- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
İnşallah bizlerde anne oluruzHayır cnm hiç bir sorun yok deniyor ama bi buçuk yıldır Anne olamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bizlerde anne oluruzHayır cnm hiç bir sorun yok deniyor ama bi buçuk yıldır Anne olamıyorum
Canım eşine test yapıldı mı ???Hayır cnm hiç bir sorun yok deniyor ama bi buçuk yıldır Anne olamıyorum
Ben de aynisi aciklanamayan infertiliteymiş. Aşilama yapicaz dedi doktor...
Yaparim zaten kesin tutamam kendimi...tabi test yapmadan adet olmazsamCanım adet günü gecti mi.
Bi test yapsana o zmn. .
Yasim 29 istanbuldayim. 2 yildir ugrasiyorum... hosbuldum cnm ... belimden supheleniyorum. annem tutturmus senin belin acik. Beli acik kadin hamile kalamaz diye... napicam bilmiyorum Rabbim yardim etsinNerden yas kac cnm..
Hoşgeldin topiğime ..
Nerede oldun anesteziyle mi oluyo?Aminnnnnn inşallah annişimm dua bekleriz. .
Anladım canım hayırlısı ile inşallah bizlerinde olur ..
Merhaba cnm ben bir kere asılama oldum tutmadı
Tum testlerimiz yapildi. Tupler acik hormonlarda spermde skinti yok..Rabbim nasip etmiyor... duada problem var sanirim.. :)Canım eşine test yapıldı mı?
Rabbim inşallah hepinize nasip etsinYaparim zaten kesin tutamam kendimi...tabi test yapmadan adet olmazsam
Yasim 29 istanbuldayim. 2 yildir ugrasiyorum... hosbuldum cnm ... belimden supheleniyorum. annem tutturmus senin belin acik. Beli acik kadin hamile kalamaz diye... napicam bilmiyorum Rabbim yardim etsin
Evet cnm rabbim sabır ve dua ile inşallah bizlerinde olur ♡♥♡♥Tum testlerimiz yapildi. Tupler acik hormonlarda spermde skinti yok..Rabbim nasip etmiyor... duada problem var sanirim.. :)
Tum testlerimiz yapildi. Tupler acik hormonlarda spermde skinti yok..Rabbim nasip etmiyor... duada problem var sanirim.. :)
Canım yeni bat 7 mayıs mı ..yasy sen ne kadarlık oldun, nasıl gidiyor?
Üşütürüz diye diyor annelerimiz cnm :)
Baskent Hastaneside oldum cnm Hayır anestezisiz ..
Sen hangi hastaneye gidiyorsun. .
Yapmam daha iki gün önce Yaptım evde çıkmadıTest yapsana
Dua eder dua beklerim kuzusummmm duamdasiniz hepiniz hepimiz... rabbim saglikla evlatlarimizi nasip etsin inşallah bitanem beniimAminnnnnn inşallah annişimm dua bekleriz. .
Anladım canım hayırlısı ile inşallah bizlerinde olur ..
Merhaba cnm ben bir kere asılama oldum tutmadı
Ben pek bilmiyorum bu bel işini cnm..Yok oyle degil.. belinde aciklik var diyor... gobegi dusuk olan belinde aciklik olan hamile kalamazmis... eskiler oyle dermis... gobegimi kaldirtip belimi cektirtmem lazimmis... bnm de ister istemez acaba mi diyorum. Belim de agriyor zaten... romatizma da var .. her sey var bi bebis yok bende :)
Ben istanbulda Faruk buyru ya gidiyorum. Cnm. Acitmiyor degil mi bu operasyon?