Transfer nasıl oluyor canim bilmiyorum kusura bakmaselam kızlar bugun transferımın 8. gunuydu sabah ıdrar testı yaptım sanırım hamıleyım kan testı ctesı yapıcm doktorum öncesınde yapma dedi..Nolur dua edın bu sefer düşük yapmadan hayırlısı ıle kucagıma alayım
Hum tüp bebek biliyorumda transfer dahafarklı sanmıştım kusura bakma cahilligimitüp bebek cnm
Peki gebelik belirtin var mi hictüp bebek cnm
İNŞALAHHselam kızlar bugun transferımın 8. gunuydu sabah ıdrar testı yaptım sanırım hamıleyım kan testı ctesı yapıcm doktorum öncesınde yapma dedi..Nolur dua edın bu sefer düşük yapmadan hayırlısı ıle kucagıma alayım
selam kızlar bugun transferımın 8. gunuydu sabah ıdrar testı yaptım sanırım hamıleyım kan testı ctesı yapıcm doktorum öncesınde yapma dedi..Nolur dua edın bu sefer düşük yapmadan hayırlısı ıle kucagıma alayım
Ay resmen cizgi belli maşallah inşallah bi aksilik olmaz. Hic iş yapma yedigine içtiğine dikkat et. Hatta doktora kan vermeye daha erken git bence. Belki progestan falan başlar kan degerinin durumuna göre. Hatta bazı doktorlar direk başlıyolar ne olur ne olmaz diye. Ayy hadi inşallah güzel haberlerle dönersinselam kızlar bugun transferımın 8. gunuydu sabah ıdrar testı yaptım sanırım hamıleyım kan testı ctesı yapıcm doktorum öncesınde yapma dedi..Nolur dua edın bu sefer düşük yapmadan hayırlısı ıle kucagıma alayım
Sanada hayırlı sahurlar cnmHayırlı sahurlar ♡♡
ah kurban olurum birsenimmm inşallah bebişin seninledir dualarım senınle yol arkadaşımmmselam kızlar bugun transferımın 8. gunuydu sabah ıdrar testı yaptım sanırım hamıleyım kan testı ctesı yapıcm doktorum öncesınde yapma dedi..Nolur dua edın bu sefer düşük yapmadan hayırlısı ıle kucagıma alayım
kıscemmmm bide senin kan pıhtılaşma testin yapıldımı doktoruna söyle yapsın düşüklerimiz bundanda olabilir ben yaptırdım perşembe günü çıkıyo eger varsa ilacı var içiyosun bebeğin sağlıkla büyüyo devlette yapıyo .. ama ben hissediyorum sen hamilesin ve sağlıkla büyüycek yavrun bize abla abi gelcekselam kızlar bugun transferımın 8. gunuydu sabah ıdrar testı yaptım sanırım hamıleyım kan testı ctesı yapıcm doktorum öncesınde yapma dedi..Nolur dua edın bu sefer düşük yapmadan hayırlısı ıle kucagıma alayım
Sağol tatlım benim. .Sanada hayırlı sahurlar cnm
selam kızlar bugun transferımın 8. gunuydu sabah ıdrar testı yaptım sanırım hamıleyım kan testı ctesı yapıcm doktorum öncesınde yapma dedi..Nolur dua edın bu sefer düşük yapmadan hayırlısı ıle
Canım gözün aydin sorunsuz devam eder insaAllah
Aminnn canimmm benimm inşallah ♡Gunaydın herkese:)
Ramazanın hürmetine bebek müjdelerimizi verelim inş
Canımmmmmselam kızlar bugun transferımın 8. gunuydu sabah ıdrar testı yaptım sanırım hamıleyım kan testı ctesı yapıcm doktorum öncesınde yapma dedi..Nolur dua edın bu sefer düşük yapmadan hayırlısı ıle kucagıma alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?