Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızçelerr şimdi bu rahim filminde (hsg) öncesinde ve sonrasında ilişkiler nasıl oluyo öncesine ilişki olursa problem olurmu cektiren kızcelerr bilgi verebilirmi
kızçelerr şimdi bu rahim filminde (hsg) öncesinde ve sonrasında ilişkiler nasıl oluyo öncesine ilişki olursa problem olurmu cektiren kızcelerr bilgi verebilirmi
Bismilllahirrahmanirrahimmm
ALLAHım ! Bu Mübarek Cuma; Günü Hürmetine,
Bizi Sevdiğin Kullar arasına kat ..
Bizi Çok Sabreden,Çok Şükreden Kullarından eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Razı olacağın işlerle;amellerle Geçsin ..
Sıhhat ve Afiyette Daim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bağışla ...
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn
___________İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii____________
İsim **************** bat ********************** durum
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Tüm hamilelere hayırlı doğumlar, ve hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim. Amin.
Bismilllahirrahmanirrahimmm
ALLAHım ! Bu Mübarek Cuma; Günü Hürmetine,
Bizi Sevdiğin Kullar arasına kat ..
Bizi Çok Sabreden,Çok Şükreden Kullarından eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Razı olacağın işlerle;amellerle Geçsin ..
Sıhhat ve Afiyette Daim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bağışla ...
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn
___________İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii____________
İsim **************** bat ********************** durum
aminnnnn inşallah kıscemmmm bizimde olucak inşallah RABBİM'İN İZNİYLE biz o dışardaki doğurup sokağa atanlardan,çöpe atanlardan, bırakıp kocaya kaçanlardan.. daha sayamadığım iğrençlikler yüzünden.. Biz daha çok hakediyoruz evlatlarımızı yavrularımızı RABBİM bizimle o bizi duyuyo elbet bi gün kavuşcaz mucizelerimize
rahim filmi (hsg) tüplerin açık olup olmadığına yapışıklık olup olmadığına rahmin ne durumda olduğuna baklıyo canım bize verdikleri ilaç sayesinde tıkanıklık varsa açılıyo o esnada.. bu arada hoş geldin aramıza
Cok güldüm ama bende gobekligillerdenim. Kendimi Kendimizi bileli göbek var. Sirf şu hamile misin sorularindan kurtulmak için erisin istiyovum. Ama beceremiyorum 5 kilo verdim hiç azalmadi bugün yogun yürüyüş ile başladım bakalım dayanacak mıyım