noldu arkadşaım haber var mı? doktor ne dedi? nasılsın
Insallah iyi haberlerle gelirsin canim mutlaka yaz merak ederim ben
canım benim seni iyi anlıyorum benim ilk doğal hamileliğimde yaşadığım düşük de aynen böyle oldu, kürtaj olmama gerek kalmadı. artık başka yolu yok ise sen de kürtajsız normal yolla yaşarsın. lütfen üzülme fazla. bak tutundu bir kez, demek ki bir daha da tutunabilir canım. hep böyle düşün. biz de sana dua edeceğizKızlar bgn muayene etti dr, kese boş. Şimdi değerin düşmesi için dua edicez. Değer düşerse sorun yok kendi kendine düşecek ve adet başlayacak. Ama değer bazen yükselebiliyormuş eğer öyle olursa kürtaj olacağım ve bunu yaşamak istemiyorum. Birkaç gün önce değer artsın diye dua ederdim şimdi düşsün diye dua ediyorumİçim hala kan ağlıyor , kısmet değilmiş ne yapalım. Bu sefer olmadı ama bir sonraki tedavim için çok umutluyum. Bu adetimle değil ama bir dahaki adetimle sıfırdan tüp bebek tedavisine başlayacağız. Bu sefer embriyolar oluşunca transferden önce onların genetiğine bakıp öyle transfer edecek dr um. Çünkü şu an yaşadığım kaybın sebebi olarak embriyonun genetiğinin bozuk olması yüksek ihtimalmiş. Oysa iyi çözününce ne kadar çok sevinmiştik şimdiden gıdama ve hergün bol su içmeme çok dikkat ederek kendimi önümüzdeki tedaviye hazırlayacağım. Bol su gerçekten ama gerçekten çok önemli.
Her transfer ve her negatif bir tecrübe oldu bize. Ben önümüzdeki tedaviden çok umutluyum. Allah hayırlısını yazsın inş. Kendime ve sizlere dua etmeye devam edeceğim kızlar.. günün birinde bizler de kendi bebişlerimize kavuşacağız yeter ki olumlu düşünelim
Saol canım. Dün çok ağladım ama bgn daha iyiyim sanki. Geçecek bu günlerde... şu an dört gözle yeni transferi bekliyorum.canım benim seni iyi anlıyorum benim ilk doğal hamileliğimde yaşadığım düşük de aynen böyle oldu, kürtaj olmama gerek kalmadı. artık başka yolu yok ise sen de kürtajsız normal yolla yaşarsın. lütfen üzülme fazla. bak tutundu bir kez, demek ki bir daha da tutunabilir canım. hep böyle düşün. biz de sana dua edeceğiz
Sağol ilgin için inşallah dua edin yakışıklı kürtajdan sonra olurmuş birde ağır enfeksiyondan 1sene olmadı hsg çekilelim ve temiz çıkmıştı nasıl böyle oldu kafam karıştı pko içinde hormon tahlillerim düzgün çıktığı için önemsemediler dayadıla r klomeni artık yoruldum inşallah yakışıklı çıkmaz alttan muayenede görülür mü bilmiyorumSorunun yok demek bir saglik sorunun yok demek pko saglik sorunu degilmiymis basil bir doktormus o insanlarin bebegi oomuyor bu pkoyuzunden nasil sorun yokmus sacma sapan konusmasin sen doc dr git bakalim insallah iyi haberlerle gelirsin canim
Canım düşüğün nedeni araştırıldı mı ?
Olur inşallah hepimizin de
Daha küçük ve yeni evlisiniz
Benide eklermisiniz hamiş listesine inş bende nisan ayında hamiş kalirim
Canım düşüğün nedeni araştırıldı mı ?
