- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
Bende çok istiyorum yapmayı ama çok erken sesi herkes yine umutlarım yıkılmasın diye bekliyim diyorum haftasonuna kadar Ama yarın dayanamayıp yapmazsam tabi
Anladım canım. .
İnşallah bebiştir. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende çok istiyorum yapmayı ama çok erken sesi herkes yine umutlarım yıkılmasın diye bekliyim diyorum haftasonuna kadar Ama yarın dayanamayıp yapmazsam tabi
Anladım canım. .
İnşallah bebiştir. .
İnşallah bitanem. Amh sonucu da çıktı 1.58 olmuş çok sevindim bakalım hayırlısı :)
Evenness **** *** 26 eylül beklemede
ALYALAL **** *** 28 eylül beklemede
Pinkhouselife61**29 eylül beklemede
Kumru55 **** ** 30 eylül beklemede
Evenness ALYALAL @Pinkhouselife61 @Kumru55 ne yaptınız kızlar?
Bitanem valla bende daha bişey yok :) inşallahta olmaz :) bekliyorum bakalım yarında bat gelmezse test yapmayı düşünüyorum rabbim hayırlısını versin
İnşallah hamiş yazarız canım ☺✔
İnş kuzum inş rabbim hepimize nasip etsin
Evenness **** *** 26 eylül beklemede
ALYALAL **** *** 28 eylül beklemede
Pinkhouselife61**29 eylül beklemede
Kumru55 **** ** 30 eylül beklemede
Evenness ALYALAL @Pinkhouselife61 @Kumru55 ne yaptınız kızlar?
Canım regl belirtim yok hala midem bulanıyor şu an belki midemi üşüttüm belki de bi surpriz var.
Evenness bende aynı durumdayım gerçi benim çok geçemedi daha 3 gün oldu ama hiç gecikmem olmaz normalde bakalım inş bebişlerdir :)
İnşallah kuzum ❤Canım regl belirtim yok hala midem bulanıyor şu an belki midemi üşüttüm belki de bi surpriz var.
canm adet oldm bugun. tarıhı yanlış vermışım sana.İnşallah kuzum ❤
Evenness bende aynı durumdayım gerçi benim çok geçemedi daha 3 gün oldu ama hiç gecikmem olmaz normalde bakalım inş bebişlerdir :)
Sevinçli haberini bekliyorum canım. Bakalım topiğe hamile olarak geçecek miyiz
Eses07 bu listede umutla beklemede olanların durumu ne canım? Konuya katılıp takip ettiğimden beri umutla beklemede yazıyor bazı isimler.
İnşallah kuzum ❤Sevinçli haberini bekliyorum canım. Bakalım topiğe hamile olarak geçecek miyiz
canm adet oldm bugun. tarıhı yanlış vermışım sana.
Canım çoğu girmiyor. .