- 6 Temmuz 2014
- 1.431
- 2.241
- 128
iyimmmmmm bitanemmmmmmmburdayımmmmmmm aşkımmmmmm
nbr kuzum![]()
![KK23 :KK23: :KK23:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk23.gif)
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyimmmmmm bitanemmmmmmmburdayımmmmmmm aşkımmmmmm
nbr kuzum![]()
gene iymiş seninÖzelde 1 milyar tuttutuyor aşılama. .
şans oranı %10 %20 düşük diye öğrendim. .
olmazsa direk tüp daha iyi. .
yıprandım bende![]()
Eses tesekkur edrm canm cewap verdigin icin insallah bebeklermze kavusuruz sizin kac ileri hareketli
İnşallah bigün evlatlarimizi kucağımızda buluşuruzgene iymiş senin
bizim bin ikyüz on lira tutuyo
sanş düşük evet ama iğne ve sperler yıkandığı için evde kendi kendimize yaptıgımızdan iyi en azından
çok yıprandık esesim çok
RABBİM tez zamanda kavustursun yavrularımıza![]()
amin bitanem bende bi kereye mahsus deniycem aşılama sonra olmazsa tüp bebek bide bu sadece iğneli tedavi varmış aşılama yapmadan oda biraz kafamı karıştırıyo napsam ne karar versem bilmiyorum adetin 1 günü rahim filmi için gitcem muaneye bitincede rahim filmi cekilcekİnşallah bigün evlatlarimizi kucağımızda buluşuruz
bizim 35 milyon % 60 ileri hareketi hızı dk cok iyi demişti su bendeki pco olmasaEn son ki testte 116 milyonsperm sayısı %20 ileri hareketli..
şuanda ilaç içiyor değişmiş mi bakalım test yaptıracak. .
Amin inşallah kısçem ♡
Canım Dr olur . demişti..eses canım senin ileri hareketli çok iyimiş aslında bende % 5 e umutlanıodum....
bizim 35 milyon % 60 ileri hareketi hızı dk cok iyi demişti su bendeki pco olmasa![]()
yapılmaz mı kıscem bu yolda tek basına savasmak daha ağırPco bende var..
artik stres yapıyorum. .
:/ :/
inşallah canım senin hep mi %20 ydi ileri hareketli yoksa kür falan kullandn mı
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin kıscemmm ♡♡♡ nihal'cimmm♡♡♡♡♡yapılmaz mı kıscem bu yolda tek basına savasmak daha ağır
kafamda milyonlarca soru var![]()
İlaç proxeed ..artar inşallah canm
Rahim filmi ve o acılaracıları boşuna yaşadımamin bitanem bende bi kereye mahsus deniycem aşılama sonra olmazsa tüp bebek bide bu sadece iğneli tedavi varmış aşılama yapmadan oda biraz kafamı karıştırıyo napsam ne karar versem bilmiyorum adetin 1 günü rahim filmi için gitcem muaneye bitincede rahim filmi cekilcek
Canım değişiyor sürekli ileri Hz :/ %15 %20 %50inşallah canım senin hep mi %20 ydi ileri hareketli yoksa kür falan kullandn mı