T
tüp şuan çok erken diye düşünüyorumAnladım canım
Tüp düşünüyor musun peki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüp şuan çok erken diye düşünüyorumAnladım canım
Tüp düşünüyor musun peki ?
Siz bilirsiniz tabiT
tüp şuan çok erken diye düşünüyorum
Muhakkak öyledir ama bilmiyorum psikolojik olarak hazır hissetmiyorum o kadarına sizde durum nedir pekiSiz bilirsiniz tabi
Tüp de şansımız katlanıyor
Muhakkak öyledir ama bilmiyorum psikolojik olarak hazır hissetmiyorum o kadarına sizde durum nedir peki
Mrb kızlar bende yeni katıldım 1 buçuk yıllık evliyim 10 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı geçen ay tüp bebek yaptik malesef sonuç negatif eşim in sperm sayısı düşük Allah'ım. İsteyen herkese nasip etsin inşallah zamanı geldiyse
Hoşbulduk canım Elazığ'da yaptırdım 26 yaşındayım evet tekrar yaptiricam bı kaç ay dinlendikten sonra ama.dondurulmuslarim yok herşeye baştan baslicam ve Dr umu da degistiricem başka yerde yaptiricam inşallah.Merhaba canım hoşgeldin aramıza
Nerede yaptırdın kaç yaşındasın ?
Tekrar düşünüyor musunuz ?
Dondurulmuş var mı ?
Siz ne kadarlık evlisiniz çatlatma falan ne kadar denediniz canımBende bekledim
Kendimi hazır hissedince başladım
Tüp bebeğe başladım cnm
Kontrole devam
Transfer bu ay başı sanırım
Hoşbulduk canım Elazığ'da yaptırdım 26 yaşındayım evet tekrar yaptiricam bı kaç ay dinlendikten sonra ama.dondurulmuslarim yok herşeye baştan baslicam ve Dr umu da degistiricem başka yerde yaptiricam inşallah.
Siz ne kadarlık evlisiniz çatlatma falan ne kadar denediniz canım
İnşallah ilkinde hemen olur 7 yıl beklemissin bı daha bunları yaşamak zorunda kalmazsin7 yıldır evliyiz canım
1 aşılama denedim o kadar
Şimdi tüp bebeğe başladım
İlk deneme transfer bu ay başı gibi
Canım hangi merkez orası ?Canım iki tanesi zor yaşadı 5 tanesi dollendi 3 u gitti iki tane de transfer. Edildi mi edilmedi mi onu bile bilmiyorum sonucum negatif çıktı Dr lara zerre kadar güvenmiyorum 3 gün embriyosu transfer edildi güya
Amin inşallah tatlım çok sağolİnşallah ilkinde hemen olur 7 yıl beklemissin bı daha bunları yaşamak zorunda kalmazsin
Medikal park canım saten çok da güvenerek yaptirmadim ama başka tüp bebek merkezi yok maalesef bu defa Malatya da yaptiricam inşallah orda çok iyi tanıdığım bir Dr varCanım hangi merkez orası ?
Değiştir merkezi olmazsa
Bilgi hergün arıyorlar beni ya
Anlayamadım
Medikal park canım saten çok da güvenerek yaptirmadim ama başka tüp bebek merkezi yok maalesef bu defa Malatya da yaptiricam inşallah orda çok iyi tanıdığım bir Dr var
Amin inşallahİnşallah olsun hayal kırıklığı yaşama canım bende çok umutlu diil dim olmadı da saten hayırlısı buymuş demek ki