Canımmm tümm kalbimle hepinize dua ediyorum, edicem de.. Allah güzel sonuclar almanızı nasip etsinn inşşş
Canımmm tümm kalbimle hepinize dua ediyorum, edicem de.. Allah güzel sonuclar almanızı nasip etsinn inşşş
Kızlar iyi akşamlar bugün doktora gittim dün adet olmuştum ama lekeleme şeklinde tam sökülmedi sabah doktor sağ yumurtan rahme yapışık sol yumurtada çok pko görünümü var dedi adetin düzenimi dedi evet dedim rahim duvarın parçalanmamış adet gördüğünü sanıyorsun kırılma var dedi 1hafta sonra tekrar gel birde alttan bakalım dedi çok moralim bozuldu aranızda böyle olan var mı
Valla canım hala inanamıyorum ki :) ayrıca pozitiften sonra dr bazı ilaçları bıraktırdı ve sonrasında kasıklardaki o batmalar falan kalmadı. Şu an hiçbir belirti yok yani. Test sonucu olmasa hamile olduğuma inanmazdım. Gerçekten belirti sandığımız şeyler ilaçların etkisi canım. Kimisinde yan etki yapıyor ve belirti sanıyoruz aslında tedavi sürecinde belirti olması gerçekten imkansızmış onu anladım.Amiiinnn canim insalah amin nasilsin masio gidiyor hamislik???
Valla canım hala inanamıyorum ki :) ayrıca pozitiften sonra dr bazı ilaçları bıraktırdı ve sonrasında kasıklardaki o batmalar falan kalmadı. Şu an hiçbir belirti yok yani. Test sonucu olmasa hamile olduğuma inanmazdım. Gerçekten belirti sandığımız şeyler ilaçların etkisi canım. Kimisinde yan etki yapıyor ve belirti sanıyoruz aslında tedavi sürecinde belirti olması gerçekten imkansızmış onu anladım.
Amin canım inşallahHaklisin evet oyle hisseder insan .. ben olsam bende inannamm herhalde rqbbim insallah saglikli hayirli bir evlat olsun dogsun insallah
Amin canım inşallah
Darısı başına canımm
Kızlar üçüncü test sonucum ikincisinden daha düşük çıktı. Sanırım bebeği kaybediyorumdua edin ne olur ilk defa pozitif idi sonucum, keşke en baştan negatif çıksaydı da bu kadar umutlanmasaydım
Bu 4.doktorum hepsi sorunun yok pko var dediler ilk defa bu farklı bişey söyledi ama doçent olduğu için gittim pazartesi tekrar çağırdı inşallah alttan muayene ettiğinde öyle bir sonuç.çıkmazTek doktorla kalma derim bir kac doktora daha git bence canim
Kaybediyorum canımİnşallah bebeğin seninledir
Kızlar üçüncü test sonucum ikincisinden daha düşük çıktı. Sanırım bebeği kaybediyorumdua edin ne olur ilk defa pozitif idi sonucum, keşke en baştan negatif çıksaydı da bu kadar umutlanmasaydım
Bu 4.doktorum hepsi sorunun yok pko var dediler ilk defa bu farklı bişey söyledi ama doçent olduğu için gittim pazartesi tekrar çağırdı inşallah alttan muayene ettiğinde öyle bir sonuç.çıkmaz
Canım yrn gidicem dr a. Ama sonuc ortada ya, bu saatten sonra düzelmeyecektir. İşte pozitifte yetmiyor, çok zor bir süreç olduğunu daha iyi anlıyorum şimdi. Duaların için tşkler canımKeske deme lutfen iyi dusun iyi olsun dualarim seninle canim doktora gittin mimnededi
Canım yrn gidicem dr a. Ama sonuc ortada ya, bu saatten sonra düzelmeyecektir. İşte pozitifte yetmiyor, çok zor bir süreç olduğunu daha iyi anlıyorum şimdi. Duaların için tşkler canım
Canım yrn gidicem dr a. Ama sonuc ortada ya, bu saatten sonra düzelmeyecektir. İşte pozitifte yetmiyor, çok zor bir süreç olduğunu daha iyi anlıyorum şimdi. Duaların için tşkler canım
Canım bilmiyorum ki yarın bakacağız dr ne diyecek. Ama şu an bir mucize olmasını o kadar isterdim ki. O da bizi bulmazIyi de nedenini arastirmadilar mi hic neden oluyor do. Dolas ayni durum genetii arama yapmadilar mi yada kan pihtilasmasi icin igne yada ilac vermedi mi doktor
canım emin misin? Allah yardımcın olsun...Kaybediyorum canımmaalesef bu da olmadı ..
canım emin misin? Allah yardımcın olsun...
çok üzüldüm :'(Kaybediyorum canımmaalesef bu da olmadı ..
noldu arkadşaım haber var mı? doktor ne dedi? nasılsınCanım bilmiyorum ki yarın bakacağız dr ne diyecek. Ama şu an bir mucize olmasını o kadar isterdim ki. O da bizi bulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?