infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Lâ tahzen! (Üzülme!)

Bir şey olmuyorsa:
Ya daha iyisi olacağı için,
Ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur.
Şu uçan kuşlara bak! Ne ekerler, ne biçerler!..
Onların rızkına kefil olan Allah; seni mi ihmal edecek sanırsın!
Yeter ki sen istemeyi bil!..

Mevlana

Muhakkak öyledir ama bilmiyorum psikolojik olarak hazır hissetmiyorum o kadarına sizde durum nedir peki

Bende bekledim
Kendimi hazır hissedince başladım
Tüp bebeğe başladım cnm
Kontrole devam
Transfer bu ay başı sanırım

Mrb kızlar bende yeni katıldım 1 buçuk yıllık evliyim 10 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı geçen ay tüp bebek yaptik malesef sonuç negatif eşim in sperm sayısı düşük Allah'ım. İsteyen herkese nasip etsin inşallah zamanı geldiyse

Mrb kızlar bende yeni katıldım 1 buçuk yıllık evliyim 10 aydır çocuk istiyoruz ama olmadı geçen ay tüp bebek yaptik malesef sonuç negatif eşim in sperm sayısı düşük Allah'ım. İsteyen herkese nasip etsin inşallah zamanı geldiyse

Merhaba canım hoşgeldin aramıza
Nerede yaptırdın kaç yaşındasın ?
Tekrar düşünüyor musunuz ?
Dondurulmuş var mı ?

Merhaba canım hoşgeldin aramıza
Nerede yaptırdın kaç yaşındasın ?
Tekrar düşünüyor musunuz ?
Dondurulmuş var mı ?
Hoşbulduk canım Elazığ'da yaptırdım 26 yaşındayım evet tekrar yaptiricam bı kaç ay dinlendikten sonra ama.dondurulmuslarim yok herşeye baştan baslicam ve Dr umu da degistiricem başka yerde yaptiricam inşallah.

Hoşbulduk canım Elazığ'da yaptırdım 26 yaşındayım evet tekrar yaptiricam bı kaç ay dinlendikten sonra ama.dondurulmuslarim yok herşeye baştan baslicam ve Dr umu da degistiricem başka yerde yaptiricam inşallah.

Yumurtan mı yoktu
Neden dondurulmuş yok
Olsa kolay olurdu cnm
İnşallah bizlerinde olur

Canım iki tanesi zor yaşadı 5 tanesi dollendi 3 u gitti iki tane de transfer. Edildi mi edilmedi mi onu bile bilmiyorum sonucum negatif çıktı Dr lara zerre kadar güvenmiyorum 3 gün embriyosu transfer edildi güya

Canım iki tanesi zor yaşadı 5 tanesi dollendi 3 u gitti iki tane de transfer. Edildi mi edilmedi mi onu bile bilmiyorum sonucum negatif çıktı Dr lara zerre kadar güvenmiyorum 3 gün embriyosu transfer edildi güya
Canım hangi merkez orası ?
Değiştir merkezi olmazsa
Bilgi hergün arıyorlar beni ya
Anlayamadım

Kimse yokmu esimi uyandiracagim oksurukten kalktim iceriye geldim astim.bronsitim tuttu nefes alip vermekte gucluk cekiyorum fisfisimi.sıktik.yeni

X