Olur inşallah hepimizin de
Daha küçük ve yeni evlisiniz
Amin inşallah canımTiroid dendi ama arkadasimda fsh ve amh baktir dio amh yoktr gerci polikistik over var diyo ama fsh baktircam fsh 15 ustunde ise direk tup bebek yapariz dedi doktorum hayirlisi dua agzimdan hic eksik olmuyo allahim hepimize yardim etsin
oncelikle gecmis olsun cnm cok sevindim kendini yeniden denemeye hazirliyor olman cok guzel gercekten =) insallah bu sefer olacak , embriyo saglikliysa neden olmasin ztn..benim de basimdan gecdi bos kese ama benim dr um 6.hafta kontrolunde kesenin icinde embriyo bulamayinca 8. haftaya kadar bekledi, sonrasinda gelisme olmayinca 9.haftada mudahale oldu, ben kendim dusuk yapmayi sectim kurtaj da olmadim yani rahatti adetin daha yogunu..senin daha cok erken deil mi nasil teshis edebildi kesenin bos oldugunu? ztn kese daha simdiden olusur mu ki? sanki cok erken gibi geldi bana cnmKızlar bgn muayene etti dr, kese boş. Şimdi değerin düşmesi için dua edicez. Değer düşerse sorun yok kendi kendine düşecek ve adet başlayacak. Ama değer bazen yükselebiliyormuş eğer öyle olursa kürtaj olacağım ve bunu yaşamak istemiyorum. Birkaç gün önce değer artsın diye dua ederdim şimdi düşsün diye dua ediyorumİçim hala kan ağlıyor , kısmet değilmiş ne yapalım. Bu sefer olmadı ama bir sonraki tedavim için çok umutluyum. Bu adetimle değil ama bir dahaki adetimle sıfırdan tüp bebek tedavisine başlayacağız. Bu sefer embriyolar oluşunca transferden önce onların genetiğine bakıp öyle transfer edecek dr um. Çünkü şu an yaşadığım kaybın sebebi olarak embriyonun genetiğinin bozuk olması yüksek ihtimalmiş. Oysa iyi çözününce ne kadar çok sevinmiştik şimdiden gıdama ve hergün bol su içmeme çok dikkat ederek kendimi önümüzdeki tedaviye hazırlayacağım. Bol su gerçekten ama gerçekten çok önemli.
Her transfer ve her negatif bir tecrübe oldu bize. Ben önümüzdeki tedaviden çok umutluyum. Allah hayırlısını yazsın inş. Kendime ve sizlere dua etmeye devam edeceğim kızlar.. günün birinde bizler de kendi bebişlerimize kavuşacağız yeter ki olumlu düşünelim
Cnm değerler düşünce zaten hamilelik devam etse bile bebek sağlıklı olmayacak dedi dr ve alttan muayene etti. Bebeğin olması gerektiği yerde küçük bi boşluk vardı ve içi boştu. Şimdi kendi kendine düşmesini bekleyeceğiz bu da korkutuyor beni çok ağrı sızı olaca mı ? Kimisi çok ağır atlatmıs iki büklüm kalanlar varmışoncelikle gecmis olsun cnm cok sevindim kendini yeniden denemeye hazirliyor olman cok guzel gercekten =) insallah bu sefer olacak , embriyo saglikliysa neden olmasin ztn..benim de basimdan gecdi bos kese ama benim dr um 6.hafta kontrolunde kesenin icinde embriyo bulamayinca 8. haftaya kadar bekledi, sonrasinda gelisme olmayinca 9.haftada mudahale oldu, ben kendim dusuk yapmayi sectim kurtaj da olmadim yani rahatti adetin daha yogunu..senin daha cok erken deil mi nasil teshis edebildi kesenin bos oldugunu? ztn kese daha simdiden olusur mu ki? sanki cok erken gibi geldi bana cnm
