infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Bir kac gun gecikmesinde sorun olmaz ama cok fazl gecikecek olursa gitmen gerekir doktoruna

Benim adetime daha vardi hamilelikte rahim kalınlaşması oluyor dedi. Adetinin gecmesini bekle test yaptir dedi. Test negatifse söktürücü veririz dedi

Kan tahlili yaptir ozaman en garantisi bu saglik ocagi yada en yakin saglik kurulusuna git beta yaptir cnm

Merhaba canım
İyiyim sen nasılsın
Tüp bebeğe başladım
Transferi bekliyorum
Sen hangi aşamadasın ?
Rabbim kucağına bebiş nasip eder inşallah canım. Bende de bebiş yok hala ama tüm tetkiklerimi yaptırdım en son bu ayın 11 inde hsg çektirdim çok şükür hiçbir sıkıntı çıkmadı. Eşim doğrudan aşılama yaptıralım diyor şubatta bende yok sende tahlillerini yaptır ona göre bakarız dedim bi dünya masrafa gerek yok belki aşılamaya gerek kalmaz git bi görün dedim 2 yıldır görünecek işte doktora :110:

Merhaba arkadaşlar bende 2 senelik evliyim yaşım daha 20 fakat eşim 30 yaşında ve 2 senedir korunmadığımız halde bebeğimiz olmuyo bu süreçte hastaneye gittik ve doktor tüp bebek diyo.Ben muayene oldum bende bir sorun olmadığını eşim sperm testi verdi ve eşimde sorun cıktı. Ayın 27 sinde tedaviye başlicaz 1 buçuk senedir sizi takip ediyorum . Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun dualarınızda banada yer ayırırsanız sevinirim bende hepimize bol bol dua ediyorum.

Hoşgeldin canım aramıza
Nerden kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisiniz?
Tedavi denedin mi ?
Sorun nedir ?
Hiç denemedim ben bunu
Hoşgeldin canım aramıza
Nerden kaç yaşındasın ve kaç yıllık evlisiniz?
Tedavi denedin mi ?
Sorun nedir ?
Hiç denemedim ben bunu
Hoşbulduk hoşbulduk canım 31 yaşındayım İstanbul 2 yıllık evliyim hiç korunmadık herhangi bir sağlı problemim YÖK ama bi türlü bebek sahibi olamadık tedavi 2 sefer çatlatma denedik fakat bu ay da tutmadı Bende bu sefer bu Otu söylediler yapan var mı diye sordum hatta geçen ay bi kocakarıya gittim bana saf zeytinyağına inciri koy iki tane sabah kalkıp ye dedi onu da deniyorum

Hoşbulduk hoşbulduk canım 31 yaşındayım İstanbul 2 yıllık evliyim hiç korunmadık herhangi bir sağlı problemim YÖK ama bi türlü bebek sahibi olamadık tedavi 2 sefer çatlatma denedik fakat bu ay da tutmadı Bende bu sefer bu Otu söylediler yapan var mı diye sordum hatta geçen ay bi kocakarıya gittim bana saf zeytinyağına inciri koy iki tane sabah kalkıp ye dedi onu da deniyorum

Anladım canım
Tüp düşünüyor musun peki ?

X