infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Tek doktorla kalma derim bir kac doktora daha git bence canim

Amiiinnn canim insalah amin nasilsin masio gidiyor hamislik???
Valla canım hala inanamıyorum ki :) ayrıca pozitiften sonra dr bazı ilaçları bıraktırdı ve sonrasında kasıklardaki o batmalar falan kalmadı. Şu an hiçbir belirti yok yani. Test sonucu olmasa hamile olduğuma inanmazdım. Gerçekten belirti sandığımız şeyler ilaçların etkisi canım. Kimisinde yan etki yapıyor ve belirti sanıyoruz aslında tedavi sürecinde belirti olması gerçekten imkansızmış onu anladım.

Haklisin evet oyle hisseder insan .. ben olsam bende inannamm herhalde rqbbim insallah saglikli hayirli bir evlat olsun dogsun insallah

Kızlar üçüncü test sonucum ikincisinden daha düşük çıktı. Sanırım bebeği kaybediyorum dua edin ne olur ilk defa pozitif idi sonucum, keşke en baştan negatif çıksaydı da bu kadar umutlanmasaydım

İnşallah bebeğin seninledir

Tek doktorla kalma derim bir kac doktora daha git bence canim
Bu 4.doktorum hepsi sorunun yok pko var dediler ilk defa bu farklı bişey söyledi ama doçent olduğu için gittim pazartesi tekrar çağırdı inşallah alttan muayene ettiğinde öyle bir sonuç.çıkmaz

Keske deme lutfen iyi dusun iyi olsun dualarim seninle canim doktora gittin mimnededi

Bu 4.doktorum hepsi sorunun yok pko var dediler ilk defa bu farklı bişey söyledi ama doçent olduğu için gittim pazartesi tekrar çağırdı inşallah alttan muayene ettiğinde öyle bir sonuç.çıkmaz

Sorunun yok demek bir saglik sorunun yok demek pko saglik sorunu degilmiymis basil bir doktormus o insanlarin bebegi oomuyor bu pkoyuzunden nasil sorun yokmus sacma sapan konusmasin sen doc dr git bakalim insallah iyi haberlerle gelirsin canim

Keske deme lutfen iyi dusun iyi olsun dualarim seninle canim doktora gittin mimnededi
Canım yrn gidicem dr a. Ama sonuc ortada ya, bu saatten sonra düzelmeyecektir. İşte pozitifte yetmiyor, çok zor bir süreç olduğunu daha iyi anlıyorum şimdi. Duaların için tşkler canım

Canım yrn gidicem dr a. Ama sonuc ortada ya, bu saatten sonra düzelmeyecektir. İşte pozitifte yetmiyor, çok zor bir süreç olduğunu daha iyi anlıyorum şimdi. Duaların için tşkler canım

Iyi de nedenini arastirmadilar mi hic neden oluyor do. Dolas ayni durum genetii arama yapmadilar mi yada kan pihtilasmasi icin igne yada ilac vermedi mi doktor

Insallah iyi haberlerle gelirsin canim mutlaka yaz merak ederim ben

Iyi de nedenini arastirmadilar mi hic neden oluyor do. Dolas ayni durum genetii arama yapmadilar mi yada kan pihtilasmasi icin igne yada ilac vermedi mi doktor
Canım bilmiyorum ki yarın bakacağız dr ne diyecek. Ama şu an bir mucize olmasını o kadar isterdim ki. O da bizi bulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…