Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende klomen catlatma iğnesi oldum tutmadı bitanede asilama yapıldı oda tutmadı doktorumu değiştirdim bu ay yeniden tedaviye başlıyorum klomene iki gün sonra baslicam inş hamiş kalirim
İnşallah canım4 senelik evliyim nisan 24
Sende sorun varmı bende hafif rahim tersligi var esimdede sperm azlığı var birazİnşallah canım
Aynı şeyleri yaşamışız
Sende sorun varmı bende hafif rahim tersligi var esimdede sperm azlığı var biraz
Aynı treyler cnm peki eşin nsl tedavi goruyo benim esiminde doktora gitmesi lazinPolikistik over dendi canım
Eşimde sperm hareket hızı düşük
Aynı treyler cnm peki eşin nsl tedavi goruyo benim esiminde doktora gitmesi lazin
Benim doktorum ilaç takviyesi alsın dediAmeliyat oldu
Benim doktorum ilaç takviyesi alsın dedi
Cnm daha gitmedi doktora urolojiye Randevu alıp gidicek 19 milyon sperm var % 40 ileri hızlıHangi ilaç
değerleriniz nasıl
Cnm daha gitmedi doktora urolojiye Randevu alıp gidicek 19 milyon sperm var % 40 ileri hızlı
Cnm daha gitmedi doktora urolojiye Randevu alıp gidicek 19 milyon sperm var % 40 ileri hızlı
Doktor çocuğunuz olur ama geç olur dedi ondan ilaç takviyesi alsın dedi yükselmesi icinBizim 20 milyon %12 ileri hareket hız
Doktor çocuğunuz olur ama geç olur dedi ondan ilaç takviyesi alsın dedi yükselmesi icin
Doktor çocuğunuz olur ama geç olur dedi ondan ilaç takviyesi alsın dedi yükselmesi icin
Klomen catlatma iğnesi bı kere denedik tutmadı bir kerede aşılama yine negatif doktorumu değiştirdim yarın yeniden klomene basliyorumAşılama vs denediniz mi?
Klomen catlatma iğnesi bı kere denedik tutmadı bir kerede aşılama yine negatif doktorumu değiştirdim yarın yeniden klomene basliyorum
Bilmiyorum cnm bu doktoruna güveniyorum o hangi yolu derse onu denicem bu ay yumurta takibi yapicak sanırım tutmassa neye karar verir bilmiyorumAynı aşamaları yaşamışız
Aşılamaya devam mı edeceksin
Tüp mü
Bilmiyorum cnm bu doktoruna güveniyorum o hangi yolu derse onu denicem bu ay yumurta takibi yapicak sanırım tutmassa neye karar verir bilmiyorum
Amin inş cnm.Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah