- 17 Mart 2013
- 678
- 77
herkeste göğüs olmuyor ama benim dr bu ay gogus ucum da az agri oldu ara ara agri giriyo cok dolgunlasmadi ama adet olacam gibi ağrım var bide adet oncesi sivilcelerim de sagolsuar bu ayda vazgecmediler benden :18:
şu sivilceler gelmese olmaz sanki hayret bişey ya bi peşimizi bırakmadılar benimde geldi sivilcebeklemekten başka çare yok tatlım napalım artık kısmet.hayırlısı Allahtan bakalım.
ins.ama benim her yerimi basti cenem biyigim yanagim her yerimm :18: :18: :18:
inşallah canım benim ya aminnn hepimiz hayırlı haberler verelim inşallah.benim sadece test yaptığım için umudum yok.5 gün önce falan yapmıştım negatifti
erken yapmışsın bacımbekleyelim biraz daha
of canm yainşallah gebelik belirtisidir bunlarda
valla hic sanmam artik biktim bu gidişle asilama yaptiracagim:18:
dayanamadımtatlım yaş oldu 33 bir an önce gelsin bebişim :)) benim ve hepimizin tabi inşallahhhhhhhh
bende 25 yaşındayım ama bu bebiş işi benim çökertti
ben bugün regl oldum eses haberin olsun canım..
tatlım bnm adet daha gelmedı ama ıstersen sılebılırsın:26:
günaydın canımm nasılsın
dün yazdıklarını okudum sıkma canını eşinin dediği gibi cahiller
günaydınEki Görüntüle 1009264 bayanlarrrrr bol bebişli aylarEki Görüntüle 1009262 Eki Görüntüle 1009263
Gunaydin kizlaaaaaaaar ya benim adete 4gun kaldi belirtim var ama kirpik dokulmemvar nnete baktim gebelikte kirpik dokulmesi oluyormus acaba mi diyorum sizce de olabilir mi kizlar :18: :18:
ooooo ne hazrladın o guzel mutfagında
ooooo ne hazrladın o guzel mutfagında
ben bugün regl oldum eses haberin olsun canım..
tatlım bnm adet daha gelmedı ama ıstersen sılebılırsın:26:
günaydın canımm nasılsın
dün yazdıklarını okudum sıkma canını eşinin dediği gibi cahiller
günaydınEki Görüntüle 1009264 bayanlarrrrr bol bebişli aylarEki Görüntüle 1009262 Eki Görüntüle 1009263
Gunaydin kizlaaaaaaaar ya benim adete 4gun kaldi belirtim var ama kirpik dokulmemvar nnete baktim gebelikte kirpik dokulmesi oluyormus acaba mi diyorum sizce de olabilir mi kizlar :18: :18:
günaydın canımmmmmmm
benimde bugün bat günüm göğüslerim çok acıyo koltukaltı tarafları adet olacam diye bekliyorum kendimi size özet geçeyim beni tanımayan arkadaşlar için ben 14 aydır bebek istiyorum ama olmuyo bi kere kimyasal gebelik yaşadım yumurtalıklarım çatlamıyomuş dr um öyle söyledi 3 kere yumurta çatlatma tedavisi gördüm ve 2 aydan beride ara werdik rahim filmi çekildim herşey temiz eşimdede bi problem yok hsg den sonraki ay hamiş kaldım ama kimyasalmış şimdide bekliyorum bu ay adet olursam dr gitmeyi düşünüyorum ama genede bilmiyorum karar wermiyorum arkadaşlar
gunaydinnnnnnmmm
benimde aynı şekilde belirtiler var ve tatlı krizimde geldi sanırım en geç akşama olurum inşaallah hayırlısıyla ikimizde olmayız.yumurtlamanın tam o gün olduğundan nsl eminsin doktormu dedi
herşeyin hayırlısı canım.git sen doktoruna hayırlısı olsun inşallah
ovulasyon testi yapıyorum canım 2 aydır ama sonuç yok işte gelmesin artık şu kırmızı bize ya yeter.hakkımızda hayırlısı canım benim
o testler hep yanıltıcı olmuştu bende.ben doktor kontrolündeydim bu ay.onun için günü gününe biliyorumbelkide o testlerden bikaç gün sonra çatlamıştır bekle bakalım inşaallah hayırlı haberler veririz
benimde 13 mart benide ekleyinnn lütfen
inşallah canım benim ya aminnn hepimiz hayırlı haberler verelim inşallah.benim sadece test yaptığım için umudum yok.5 gün önce falan yapmıştım negatifti
herkeste göğüs olmuyor ama benim dr bu ay gogus ucum da az agri oldu ara ara agri giriyo cok dolgunlasmadi ama adet olacam gibi ağrım var bide adet oncesi sivilcelerim de sagolsuar bu ayda vazgecmediler benden :18:
benimde 13 mart benide ekleyinnn lütfen
bende 25 yaşındayım ama bu bebiş işi benim çökertti
börek,patates,sucuk,yumurta hasladım,peynir,zeytin,domates,salatalık,bal,pekmez,ceviz,incir,cayy
Allah ne verdiyse güzel ailemle , dünya bi yana babam bi yanaaa
o benim ilk aşkımmmmmm babişkommmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ohhh afiyet olsun tatlım.aile gibisi yok.dünden beri nasılsın daha iyisin demi artık?
bende bir ay sonra istiyorum bakalım.maddi durumları ayarlamak lazım.zor bir işlem değilmiş demi canım.araştırdınmı sen hiç.