Ahhh Pko pko ahhhhhYapmam daha iki gün önce Yaptım evde çıkmadı
Aminnnnnn Aminnnnnn inşallah annişimm dua ederim hepimizin yardımcısı olsun rabbim inşallahh kuzum benim ♡ ♥ ♡ ♥Dua eder dua beklerim kuzusummmm duamdasiniz hepiniz hepimiz... rabbim saglikla evlatlarimizi nasip etsin inşallah bitanem beniim
Amiiiiiinnn aminn bitanemm zor valla Rabbim bekletmesin bir an önce bekleyen tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin, amiin ecmainn.. ahh esesim ahh burnum akaaarr durur hapşu hapşu bogazimda yanıyor ilaç yok limon ve limonlu çaylar. Geldi buldu gripAminnnnnn Aminnnnnn inşallah annişimm dua ederim hepimizin yardımcısı olsun rabbim inşallahh kuzum benim ♡ ♥ ♡ ♥
Oy oyy Kıyamam annişimm benim. .Amiiiiiinnn aminn bitanemm zor valla Rabbim bekletmesin bir an önce bekleyen tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin, amiin ecmainn.. ahh esesim ahh burnum akaaarr durur hapşu hapşu bogazimda yanıyor ilaç yok limon ve limonlu çaylar. Geldi buldu gripbunada şükür baska dert vermesin Rabbim..
Ah ki ne ah kıscem hayretle bekliyorum bakalım kırmızılarmı yoksa bebiş mi galip gelecekAhhh Pko pko ahhhhh
Sanada iyi geceler balammm Allah rahatlık versin iyi gecelerNeyse yarın görüşürüz kısceler öpüldünüz nanakdan
Saolasin bitanem benim öpüyorum seni bissürü allaha emanet ol yarına görüşürüz insaallahOy oyy Kıyamam annişimm benim. .
Amin cnm, hamişken vücut direnci düşebilir dikkat et kendine balım
Neyse canını sıkma kıacem ..Ah ki ne ah kıscem hayretle bekliyorum bakalım kırmızılarmı yoksa bebiş mi galip gelecek
Saolasin bitanem benim öpüyorum seni bissürü allaha emanet ol yarına görüşürüz insaallah
Sanada iyi geceler balammm Allah rahatlık versin iyi geceler
Ne zaman aşılama olacaksın cnm???Yok oyle degil.. belinde aciklik var diyor... gobegi dusuk olan belinde aciklik olan hamile kalamazmis... eskiler oyle dermis... gobegimi kaldirtip belimi cektirtmem lazimmis... bnm de ister istemez acaba mi diyorum. Belim de agriyor zaten... romatizma da var .. her sey var bi bebis yok bende :)
Ben istanbulda Faruk buyru ya gidiyorum. Cnm. Acitmiyor degil mi bu operasyon?
Yok sıkmıyorum bitanemNeyse canını sıkma kıacem ..
vardır Rabbimin bir bildiği. .
Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin inşallahh kuzum. .
İyi geceler öpüyorum. .
Aminnnnnn kuzum iyi gecelerYok sıkmıyorum bitanem
Tabii yüce Rabbimin bi bildiği var..
Bizim sınavımız da bu Rabbim hepimize Hayırlı zaman da hayırlı eli ayağı düz
Sağlıklı evlatlar nasip etsin... Rabbim kimseyi bekletmesin..
Bende gidiyorum yatmaya damada iyi geceler kıscem öptüm..
Ahahaha yanlış yazdım esesim tlfndan oluyo damat yazmışımYok sıkmıyorum bitanem
Tabii yüce Rabbimin bi bildiği var..
Bizim sınavımız da bu Rabbim hepimize Hayırlı zaman da hayırlı eli ayağı düz
Sağlıklı evlatlar nasip etsin... Rabbim kimseyi bekletmesin..
Bende gidiyorum yatmaya damada iyi geceler kıscem öptüm..
İnşallah bizlerde anne oluruz
bat 27-30 bakalim yumurta gelistirici catlatma vs o ay olacak sanitim. Kocam da koye gidelim diyo. Koye gitmekten koydekilerin bize gelmesinden cocuga vakit bulamiyoruz zaten bi turlu...Ne zaman aşılama olacaksın cnm???
hakkınızda hayırlısı canım tevekkül et nasip değilmiş bu ay demekki hayırlı olmayacakmış seni çok iyi anlıyorum rabbim hayırlısıyla hayırlı evlat nasip etsin cümlemize inşalllahMaalesefff 2. aşılamamda tutmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?