- 19 Kasım 2014
- 246
- 187
- 53
- 33
Bilmiyorum ki ama bazen sanki hiç bir zaman olmayacak gibi geliyorBiz ne zaman anne olacağız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki ama bazen sanki hiç bir zaman olmayacak gibi geliyorBiz ne zaman anne olacağız![]()
Biz ne zaman anne olacağız![]()
Bi dene sarmazsa bırakırsınHmm ..
aslında güzel fikir. .
bende kursa gidiyordum. .
bitince yalnız kaldım. .
Bilmiyorum ki ama bazen sanki hiç bir zaman olmayacak gibi geliyor
Ve ilk aylarında hamile kalanlar a çok şaşırıyorum artık ne.kuru uygulayacagimi ne.yapacağımı sasirdim adetim gecikince sevinemiyorum bile çünkü olmadığını biliyorumbunu bende hissediyorumbir an aklıma geliyor ve çok üzülüyorum
![]()
Ve ilk aylarında hamile kalanlar a çok şaşırıyorum artık ne.kuru uygulayacagimi ne.yapacağımı sasirdim adetim gecikince sevinemiyorum bile çünkü olmadığını biliyorum
Bilmiyorum ki ama bazen sanki hiç bir zaman olmayacak gibi geliyor
Ve ilk aylarında hamile kalanlar a çok şaşırıyorum artık ne.kuru uygulayacagimi ne.yapacağımı sasirdim adetim gecikince sevinemiyorum bile çünkü olmadığını biliyorum
Al benden de o kadar . Geçen ay testin gazabına uğradım öyle sevinmiştim ki meğerse test bozukmuş bir daha yeminlen test yapmıycam Rabbim bayrama bebişlerimizle girmeyi nasip etsin canım bol bol dua edelim hepiniz dualarımdasınız yeminlen sizleri görmedim tanımıyorum ama dualarımdasınız İnşAllah Rabbim bize de nasip eder. Sizin sıkıntı ne canım hareketsizlik mi ?
Daha ilk Teravih de çocuk olmuyor mu sorusuAynen canım bende bu durumdayım Rabbim yardım etsin bize. İnsanlara anlatmaktan çok sıkıldım düşünmüyor musun ? Ne bekliyorsun içimi bilmeden böyle konuşuyorlar ya çok sinir oluyorumRabbim imtişhanımızı kolaylaştırsın inşAllah
Allahım yüreklerimizi sevindirVe ilk aylarında hamile kalanlar a çok şaşırıyorum artık ne.kuru uygulayacagimi ne.yapacağımı sasirdim adetim gecikince sevinemiyorum bile çünkü olmadığını biliyorum
aynen valla yaaa...benim iki arkadaşım da korunurken hamile kaldılar.nasıl bir şanstır anlamıyorum arkadaş.biz mi bilmiyoz ne yenir,ne içilir,nasıl sevişilirVe ilk aylarında hamile kalanlar a çok şaşırıyorum artık ne.kuru uygulayacagimi ne.yapacağımı sasirdim adetim gecikince sevinemiyorum bile çünkü olmadığını biliyorum
ay sen çok yaşa canım çokk güldüm bunu okuyunca al bendende o kadar bence biz beceremiyoruz nasıl yapılacağınıaynen valla yaaa...benim iki arkadaşım da korunurken hamile kaldılar.nasıl bir şanstır anlamıyorum arkadaş.biz mi bilmiyoz ne yenir,ne içilir,nasıl sevişilir![]()
Ben de artık test filan y apmicam hep hayal kırıklığı ya hiç.bir sorun yokken niye olmuyor kiAl benden de o kadar . Geçen ay testin gazabına uğradım öyle sevinmiştim ki meğerse test bozukmuş bir daha yeminlen test yapmıycam Rabbim bayrama bebişlerimizle girmeyi nasip etsin canım bol bol dua edelim hepiniz dualarımdasınız yeminlen sizleri görmedim tanımıyorum ama dualarımdasınız İnşAllah Rabbim bize de nasip eder. Sizin sıkıntı ne canım hareketsizlik mi ?
Biz korunmazken kalamiyoruz bunda da var dr bir hayır diyorumaynen valla yaaa...benim iki arkadaşım da korunurken hamile kaldılar.nasıl bir şanstır anlamıyorum arkadaş.biz mi bilmiyoz ne yenir,ne içilir,nasıl sevişilir![]()