- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Yanlışlık oldu galiba
Hahaha temmuz nerden çıktı yahuuu, 30 mart test günüm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha temmuz nerden çıktı yahuuu, 30 mart test günüm :)
Vallahi yanlıs oldu :) listeye gitmeye hak kazandım sanırımYanlışlık oldu galiba
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahEses07 selam canım, bugün adet oldum pazzrtesi ben de tüp bebek tedavisine başlıyorum, Allah hepimize sabır ve sağlıklı yumişler bebişler versin
Tabikisi canımVallahi yanlıs oldu :) listeye gitmeye hak kazandım sanırım
Semacım kaçıncı deneme?Canım Eses07 benim adetim yeni bitti bat 17 nisan dondrulmusla tekrar baslayacagim inşallah
Adet oldum canım yazmıştım sana tüp bebeğe başladım bir dahaki adetimi bilemiyorum bu yüzdenAaynaa ****** ****** 25 şubat beklemede
Umutlabekleyis*** *** 3 mart beklemede
hiranur3419 *** **** 14 mart beklemede
Kumru55 **** ***** 22 mart beklemede
Derya000 **** ***** 25 mart beklemede
aaynaa U Umutlabekleyis hiranur3419 Mavera3 D Derya000
Kızlar bende bugün adet oldum pazartesi başlayacağım inşallah
İnşallah güzel haberlerinizi alırızAdet oldum canım yazmıştım sana tüp bebeğe başladım bir dahaki adetimi bilemiyorum bu yüzden
İnşallah herşey güzel olacak
Canimcim 2 aşı ve 1 tüp negatif maalesefRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
Tabikisi canım
Semacım kaçıncı deneme?
Rabbim bu defa yüzüne gülsün inşallah
Tutmayanları görünce umudum kayboluyor
Canimcim 2 aşı ve 1 tüp negatif maalesef
Oldum canım malesef suan bir ara verdim pek giremiyorum haberin olsunaybkmst ***** ***** 11 aralık beklemede
Semus06 **** **** 13 şubat beklemede
Aaynaa ****** ****** 25 şubat beklemede
Umutlabekleyis*** *** 3 mart beklemede
hiranur3419 *** **** 14 mart beklemede
Kumru55 **** ***** 22 mart beklemede
Kokunhuzur**** *** 24 mart beklemede
@aybkmst @
Oldum canım malesef suan bir ara verdim pek giremiyorum haberin olsun
Insallah olur hepimizin bende 2,yıllık evliyim 23 yasindayim esim 28 bende tirod ve.polikistik over var 4 kez asilama oldum 4. Tuttu ama 4 aylikken dustu smdi tup bebek isdiorum ama 3 yilllik evlilik sarti varmis kendimi hazirlamistim tam ana artik bekliycem.zekai tahir buraga gidicem insallah olur
Benide eklermisiniz hamiş listesine inş bende nisan ayında hamiş kalirim