[QUOamin TE="mezig_34, post: 40398689, member: 639649"]
Canim Ben pkoyum,yumurtlama tembelligi vardi sadece. 3 ay klomen tedavisi gordum. Yumurtalarim 20 mm olup catlamisti da.. Dr kesin gozuyle bakiyrdu ama olmadi. Esimde morfolojinin 1 oldugunu ogrendik ve size tup
Bebek sart dediklerinde dunya basima yikilmisti..
3 yillik ewliyiz, son 7aydir doktorlardayiz ve nihayet mutlu son. insallah, saglikla tabi..
Binlerce sukurler olsun,allah cok buyuk... yine de cok bekletmedi bizi. Dr lar araci, yeter ki rabbim ol desin..
En caresiz zamanimda ben neresi olsun,neresi daha iyi acaba diye arastirirken bir anda telf geldi bi dostumuzdan, surda yakinim var orayi dusunur musuz diye.. dunyalar benim olmustu,gozum kapali gittim. o zaman anlamistim nasip olacagini. Hersey kendiliginden gelisti, kafamda kurdugum kotu seylerin hic biri olmadi, nasil izin alicam simdi derken bi baktim iznim onaylanmis, bu yogunlukta hastaneye gidip igne olmam gerektiginde bi baktim mesai saatimde onca yogunluga ragmen hastanedeyim..
Yani, sanki biri benim adıma birileriyle konusmus da bunu idare edin, bununla ilgilenin diye emretmis gibi..
Tup bebek tedavisi cok zor, ben manevi yonden cok daha zorlandim. Is yerim sıkıntı,izin sıkıntı, stres.. kimseyle paylasmadim durumumu. Hepsine ve herkese ragmen yine de tuttu, sukurler olsun..
Gercekten arkadaslar, yasamayan bilemez bunu. Cok zor bir surecten geciyoruz.
allah hepimize gonlumuzden geceni nasip etsin, evlatla sinamasin bizleri, bizlere acısın merhamet etsin, bize nur'undan saglikli sihhhatli evlatlar nasip etsin, icimizdeki umudu sondurmesin..
_amin_
Binlerce kez sukurler olsun..