- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Ayy çok güzel bir duaHerkes hep dualarimda Allahim isteyen herkese versin bize de kesesiyle kalbini duyup gormeyi nasip etsin
Allahrazı olsun anniş
Sende sağlıklı al kucağına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok güzel bir duaHerkes hep dualarimda Allahim isteyen herkese versin bize de kesesiyle kalbini duyup gormeyi nasip etsin
Rabbim kucağına bebiş nasip eder inşallah canım. Bende de bebiş yok hala ama tüm tetkiklerimi yaptırdım en son bu ayın 11 inde hsg çektirdim çok şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı. Eşim doğrudan aşılama yaptıralım diyor şubatta bende yok sende tahlillerini yaptır ona göre bakarız dedim bi dünya masrafa gerek yok belki aşılamaya gerek kalmaz git bi görün dedim 2 yıldır görünecek işte doktora
İnşallah güzel haberlerle tekrar görüşürüzSagol canım,hepimize
Birde trabzonda tüp bebek yaptıran varmı aranızda
Hoşbulduk teşekkürler
saol canım teşekkürler ALLAH tamamına erdirsin inşallah hayırlı sonuçlar alırsınÇok geçmiş olsun Canım üzüldüm
Rabbim şifa versin inşallah
Bizde tüp bebeğe başladı bakalım
saol canımALLAH razı olsunGemis olsun cnm aman dikkat edin lahana salatasi yidir sekerre iyi geliyor cnm
İnşallah canım sağolsaol canım teşekkürler ALLAH tamamına erdirsin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Allahım iyilik versiniyi olmaya çalışıyorum çok şükür
Senin tup bebek mi canim?Herkes hep dualarimda Allahim isteyen herkese versin bize de kesesiyle kalbini duyup gormeyi nasip etsin
Adet duzenliyse nasil pko deniyorki canim?Polikistik over dendi
Adetlerim düzenli oluyor
İlaçsız başladım tedaviye
Bilmiyorum canımAdet duzenliyse nasil pko deniyorki canim?
amin canım cümlemizeAllahım iyilik versin
Benim bildigim pko duzensiz adet, kilo, erkek tipi killanma, yumurtlama bozuklugu yapiyor. Rabbim sifa versin hepimize.Bilmiyorum canım
Kilo alıyorum ama
Benim bildigim pko duzensiz adet, kilo, erkek tipi killanma, yumurtlama bozuklugu yapiyor. Rabbim sifa versin hepimize.
Valla o da olabilir canim yada cesitleri mi var anlamadim.Bende anlamıyorum ki
Herkese pko mu deyip çıkıyorlar
Valla o da olabilir canim yada cesitleri mi var anlamadim.
Aynen valla galiba her kontrole gidene ayni teshis konuyorBilmiyorum
herkes pko burda
Anlamıyorum ki
Aynen valla galiba her kontrole gidene ayni teshis konuyor