• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Doktorumu aradım. Çarşambaya kadar bekleyelim çarşamba günü gel dedi. 35. Güne denk geliyorum regl olmayışımın. Bakalım kaldı 4 gün..

Galiba bu ay da hamiş değilim. Öğlen eşim bebetime gebelik testi almış negatif çıktı. Sat 30 ağustos 1 eylül arasında. Ağustosta da tedaviye başlamıştık, yumurta büyütücü çatlatma iğnesi falan. Ilk tedavimdi sonra devam etmedim. Ortalama 27 günde bir regl oluyorum. B3kleme sürem hiç 29 günün üstüne çıkmamıştı. 31 gündür regl olmaması ve o kaset testte de pozitif cıkmaması kafamı karıştırmaya başladı. Normalde regl olduktan sonra doktora gitmeyi düşünüyordum. Şu an pzt. olmasını bekliyorum. Gerçi o gün de taşınıyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım. Hayat erkeklere güzel bu gibi konularda. :işsiz:

Canım aynı şeyi şuna bende yaşıyordum. 3 gün geciktim ve hiç gecikmem normalde. Dün test aldım bende erken testti bide negatif çıktı. Az önce hastalandım. Mevsimsel yada strestendir belki bence biraz daha bekle yarın evini halledersin salı gidersin doktora yine hastalanmazsan.

Canım aynı şeyi şuna bende yaşıyordum. 3 gün geciktim ve hiç gecikmem normalde. Dün test aldım bende erken testti bide negatif çıktı. Az önce hastalandım. Mevsimsel yada strestendir belki bence biraz daha bekle yarın evini halledersin salı gidersin doktora yine hastalanmazsan.

Çarşamba gideceğim canım pzt taşın salı yerleştirme falan anca carsambaya gidebilirim

Amin inşallah canım. .
Güzel haberlerle gel . .

Insallah canım 2 gun sonra yine kaset test denerim tabi uyanır uyanmaz deneyeceğim bu sefer. Eşim testi alıp geldiginde sırf meraktan 2-3 damla idrar anca yapabildim. Yumurta takibi yaptıracağım eğer bu ay olmazsa. Pko mu var ne var bi göreyim. En azından regl olacağım zamanı bilirim.

Bu arada ovulasyon testi mi alsam acaba siz kullandınız mı? Onerebileceginiz bi marka var mı

Insallah canım 2 gun sonra yine kaset test denerim tabi uyanır uyanmaz deneyeceğim bu sefer. Eşim testi alıp geldiginde sırf meraktan 2-3 damla idrar anca yapabildim. Yumurta takibi yaptıracağım eğer bu ay olmazsa. Pko mu var ne var bi göreyim. En azından regl olacağım zamanı bilirim.

Evet

Kızlar bu ay ilk defa klomen kullandım ama takibi yapılmadı eğer yanilmiyosam ayin 16 sinda yumurtam catladi çünkü o gün çok ağrım vardı. Dünde adet olmam gerekiyordu olmadım bugün sadece çok az akıntı şeklinde kan geli bide sol tarafımda çok ağrım var neden böyle oldu acaba :(

Kızlar bu ay ilk defa klomen kullandım ama takibi yapılmadı eğer yanilmiyosam ayin 16 sinda yumurtam catladi çünkü o gün çok ağrım vardı. Dünde adet olmam gerekiyordu olmadım bugün sadece çok az akıntı şeklinde kan geli bide sol tarafımda çok ağrım var neden böyle oldu acaba :KK43:

Yerleşme kanaması da olabilir bilemedim canım. Test yaptın mı hiç?

28 eylülde yaptım negatif çıktı :KK43:
16 eylülde yumurtan çatladıysa 14 gün sonra regl hesaplamak gerekiyor. Bu da 30 eylüle denk geliyor. Birkaç gün sonra tekrar dene regl olmazsan. Stres vs geciktirmişte olabilir. 1 hafta boyunca regl olmazsan da doktora başvur gebelik idrarda yada kanda görünmüyorsa.

merhaba bende 4 senelik evliyim bebek istiyorum bu ay tedavime tekrardan başladım eger yumurtam büyürse bende aşılama yaptırcam takipteyim şuan inşallah hepimiz bir gün bu duyguyu tadarız

merhaba bende 4 senelik evliyim bebek istiyorum bu ay tedavime tekrardan başladım eger yumurtam büyürse bende aşılama yaptırcam takipteyim şuan inşallah hepimiz bir gün bu duyguyu tadarız

Merhaba canım hoşgeldin. .
İnşallah rabbim Emeklerinizi boşa çıkarmasın. .
Amin inşallah canım ❤

Back