı tam hatırlamıyorum
Canım o gebelik aşısı diil zaten ama gebelikte yapılması zorunlu aile hekimi tarafından yapılıyor tetenoz dan korunmak içinGerek yok dedi doktorum
Gebelik aşısı nedir dedim ?
Öyle bir şey yok dedi
Canım o gebelik aşısı diil zaten ama gebelikte yapılması zorunlu aile hekimi tarafından yapılıyor tetenoz dan korunmak için
Anladım canım çocukken yapılıyor evet gebelikte tekrar yapılacak inşallah olursaÇocukken yapılmıştı
Doğrudur ama henüz transfer olmadı ya
Aklımda duruyordu
Sordum kurtuldum
İnşallah canımAnladım canım çocukken yapılıyor evet gebelikte tekrar yapılacak inşallah olursa
Merhaba arkadaşlar Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin benim yumurtam çatlamıyor daha 1 kez klomen kullandım iğne yapılmadı kuzenimde bebek tedavisi görüyor bana tüp bebek önerdi seni oyalarlar boşver sen tüp bebek yaptır dedi bana göre erken tüp bebek için çünkü çok yeni başladım tedaviye ama size de sormak istedim
İnşallah tutar canımKizlar merhaba bende bir inferbiliteyim 14 ay oldu bebek isteyeli ama olmadi son 4 aydir tedavi görüyorum gecen ay ilk asilamam oldu ama sanirim tutmadi yarin yada pazar gunum bekliyorum dayanamayip asilamamin 9.gunu test yaptirdim sonuc 2,33 cikti sanirim yok
Yumurtam çatlamıyor canım 1 yıllık evliyim yaşım 32 daha tedaviye yeni başladık sence bu süreçtentüp Bebek için erken değil miMerhaba canım
Sorun nedir yaşın kaç
Kaç yıllık evlisiniz?
Doktorunu değiştir istersen
Yumurtam çatlamıyor canım 1 yıllık evliyim yaşım 32 daha tedaviye yeni başladık sence bu süreçtentüp Bebek için erken değil mi
Sence yaptırmalı mıyım birde fiyatı nedir biliyor musunCanım aşılama da şans daha düşük
Aşılama %10 15 iken Tüp % 50 60 larda
Tabii sen bilirsin
Sence yaptırmalı mıyım birde fiyatı nedir biliyor musun
Şuan yaptıracak durumda değiliz yeni ev aldık o nedenle klomen denemek benim için daha mantıklıSen bilirsin canım
zaman kaybetmek istemiyorsan dene
Fiyatlar özeller değişiyor