- 6 Temmuz 2014
- 1.431
- 2.241
- 128
Kalp atışlarını duydun dimi ayy Rabbim bizede nasip etsin o pıt pıt ları8+6 etmeye calisiyorum..
![Oops! :oops: :oops:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk18.gif)
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp atışlarını duydun dimi ayy Rabbim bizede nasip etsin o pıt pıt ları8+6 etmeye calisiyorum..
Hoş geldin AyşemBat 25 nisan esesim eklermisin????
Ben doğum günümden snra 1 hafta snra öğrenmiştim bebeğimi inşallah olur canım benimPerşembe günü hem doğum günüm hem yumurtlama günüm .inşallah hayirlisiyla bebisim tutunur en büyük hediyem olur inşallah.
Hosbuldum cnm izmirlim nasılsın hayat nasıl gidiyor cnmHoş geldin Ayşem![]()
Sukur duydum canim.. her zaman diyorum Rabbim aratmasin 2 bucuk yil ugrastik.. nasipse 9 ekimde 4 yili geride birakicaz.. kasimdada Allah nasip ederse kucagimiza aliriz.. 5. Yilimiza kuzumuzla baslariz..Kalp atışlarını duydun dimi ayy Rabbim bizede nasip etsin o pıt pıt larıinşlh bi kez daha anne olma şansı versin bana Rabbim ve isteyen herkese kürtajımın 6. Ayındayız kızlar daha olmadı bakalım ne zman tutacak
![]()
Betulcum nslsn cnm hatirliyormusun asilamalarini üst üste yaptırmıştın.biraz rahat bırak gerek yok üst üste olmasın diyorduk sen hic bizleri dinlemedin.bak Rabbim tedavisiz nasip etti çok şükür.Sukur duydum canim.. her zaman diyorum Rabbim aratmasin 2 bucuk yil ugrastik.. nasipse 9 ekimde 4 yili geride birakicaz.. kasimdada Allah nasip ederse kucagimiza aliriz.. 5. Yilimiza kuzumuzla baslariz..
Rabbim tez zamanda yasatsin sanada saglikla sihatle hayirli bi evlat versin .. isteyen herkese.. her hayrli olsun dediklerinde.. hep diyorum Rabbim aratmasin isteyen herkese versib..
Canım tabikisi eklerim ♡ ♥Bat 25 nisan esesim eklermisin????
Masallahh cnm ..Sukur duydum canim.. her zaman diyorum Rabbim aratmasin 2 bucuk yil ugrastik.. nasipse 9 ekimde 4 yili geride birakicaz.. kasimdada Allah nasip ederse kucagimiza aliriz.. 5. Yilimiza kuzumuzla baslariz..
Rabbim tez zamanda yasatsin sanada saglikla sihatle hayirli bi evlat versin .. isteyen herkese.. her hayrli olsun dediklerinde.. hep diyorum Rabbim aratmasin isteyen herkese versib..
Aminnnnnn Aminnnnnn inşallah inşallah canımmmm ...Perşembe günü hem doğum günüm hem yumurtlama günüm .inşallah hayirlisiyla bebisim tutunur en büyük hediyem olur inşallah.
Eses kıscem sende mi pco sun senin problem neydi ben zman geçince unutuyorum ?
Iyim bitanem napayımHosbuldum cnm izmirlim nasılsın hayat nasıl gidiyor cnm
Iyim bitanem napayım ev işi yemek ütü Bulaşık bebiş çalısması arada iki gezme dedikodu muhabbetHosbuldum cnm izmirlim nasılsın hayat nasıl gidiyor cnm
Âmin canım bende 2 senedir uğraşıyorum hemen hemen bi düşüğüm var biliyosun 6 ay oldu Rabbim aratmasın hiçbirimize inşallah seninde Rabbim inşlh sağ salim almayı nasip etsin inşallah hepinize dua ediyorum namazımda sizlerdende dua bekliyorumSukur duydum canim.. her zaman diyorum Rabbim aratmasin 2 bucuk yil ugrastik.. nasipse 9 ekimde 4 yili geride birakicaz.. kasimdada Allah nasip ederse kucagimiza aliriz.. 5. Yilimiza kuzumuzla baslariz..
Kuzum pco demek sadece adet düZensizliği demek değil yumurtlama bozukluğu demek bende pcoluyum adetlerimde düzensiz bazen 1 ayda bazen iki ayda oluyorum bazen Ortası benim eşimin Hızı iyi ama hala beklemedeyiz nasip kısmet bir düşüğüm var diye dk bi kere oldu gene olur Hepimizin hakkında iyi hayırlı ve hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah30 günde bir adet oluyorum ..
Doktor pko dedi ama adetlerim düzenli anlamadım. .
Eşimde ileri hızı düşük cnm ..