- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.834
- 698
Yanlışlık oldu galiba 

Hahaha temmuz nerden çıktı yahuuu, 30 mart test günüm :)![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha temmuz nerden çıktı yahuuu, 30 mart test günüm :)![]()
Vallahi yanlıs oldu :) listeye gitmeye hak kazandım sanırımYanlışlık oldu galiba![]()
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahEses07 selam canım, bugün adet oldum
pazzrtesi ben de tüp bebek tedavisine başlıyorum, Allah hepimize sabır ve sağlıklı yumişler bebişler versin
![]()
Tabikisi canımVallahi yanlıs oldu :) listeye gitmeye hak kazandım sanırım![]()
![]()
Semacım kaçıncı deneme?CanımEses07 benim adetim yeni bitti bat 17 nisan dondrulmusla tekrar baslayacagim inşallah
Adet oldum canım yazmıştım sana tüp bebeğe başladım bir dahaki adetimi bilemiyorum bu yüzdenAaynaa ************ 25 şubat beklemede
Umutlabekleyis****** 3 mart beklemede
hiranur3419 ******* 14 mart beklemede
Kumru55 ********* 22 mart beklemede
Derya000 ********* 25 mart beklemede
aaynaa U Umutlabekleyis
hiranur3419
Mavera3 D Derya000
Kızlar bende bugün adet oldum pazartesi başlayacağım inşallah![]()
İnşallah güzel haberlerinizi alırızAdet oldum canım yazmıştım sana tüp bebeğe başladım bir dahaki adetimi bilemiyorum bu yüzden![]()
İnşallah herşey güzel olacak
Canimcim 2 aşı ve 1 tüp negatif maalesefRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
Tabikisi canım![]()
Semacım kaçıncı deneme?
Rabbim bu defa yüzüne gülsün inşallah
Tutmayanları görünce umudum kayboluyor
Canimcim 2 aşı ve 1 tüp negatif maalesef
Oldum canım malesef suan bir ara verdim pek giremiyorum haberin olsunaybkmst ********** 11 aralık beklemede
Semus06 ******** 13 şubat beklemede
Aaynaa ************ 25 şubat beklemede
Umutlabekleyis****** 3 mart beklemede
hiranur3419 ******* 14 mart beklemede
Kumru55 ********* 22 mart beklemede
Kokunhuzur******* 24 mart beklemede
@aybkmst @
Oldum canım malesef suan bir ara verdim pek giremiyorum haberin olsun
Insallah olur hepimizin bende 2,yıllık evliyim 23 yasindayim esim 28 bende tirod ve.polikistik over var 4 kez asilama oldum 4. Tuttu ama 4 aylikken dustu smdi tup bebek isdiorum ama 3 yilllik evlilik sarti varmis kendimi hazirlamistim tam ana artik bekliycem.zekai tahir buraga gidicem insallah olur
Benide eklermisiniz hamiş listesine inş bende nisan ayında hamiş kalirim