kuzum hcg 74037 mi? eminmisin? 74 mü yoksa?Papp a 598 hcg 74037 çıkmış cinsiyeti yine unuttum sormayi ahahah bebisi görünce soka giriyorumm ayy bende pimpirik manyagiyiim cinsiyet ne sencee
Valla 74037 yaziyor yaninda başka bişey yok hastane farklı oluyor.kuzum hcg 74037 mi? eminmisin? 74 mü yoksa?
hcg rakamın yanındaki birim ne? mg/L mi ng/L mi?
he kuzum genelde 55 üstü kız derlerValla 74037 yaziyor yaninda başka bişey yok hastane farklı oluyor.
Ahahah sağlıklı olsun önemli olan bu yaa senin ne bu durumda kuzummmhe kuzum genelde 55 üstü kız derlerdur bklım ne olcak
hayrlısı olsunda inşallah kuzum..
sağlıklı olsun
sorma benm kan ankraya gıttı. dedım ınternetten bkbilirmiyim? ulaşmazsınız bız elden verıoz dediler...Ahahah sağlıklı olsun önemli olan bu yaa senin ne bu durumda kuzummm
baktım canım o total hcg sana free hcg degerı lazımEki Görüntüle 1486403 bak böyle kuzumm
Kizlaarrr HAMILEYIIIMMMMM.....
Transferimin 7.gunu bhcg degerim bugun 118 cikti
( 5.gun cift embr. Transferiydi)
Cok sukuurrr... test gunum 12 nisann
Ilk defa hamile kaliyorum, gozlerim doldu..
Darisi basiniza....
Amiinn canim aminn hepimize nasip olsun insallah cok tesekkurlerrTebrikler canim.darisi hepimizin basina.allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
canım benim gözün aydın.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.duygulandım acaba bizde görcezmi bu günleri..benimde adete 2 gün var pembe pembe hafif geldi gibi bakalım ne olcakKizlaarrr HAMILEYIIIMMMMM.....
Darisi basiniza....
Kizlaarrr HAMILEYIIIMMMMM.....
Darisi basiniza....
canım benim gözün aydın.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.duygulandım acaba bizde görcezmi bu günleri..benimde adete 2 gün var pembe pembe hafif geldi gibi bakalım ne olcakcanım sen tüp bebek mi yaptırmıştın.
Amiinn canim aminn hepimize nasip olsun insallah cok tesekkurlerr
canım yaa inşallah.darısı bize bakalım şuanda bu lekelenme adete dönerse hemen gidecem 1 seneyi aşkındır çocuk çocuk die çırpınbıyorum..herşeyi yaptık olmadı son olarak tüp bebek kaldı..Ilk tup bebek denemem, ilk kez hamile kalisim.. sonucu gorunde gozlerim doldu.. insallah vakti ,zamani gelmistir de saglikla kucagimiza da aliriz..
Dualarim sizinle, cok sukurr allah cok buyuk gercekten de.. icimde hep bi umut vardi...
tebrıkler, sağlıkla kucagına al inşallahh. darısı burdaki kardeşlerimize olsun aminKizlaarrr HAMILEYIIIMMMMM.....
Darisi basiniza....
Canim Ben pkoyum,yumurtlama tembelligi vardi sadece. 3 ay klomen tedavisi gordum. Yumurtalarim 20 mm olup catlamisti da.. Dr kesin gozuyle bakiyrdu ama olmadi. Esimde morfolojinin 1 oldugunu ogrendik ve size tupcanım yaa inşallah.darısı bize bakalım şuanda bu lekelenme adete dönerse hemen gidecem 1 seneyi aşkındır çocuk çocuk die çırpınbıyorum..herşeyi yaptık olmadı son olarak tüp bebek kaldı..
Günaydınnnnnnnnnuyanın kıscelerrrrr nerdesiniz yahuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?