- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.834
- 698
Bende çok istiyorum yapmayı ama çok erken sesi herkes yine umutlarım yıkılmasın diye bekliyim diyorum haftasonuna kadar Ama yarın dayanamayıp yapmazsam tabi
Anladım canım. .
İnşallah bebiştir. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok istiyorum yapmayı ama çok erken sesi herkes yine umutlarım yıkılmasın diye bekliyim diyorum haftasonuna kadar Ama yarın dayanamayıp yapmazsam tabi
Anladım canım. .
İnşallah bebiştir. .
İnşallah bitanem. Amh sonucu da çıktı 1.58 olmuş çok sevindim bakalım hayırlısı :)
Evenness ******* 26 eylül beklemede
ALYALAL ******* 28 eylül beklemede
Pinkhouselife61**29 eylül beklemede
Kumru55 ****** 30 eylül beklemede
Evenness
ALYALAL @Pinkhouselife61 @Kumru55 ne yaptınız kızlar?
Bitanem valla bende daha bişey yok :) inşallahta olmaz :) bekliyorum bakalım yarında bat gelmezse test yapmayı düşünüyorum rabbim hayırlısını versin
İnşallah hamiş yazarız canım ☺✔
İnş kuzum inş rabbim hepimize nasip etsin
Evenness ******* 26 eylül beklemede
ALYALAL ******* 28 eylül beklemede
Pinkhouselife61**29 eylül beklemede
Kumru55 ****** 30 eylül beklemede
Evenness
ALYALAL @Pinkhouselife61 @Kumru55 ne yaptınız kızlar?
Canım regl belirtim yok hala midem bulanıyor şu an belki midemi üşüttüm belki de bi surpriz var.![]()
Evenness bende aynı durumdayım gerçi benim çok geçemedi daha 3 gün oldu ama hiç gecikmem olmaz normalde bakalım inş bebişlerdir :)
İnşallah kuzum ❤Canım regl belirtim yok hala midem bulanıyor şu an belki midemi üşüttüm belki de bi surpriz var.![]()
canm adet oldm bugun. tarıhı yanlış vermışım sana.İnşallah kuzum ❤
Evenness bende aynı durumdayım gerçi benim çok geçemedi daha 3 gün oldu ama hiç gecikmem olmaz normalde bakalım inş bebişlerdir :)
Sevinçli haberini bekliyorum canım. Bakalım topiğe hamile olarak geçecek miyiz![]()
Eses07 bu listede umutla beklemede olanların durumu ne canım? Konuya katılıp takip ettiğimden beri umutla beklemede yazıyor bazı isimler.
İnşallah kuzum ❤Sevinçli haberini bekliyorum canım. Bakalım topiğe hamile olarak geçecek miyiz![]()
canm adet oldm bugun. tarıhı yanlış vermışım sana.
Canım çoğu girmiyor. .