infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

slm canımcım naptın nasılsın ya ben kırmızı kartı bugün yedim yaaa offf ölüyorummm çok sancım var benim yaaa yarında doktora gidicem randevu aldım aşılamaya başlayacam hayırlısıyla bakalım nolacakk :KK31::KK31::KK31:

insallah asılaman tutar tatlısım ..
bende temizlik,kahwaltı,camasırlar bogusuyorum ncm ..
sen nasılsın bakalımm :KK16::KK16::KK16::KK16:

insallah asılaman tutar tatlısım ..
bende temizlik,kahwaltı,camasırlar bogusuyorum ncm ..
sen nasılsın bakalımm :KK16::KK16::KK16::KK16:

hmm kolay gelsin şekerim amin inşallah tutar Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah bende napim yaa balkonda güneşleniyorum biliyide aldım kucağıma ama çok sancım var yaa niye bu kadar sancılanıyorum ben adetlerimde anlamıyorum yaaa kadın olmak ne zor :KK31::KK31::KK31:

hmm kolay gelsin şekerim amin inşallah tutar Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah bende napim yaa balkonda güneşleniyorum biliyide aldım kucağıma ama çok sancım var yaa niye bu kadar sancılanıyorum ben adetlerimde anlamıyorum yaaa kadın olmak ne zor :KK31::KK31::KK31:

oohhh miss,burasıda güzel kardeşimle kahwaltı keyfiiii musmutluyum :KK16::KK16::KK16::KK16:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK16::KK16::KK16::KK16:

hosgeldin cnm sefa getirirdin :KK16::KK16::KK16:
kac yasındasın?kac yıllık evlisin anlatsana :KK31::KK31:
insallah bizlerede kısmet olur anne olmakk
:KK6::KK6:

inşallah canımmmm 1 yıllık evliyim canım 10 naydır istiyoruz . ilk 3 ay istemdik sonra hep istedik ama olmadı. yazın doktora gitik ilk kez eşimin sperm hızı sorunlu çıktı doktor içimi kararttı 2 ay deneyin olmazsa aşılama sonrada tüp bebek dedi. o kadar umutsuzdum ki. keçiboynuzu önerdi kullandık eylülde tüm sorun çözüldü. başka bir doktora gittk hiç bir sıkıntımız kalmamış. şimdi gittiğim doktor olumsuz hiçbirşey görmüyor bizde. benm aklıma takılmasın diye rahim filmi çektirdim geçen ay. ondada hiçbir sourn çıkmadı doktor rahim filminden sonra 2 3 ay içinde hamile kalırsın dedi. olmazsa yumurta takibi yapalım dedi ama biz vakit kaybetmek istemddik eşim 33 yaşında çünkü. zaman geçiyor ve bu ay resmen tedvaiye başladık 6 ay sürecekmiş ne olacak bilmiyorum doktor % 80 dedi. ilk ayda olabilir 6. ayda olabilir dedi.bekliyoruz bakalım...yumurta takibinde 3 yumurtam vardı 1 içatlamış 2 si çatlamak üzere dedi. % 50 şansım varmış bu ay. yumurtalar çok kaliteliymiş ama bilmiyorum artık rabbm nasip edecek mi?

ALLAH’ım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
:KK16::KK16::KK16:Aminnnnnn :KK16::KK16::KK16:

İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii
İsim bat durum
kib 22 şubat beklemede
minigmanig 22 subat beklemede
Lility 2 mart beklemede
sndz 3 mart beklemede
isyan 5 mart beklemede
eses07 9mart beklemede
delinefsim 10 mart beklemede
cano1985 22 subat beklemede
sevva 15 mart beklemede
sewda22 17 mart beklemede
cemrem29 umutla beklemede :16 :
Eylemsiva 25subat beklemede
mevanurrrr 21 mart
emotions88 26 şubat
suzansu 29 subat beklemede
nrycck25 20 subat
berre 4 mart beklemede
hanife81 9 mart beklemede
Brownim 2 Mart beklemede
jonguil 20 şubat beklemede
littebirre 13 mart beklemede
kurabiye83 ?
sewda22 ?
sultan33 18 mart beklemede
feelcrying 9 mart beklemede
umuttttt 1 mart beklemede

sipsirine ? mart beklemede

inşallahh listemiz uğurlu gelir de ,bu ayy hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler :KK16:

