- Emoji Skoru
- 53.853
- Puanlar
- 698
Canim ben ramazan sonu dusunuyomm bakalimm 1,5yil oldu ama sanki dun gibi hazir degilim gibi yada korkuyorum ya gene olmazssa diyee hayirlisi bakalim bi gic gelir baslarim insallah
Selam kızlar aranızda Yerleşme kanaması yaşayan oldu mu ben Oğluma hamileliğimde yaşamıştım ama Tama adet günüdeydi... Topiklerde araştırdım ama çok eski tarihli o Yüzden sordum
Canım ben tüpbebek yaptırdım ve inan hiçbir gebelik belirtim olmadı halada yok normalde nasılsam şimdide aynıyım yani öyle düşünmee allahım tez zamanda hayırlısını nasip etsin inşallahh
inşallah canım adet günüm bugün ama geçen ay serophene kullandım 4 gün önce geldi muhtemelen 1-2 gün gecikmeli gelcek inşallah gelmesin diyim yinede ,Allahım hayırlısını versin ,sizinde kucağınıza almak nasip etsin inşallah ecem8736 ,bu yolda gördüğünüz tedavileri anlatırmısınız kaçıncı yıl tüp yaptırdınız ?
eses canımm yeni batım 29 haziran... seropheneye başladım bu ay eşimede küre devam ediorm bakalım nolcak...
şuanda kaç kilosun boyun kaç canım![]()
Günaydın hanımlar.. Güzel bir gün olsun herkes için..![]()
günaydn kızlar..![]()
merhaba nihalcim nasilsn canim cok olmus bn buraya ugramayali![]()
cnmm gerçekten adetle aynı belirtiler.. sadece göğüs hassasiyetim azalmamıştı ordan anlamıştım bende ki hiç umudum yoktu. Rabbim tez zamanda bekletmeden nasip etsin inşaallah sizlerede![]()
nbr cnm buyutmussun bebısı kız olucak sanırım![]()
Selamın aleyküm kızçeleeeeerrr Nasılsıniz görüşmeyeli ♡♡♡