Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızcelerr Nasılsıniz görüşmeyeli[/
iyidir sn nasılsın
ıyı bkalım tatlım dualarında bızı unutmayok cnm bellı degıl daha ıkı hafta sonra gıdıcem doktora orda bellı olur tekmı çiftmi
ıyı bkalım tatlım dualarında bızı unutma
amın cnm bugun yne adet oldum 31 mı oluyoRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin ♤
amın cnm bugun yne adet oldum 31 mı oluyo
30 temmuz yaz cnm1 ağustos o zaman bat ..
Tamam canım. .30 temmuz yaz cnm
KurtulamıycazAdet olmadım her yerim ağrıyor. .
Bu illet pko nasıl kurtulacağız bilmiyorum. .
Kurtulamıycaz canım bu bizim doğamızmış bu böyle gidecek ...Adet olmadım her yerim ağrıyor. .
Bu illet pko nasıl kurtulacağız bilmiyorum. .
:/Kurtulamıycaz canım bu bizim doğamızmış bu böyle gidecek ...
![]()
Amin inşallah kısçem ♡Selam kısceler nasılsınız görüşmeyeli Rabbim bu mübarek Günler'de dualarımızı kabul etsin inşallah tez zamanda yavrularımıza kavuşalım inşallah![]()
ah canımm üzülme düşük ne zaman yaptınki canım ? en azından problem çıkmış ortaya tekrar bebişin olduğnda kaybetmiceksin böyle düşün tatlımmmkızlar bugün sonucumu aldım kan pıhtılaşması varmış. düşük yapmamın %80 ni bu yüzden olmuş pazartesi taramanın tamanı yapılcak eger ondada aksilik çıkarsa %100 olucakmış hamilelikte iğne ilaç kullancakmışım sanırım bebebğim düşmesin diye bu yüzden yaşatamamışsın dedi moralilim sıfırhem üzüldüm hem içim rahatladı neden düşük olduğunu anlamış öğrenmiş olduk en azından dikkat edebilcez bilmiyorum kafam o kadar dolu ki sanırım duygu patlaması yaşıyorum
![]()
Kan testinde de hata olabilir başka bi yerde tekrar kan testi yaptr istersenkızlar noldu bilseniz adetim gecikti gününü hayatta gecmezdi normalde 3 tane test yaptım üçüde pozitif sonra kan testi yaptırdım bi baktıım negatiffffffff nasıl hayal kırıklıgı anlatamam testlere güvenmeyin sakın...
yok canım bugün hasta oldum benimde aklıma gelmişti ama...Kan testinde de hata olabilir başka bi yerde tekrar kan testi yaptr istersen
ıyı bkalım tatlım dualarında bızı unutma
kızlar noldu bilseniz adetim gecikti gününü hayatta gecmezdi normalde 3 tane test yaptım üçüde pozitif sonra kan testi yaptırdım bi baktıım negatiffffffff nasıl hayal kırıklıgı anlatamam testlere güvenmeyin sakın...