Liste cok guzel olmus canim eline saglik ugurlu olsun ins hepimize

inşallah canımmmm 1 yıllık evliyim canım 10 naydır istiyoruz . ilk 3 ay istemdik sonra hep istedik ama olmadı. yazın doktora gitik ilk kez eşimin sperm hızı sorunlu çıktı doktor içimi kararttı 2 ay deneyin olmazsa aşılama sonrada tüp bebek dedi. o kadar umutsuzdum ki. keçiboynuzu önerdi kullandık eylülde tüm sorun çözüldü. başka bir doktora gittk hiç bir sıkıntımız kalmamış. şimdi gittiğim doktor olumsuz hiçbirşey görmüyor bizde. benm aklıma takılmasın diye rahim filmi çektirdim geçen ay. ondada hiçbir sourn çıkmadı doktor rahim filminden sonra 2 3 ay içinde hamile kalırsın dedi. olmazsa yumurta takibi yapalım dedi ama biz vakit kaybetmek istemddik eşim 33 yaşında çünkü. zaman geçiyor ve bu ay resmen tedvaiye başladık 6 ay sürecekmiş ne olacak bilmiyorum doktor % 80 dedi. ilk ayda olabilir 6. ayda olabilir dedi.bekliyoruz bakalım...yumurta takibinde 3 yumurtam vardı 1 içatlamış 2 si çatlamak üzere dedi. % 50 şansım varmış bu ay. yumurtalar çok kaliteliymiş ama bilmiyorum artık rabbm nasip edecek mi?

oo sen daha yeni evlisin cnm,insallah nasip edecek inanıyorummm :KK16::KK16::KK16:

İnsallah canim ya ama sadece sag gogsum ici agriyo bu kas agrisi gibi sanki.beklemedeyim canim ama pek umudum yok yumurtam kucuktu gelismemisti.bakalim canim nasip

insallah canım dua ett bol bolll :KK16: :KK16::KK16:

bende 2,3 ay kadar yumurtalık takibi klomen&catlatma ignesi = asılama oldum tutmadı :KK14:
insallah hamis kalırsın canımm doktorun tavsiyelerinee uyyyyyyyy :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Kizlar ben onumuzdeki ay sogan kuru yapicam ve meryem suresini okumayi dusunuyorum.sogan kuru ile pcoslu bir arkadadim hamile kaldi.

oo sen daha yeni evlisin cnm,insallah nasip edecek inanıyorummm :KK16::KK16::KK16:

insallah canım dua ett bol bolll :KK16: :KK16::KK16:

baya oldu tatlım ya :))) inşallah dua edelim birbirimize :) son 8 gün :KK43:((((belirtim yok aramıyorum da zaqten ama erken sanırım belirti için

baya oldu tatlım ya :))) inşallah dua edelim birbirimize :) son 8 gün :KK43:((((belirtim yok aramıyorum da zaqten ama erken sanırım belirti için

evet bazen hemen belirti olmazmıs ... :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
haydi hayırlısıı insallahhhhhhhhhhhhhh ...
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bende 2,3 ay kadar yumurtalık takibi klomen&catlatma ignesi = asılama oldum tutmadı :KK14:
insallah hamis kalırsın canımm doktorun tavsiyelerinee uyyyyyyyy :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

tüp bebk düşünüyor musun canım? ben 6 ay bunu denicem sonra aşılama 2 defa yapılacak en sonda tüp bebek vakit kaybetmek istemiyorum ben. eşim 33 yaşında zaten çok ta geç olmasın. ben 25 yaşındayım ama farketmiyor. aşılama da tutan az oluyor sanırım zaten ilkel bir yöntem diyorlar. doktor bize ilişki için günleri veriyor zaten. ama ödev gibi oluyor pek hoşnut değilim bu durumdan rabbm daha fazla aratmaz inşallah. meryem suresini okudum,şu udiğer dualrı okudum bekliyorum bakalım

tüp bebk düşünüyor musun canım? ben 6 ay bunu denicem sonra aşılama 2 defa yapılacak en sonda tüp bebek vakit kaybetmek istemiyorum ben. eşim 33 yaşında zaten çok ta geç olmasın. ben 25 yaşındayım ama farketmiyor. aşılama da tutan az oluyor sanırım zaten ilkel bir yöntem diyorlar. doktor bize ilişki için günleri veriyor zaten. ama ödev gibi oluyor pek hoşnut değilim bu durumdan rabbm daha fazla aratmaz inşallah. meryem suresini okudum,şu udiğer dualrı okudum bekliyorum bakalım

direk tüp düşünmüyorum canım daha ben 23 eşim 28 yasında :KK36::KK36:
bakalım vakit ne gösterir nasip insallah aratmazda olur hemencik :emir_bebek::emir_bebek:

direk tüp düşünmüyorum canım daha ben 23 eşim 28 yasında :KK36::KK36:
bakalım vakit ne gösterir nasip insallah aratmazda olur hemencik :emir_bebek::emir_bebek:

23 ocakta olmustum asılama,tutmadıgını yani adetim 9 subattı :KK14::KK14:
:KK14:
coook yıkıldım üzüldüm ama umudumu yitirmemem lazım,müslüman umudunu yitirmez :KK16::KK16::KK16::KK16:

X