• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Kızlar dayanamadım test yaptım sonunda erken test aldım bide maalesef negatif :((( Bebiş yokmuş :( hastalanamadım da hala .s salak gibi oldum iyice doktora mı gitsem soğan suyu falan kı yapsam sökmesi için bilemedim :(((

Kızlar dayanamadım test yaptım sonunda erken test aldım bide maalesef negatif :KK43:(( Bebiş yokmuş :KK43: hastalanamadım da hala .s salak gibi oldum iyice doktora mı gitsem soğan suyu falan kı yapsam sökmesi için bilemedim :KK43:((

Canım benim üzülme . .
İnşallah çift çizgiyi de görürüz birgün. .

Güzel haberlerini bekliyorum

Galiba bu ay da hamiş değilim. Öğlen eşim bebetime gebelik testi almış negatif çıktı. Sat 30 ağustos 1 eylül arasında. Ağustosta da tedaviye başlamıştık, yumurta büyütücü çatlatma iğnesi falan. Ilk tedavimdi sonra devam etmedim. Ortalama 27 günde bir regl oluyorum. B3kleme sürem hiç 29 günün üstüne çıkmamıştı. 31 gündür regl olmaması ve o kaset testte de pozitif cıkmaması kafamı karıştırmaya başladı. Normalde regl olduktan sonra doktora gitmeyi düşünüyordum. Şu an pzt. olmasını bekliyorum. Gerçi o gün de taşınıyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım. Hayat erkeklere güzel bu gibi konularda. :işsiz:

Galiba bu ay da hamiş değilim. Öğlen eşim bebetime gebelik testi almış negatif çıktı. Sat 30 ağustos 1 eylül arasında. Ağustosta da tedaviye başlamıştık, yumurta büyütücü çatlatma iğnesi falan. Ilk tedavimdi sonra devam etmedim. Ortalama 27 günde bir regl oluyorum. B3kleme sürem hiç 29 günün üstüne çıkmamıştı. 31 gündür regl olmaması ve o kaset testte de pozitif cıkmaması kafamı karıştırmaya başladı. Normalde regl olduktan sonra doktora gitmeyi düşünüyordum. Şu an pzt. olmasını bekliyorum. Gerçi o gün de taşınıyoruz. Ne yapacağımı şaşırdım. Hayat erkeklere güzel bu gibi konularda. :işsiz:

Gerçekten öyle. .
Canım normalde düzenliyse bir doktora git . .

Back