- 11 Şubat 2015
- 1.048
- 608
- 123
belki gelmice canım :)))Kızlar karnım , belim çok ağrıyor artık gelsin kırmızılar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki gelmice canım :)))Kızlar karnım , belim çok ağrıyor artık gelsin kırmızılar![]()
gözün aydın canım inşallah sağlıklı bi şekilde kucagna alırsın... :)PCO var bende canım. 1 senedir istiyorduk.
Dun tahlil yaptırdım sonuç 3163 çıktı. Adet söktürücü kullanmıştım
Klomene baslicaktim . ama durum su anda böyle. Hissettiğim şeyler bel ağrısı, ve gobegimin altında yanma , ağrı gibi.. Sanki adet olacak misim gibi hissediyorum
Normal cnm korkma telaş etme sakın. Bebecigin yerleşiyor tatlimm hayırlısıyla kucağına al inşallahPCO var bende canım. 1 senedir istiyorduk.
Dun tahlil yaptırdım sonuç 3163 çıktı. Adet söktürücü kullanmıştım
Klomene baslicaktim . ama durum su anda böyle. Hissettiğim şeyler bel ağrısı, ve gobegimin altında yanma , ağrı gibi.. Sanki adet olacak misim gibi hissediyorum
Gelecek galibabelki gelmice canım :)))
gelmez inşallah kuzum yaa üzülme benle aynısın bi gün öncesin benimde mide bulantım cok adet belirtisi yokGelecek galiba![]()
gelmeden kara verme tatlım ikisinin belirtileri aynı dilar hep... Ayrıca gelirsede üzülme kısmet daha hayırlı zamanı bekliyodur...Gelecek galiba![]()
Sağol canım iyiyiz sen nasılsın bakalım?Selam kızlar nasılsınız
Günaydın Kizlaaar naparsinizzz bakalimm biz bugün kizimla detayli ultrasona gideceğiz heyecanlıyım biraz sorunsuz haberler alırım inşaallah. Birsenim kuzum sen naaptin nasil gidiyorr, esesim hadi sende yap bi suprizzzz![]()
gelmez inşallah kuzum yaa üzülme benle aynısın bi gün öncesin benimde mide bulantım cok adet belirtisi yok
gelmeden kara verme tatlım ikisinin belirtileri aynı dilar hep... Ayrıca gelirsede üzülme kısmet daha hayırlı zamanı bekliyodur...
Adet off gelmesin artık kırmızılar. .
gelsin bebişimmmmm çok bekledim..
İnşallah kuzum Aminnnnnn gelsin artık bebişlerimizİnşallah canım doğru zamanda Rabbim nasip edecektir, sen içini ferah tut..
Günaydın Kizlaaar naparsinizzz bakalimm biz bugün kizimla detayli ultrasona gideceğiz heyecanlıyım biraz sorunsuz haberler alırım inşaallah. Birsenim kuzum sen naaptin nasil gidiyorr, esesim hadi sende yap bi suprizzzz![]()
canım benım nasılsın naptın gördünmü kızını herşey yolundadır inşallah..
bende ıyıyım çok şükür dün yumurtalarım toplandı 7 tane topladı doktor bugun aradılar 7side işlem görmüş 6 sı döllenmiş şuan ii gidiyor dedi bakalım hayırlısı olur ınsallah dua edın benım ıcın ctesı yada ptesı transferım olucak..şimdi dinleniyorum yumurtalıklarımda sancı var bıraz hafıfte kanamam var![]()
Birsenimmm kuzucumm duâlarım seninle ♡♡♡
Rabbim nasip etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar ♡♡♡
İnşallah kuzum. .inşallahh kuzum benım sen nasılsın gectımı bat..inş. bebişin göbeğindedr![]()
inşallahh kuzum benım sen nasılsın gectımı bat..inş. bebişin göbeğindedr![]()