- Emoji Skoru
- 116.774
- Puanlar
- 598
Sıcak su torbası koy canım karnına iyi gelir..Karnım belim ağrıyor adet olcam çok kötüyüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıcak su torbası koy canım karnına iyi gelir..Karnım belim ağrıyor adet olcam çok kötüyüm![]()
bi dahaki aya inşallah kıscem napalımKarnım belim ağrıyor adet olcam çok kötüyüm![]()
nisanda çekildim canim.inşallah canımhangi tarihte çektirdin hsyi sonrasını anlatırmısın
ben anestezili cekilcem hayatta dayanamam çok korkuyorumnisanda çekildim canim.
sonrasi 1 hafta ilişki olmdi daha sonra devam ama korunduk.malum radyasyon
ve ilaç aliyo yumurtaliklarin
anestezisiz çekildim ben zordu :/ benim için
sen nasil çekileceksin ?
İnşallah vardır canım ama bu değer onu gösteriyo.
Hangi ilacı kullandın
sende de mi pko var?
20 gün kadar çok dikkat ettim. 3 4 haftada hergün hergün dakika yürüyüş yaptım ekmek yemedim gitti bir anda. 70 tim 64 oldum şimdi yine 65 kiloyum hedefim 59 olmak bakalım bugün çok iyi başladım yarın vazgecmezsem☺☺benimde öyle valla canımee o 5 kiloyu nasıl verdin
doğru dedin bende hep başlıyorum ama ertesi gün vazgeçiyorum20 gün kadar çok dikkat ettim. 3 4 haftada hergün hergün dakika yürüyüş yaptım ekmek yemedim gitti bir anda. 70 tim 64 oldum şimdi yine 65 kiloyum hedefim 59 olmak bakalım bugün çok iyi başladım yarın vazgecmezsem☺☺
Evet tatlımbi dahaki aya inşallah kıscem napalım
bence tekrar aşılama yap git doktora bak bakalım doktor bu defa ne diycek testlerini falan tekrarlar kac ay oldu tedaviyi bırakalı
Yeni bat 7 temmuz. Bu da gol değil![]()
Hamile misin canım haber verKızlar test yaptım sonuç 3163 çıkmış. Sizce nesir bu
RAHAT OL CNM SIK DISINI ON DKK.ben anestezili cekilcem hayatta dayanamam çok korkuyorum
hayırlısıyla bununda anlımızın akıyla çıksak içim daralıyor artık![]()
Sıcak su torbası koy canım karnına iyi gelir..
merhaba kizlarrr
bata 7 gün kaldi heyecanla beklemedeyim...![]()
Selam kizlar nabersnz geciyodm bi ugraym dedim![]()
kafası karışıkkkk![]()
kafası karışıkkkk![]()