anladim cnm degerlerime bakilmamisti benim direk kese vardi buyuyordu ama bebek cok erken asamada gelisimi durdugu icin gorulemiyormus, anembriyonik gebelik halk dilinde bos gebelik deniyormus bu duruma, seninki farkli bir durum ve daha basit bir durum o yuzden kesinlikle kotu bir agrin falan olmayacak cnm merak etme, normal adet gibi olacak, benim 9 haftalik kese idi ki o bile 2 cmdi, biraz yogun adet kanamasi oldu lakin hic agrim olmadi dersem inan bana, ama senin kesinlikle kanaman da yogun olmaz cok fazla cunku cok erken asamada degerler dusmeye baslamis, hayirlisi cnm insallah , ileride olacagina erken olmasi cok daha hayirlidir inan, hemen denersin tup bebegi sakin uzulme, yasin da gayet genc, 40dan sonra biraz zora girer diyorlar ama onda bile cok insan var tutturan..saglikli embriyolarin olur insallah cnm saglikla tutunurlar sana umarim..iyi bir merkez sec labaratuvarini iyice arastir cok onemliymis lab..Cnm değerler düşünce zaten hamilelik devam etse bile bebek sağlıklı olmayacak dedi dr ve alttan muayene etti. Bebeğin olması gerektiği yerde küçük bi boşluk vardı ve içi boştu. Şimdi kendi kendine düşmesini bekleyeceğiz bu da korkutuyor beni çok ağrı sızı olaca mı ? Kimisi çok ağır atlatmıs iki büklüm kalanlar varmışbir dahaki tedavimde embriyoların genetiğine bakılacakmış. Gitgide gözümde büyümeye başladı yaşım da 37. Zamanım giderek daralıyor ve moralim bozulmaya başladı
Canım ne güzel şeyler yazmıssın inşallah hepimiz dualarımıza kavusuruz. İçime su serptin.. dr um bahçeci ile çalısıyor ve ben oradan çok memnunum. Zaten belli başlı bir kaç yer var güvenilir bahçeci de bunlardan biri.. Allah iyi sonuçlar nasip eder umarım, hepimize..anladim cnm degerlerime bakilmamisti benim direk kese vardi buyuyordu ama bebek cok erken asamada gelisimi durdugu icin gorulemiyormus, anembriyonik gebelik halk dilinde bos gebelik deniyormus bu duruma, seninki farkli bir durum ve daha basit bir durum o yuzden kesinlikle kotu bir agrin falan olmayacak cnm merak etme, normal adet gibi olacak, benim 9 haftalik kese idi ki o bile 2 cmdi, biraz yogun adet kanamasi oldu lakin hic agrim olmadi dersem inan bana, ama senin kesinlikle kanaman da yogun olmaz cok fazla cunku cok erken asamada degerler dusmeye baslamis, hayirlisi cnm insallah , ileride olacagina erken olmasi cok daha hayirlidir inan, hemen denersin tup bebegi sakin uzulme, yasin da gayet genc, 40dan sonra biraz zora girer diyorlar ama onda bile cok insan var tutturan..saglikli embriyolarin olur insallah cnm saglikla tutunurlar sana umarim..iyi bir merkez sec labaratuvarini iyice arastir cok onemliymis lab..
bahceci gercekten en iyisi diye duydum cnm, sanslisin oraya devam edebilmen en iyisi..amin cnm Allah hepimize nasib etsin hayirli sonuclar insallah..Canım ne güzel şeyler yazmıssın inşallah hepimiz dualarımıza kavusuruz. İçime su serptin.. dr um bahçeci ile çalısıyor ve ben oradan çok memnunum. Zaten belli başlı bir kaç yer var güvenilir bahçeci de bunlardan biri.. Allah iyi sonuçlar nasip eder umarım, hepimize..
56. Hamile adayı olarak geçen sene mayısta girdim listeye.. 6aylık gebeyken ölü doğum olmuştu.. Tevekkül.. Sabır..
Ve şimdi, Allahima bin şükür hamileyim.
Rabbim bütün hasret çekenlere en hayırlı zamanda sağlıklı salih evlatlar nasip etsin
Canım benim
Çok sevindim
hayırlı olsun
Allah razı olsun. Duam da olacaksınız her daim♡
Kizlar su 4 gundur once kahverengi sonrada acik pembe tortulu kan gelio ama cok cok az orkide degcek gibi degil peceteye silince gelio acaba ne olabilir ki nedeni ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?