Ah kurban olurum ayşem bende tam 22 Ağustos'ta 23 olcam evet YAŞ Sınırı var canım 3 yılı bitirmiş ve 23 yaşını doldurmuş olcan am tabi dediğim gibi özelde de para 1200 tl tüp 4000 geliyo aşılamayı düşünüyorum. Ah canım biz resmen kader Arkadaşı olmuşuz benimde ailem Yanımda değil izmire gelin geldim bende buralı olduk artık sen üzülme Kafanı rahat tut biliyorum yürüdüğümüz yol o kadar ağır ve zor ki Ama sabır Rabbim bizide böle sınıyo başarıcazbaşarıcaz..ben hiç rahim filmine gitmedim tam adet bekliyodum 3 klomenimde pas geciçekti .. dk hsg ve aşılama dedi ama ben hamiş kaldım tedavi iptal oldu ama düşük Yaptım şimdi 6. Ayımız bitti ocakta tekrar tedaviye başladım 4 klomenimi içtim ama yum büyümedi ama normal bat tarihimden 1 gün önce adet oldum sonra doz Artı ve 5 klomeni içtim günde 3 defa yum 18 mm oldu iğnemi oldum 21 Şubat'ta ama adet olmadı 10günlük gecikmem de test yaptık Çıkmadı dok pco Yüzünden dedi progestan verdi ama ben içmedim ilaçla adet olmak istemiyorum şu anda ikinci bat tarihime 3 gün kaldı 2gün önce evde idrar testi Yaptım gene yok ama ne gelen var ne giden yani anlayacağın 2 ay olcak adet görmeyeli benim normaldir 1 ay bazen 2 ayd olur ama çatlama iğnesi olup da adet olmamak çok Saçma bebiş olmasa bile adet olmam gerekiyo bekliyorum bakalım
senin hsg çekildimi ve Tür tahliller Yaptılar sana