2. test her zman yanıltır canım ilki 5 dk da pozitifse sen hamilesinnnnn ama bu testler 2 günde bi tekrarlanıyo sabah ilk idrarla yap sonuc alırsın bitanem inşallah bebeğin seninledir
testleri ne arayla yaptın canım
2 gün sonra sabah ilk idrarla yap canımO zaman bekleyim ben dün akşam yaptım aslında silik gibiydi sabah 11:30 da yaptım birde şimdi yaptım canım. Amin inşAllah benimledir
Birsenimmm sadece pro üyeler mi değişebiliyor?
Güzelmiş anlamı canım miyiymiş senin is canım çokta değiştirme kaybederiz seni sonra bulamayiz haklısın cnm bende o yüzden çok almadım zaten bide :) Ayy öyle doğru söyledin ki kuzum bu bebis bu göbüşe girdi ya gerisi kolay allahın izniyle öyle zevkli güzel telaslar ki bunlar Rabbim size de yasatsin inşallah en kisa zamanda
Hoşbuldum canim. bati karadenizliyim( zonguldak)
sen neresindensin?
Kızlar test yaptım bakın bakalım hamılemıyım ?
su anda kullanıyomusun peki ben her kullandığımda kıvranıyodum şu an iğneli tedaviye gecicem aşılama öncesi tabi diyetedehoşbulduk cnm. Benim De 15. Deneme oldu. 2 Yıl olacak evleneli. Hsg çektirdm. Klomen kullandım. Her şey normal ama bebiş yok. Bnm de bi kaybım var. Ve ilk defa klomen bnde çok sncı yaptı. Resmen kıvranıyorum
birsenimmmmm nerelerdesin kız hiç selamda yok artıkkkkkkselam kızlarr
bu ay tüp bebeğe başlıycaktım ama prolaktınım 77 çıktığı için başlayamadım dostınex kullandım yarın tekrar prolaktınıme baktırıcam dua edın benım ıcın düşsünde tüp bebeğe başlayabıleyımmmm
birsenimmmmm nerelerdesin kız hiç selamda yok artıkkkkkk
merhaba kızlar siz bi sorum olacaktı eşim semen analızı yaptırdı sayı 57 milyon morfoloji %5 toplam hareketli %55 ama ileri hareketli %5 yorumlayabilir misinz acaba normalsperm yazıo kagıtta dr 6 ay deneyin oyle gelin demiş kafam çok karışti bilgi verebilir misinz bana
Merhaba arkadaşlar. Ben de gebelik tedavisi görüyorum. Ne hsg kaldı ne de klomen. Sizler neler yaptınız ne gibi aşamalardan geçtiniz
evet çok pahalı bitanem bence bi kez daha aşılama denemelisin aslında senin yaşta tutuyo devlete gitsene tüp için
tabi öncesinde 2 aşılama daha başarısız olması gerekiyo
bende yapmayı düşünüyorum ama öncesinde bitane aşılama yapcam 4 bine geliyo bana ama embriyo dondurunca sanırım daha pahalı oluyo
Bayılırıııııııııııııımmm her türüneee insanımızda temizdir yemeklerimizde misssssstir misss
iyiyim şükürler olsun canim
sen nasilsin ? kaç yillik evlisin ne zamandir çocuk istiyosun canim ?
Bırakalı 5 gün oldu ama bütün gün kıvrandım. Bnm hsg de çekildi o da temiz şükürler olsun. Bu klomene 3. Defa Başlamam ama ilk defa bu kdr sancı yaptı anlamadım bn desu anda kullanıyomusun peki ben her kullandığımda kıvranıyodum şu an iğneli tedaviye gecicem aşılama öncesi tabi diyetededk kontrolünde.. yarın doktorumla görüşcem yeni bi tedavi serüveni başlıyo arada devlet hastanesinde rahim filmi cektiricem bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Stresi baya attim artk ama acaba eksik bi tedavim mi var diye içim rahat degil. Bi sayfayı takip ediyorum zaten. Bu sayfayı aşağıda reklam olarak verdi. Yanlşlkla tkladım. Bi baktım aynı dertten muzdarip kişiler var. :)
- Ahh canım benim aynıyız. .
- Çocuksuz stresli..
Dün 3 defa test yaptım 3 undede sonradan silik çizgi çıktı. Umitlenmiyelim istedim sanırım ama bacakları m o kadar çok ağrıyor ki sağ kaşık sürekli batıyor. Birde adete 2 3 gun kala kahve lekeler geliyordu 4 5 aydır o da olmayınca umutlandim Bu sabah tekrarladım hiç birşey yok bir umuda tutunmaak istedim ama boşa yine sanırım. 3 gün kaldı adetime. Artık test yapmicam nasip diyorum yine olmazsa 2. Kez tüp bebek denicektik şimdi uzulunce kararsız kaldımUmutt hamilesin garanti bendede silik cikmisti ama dusuk yapttim
Yok canim şubatta erken test yaptım kimyasal gebelikti o yüzden şimdi yine üzülmek istemiyorum adet geçmeden o test kıpkırmızı olmadan test yok. 0 i görünce de düşük bir değer çıkınca da üzülüyoruz çünkü en güzel i adeti beklemek. Birde benim çok sonra çıktı o silik çizgiler ben umutlanmaya ihtiyacım olduğu için umutlandimkan testi yaptır canım adet öncese yapılan testlerin bazılarında çıkıyo silik çizgi bebeiş olduğu için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?