- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
MaSallah masalah..guzel haberler almaya basladik..inslh hep boyle devam eder cok seviniyorum.. moral oluyor
....
evet kıscem,darısı basımıza insallah ..
herkes hamis kalacak insallah inanıorm . .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaSallah masalah..guzel haberler almaya basladik..inslh hep boyle devam eder cok seviniyorum.. moral oluyor
....
merhaba cnm sükür iyiyim.
sen nasılsın , benimde tutmadı gecen yıl asılama oldum ..
suanda eşimtedavi görüyor bak
alım yeni basladı hayırlısı ile ins.olur .. sen nasılsın ?[
/QUOTE]
iyiyim canım çok şükür bizde tüp bebeğe başladık istanbulda aslına bakarsan halen sebepsiz infertilite martta inşallah dondurulmuş embriyolarım transfer olcak rabbim yeterki ol desin inşallah sevinç çığlıklarımızı bizde buraya basarız...
Bizde konusuoz canim haziranda bu duzenle gidersem ramazana denk gelio.. temmuzda belki bayram tatiline denk gelio ikisinide cikrdim oyle olunca aklimdan..mayista cok yakin gelio..hayrlisi bakalim Rabbim hakkimizda ne yazicak gelick gunlerde
Aminnn canimmmmevet kıscem,darısı basımıza insallah ..
herkes hamis kalacak insallah inanıorm . .
Ay hadi insallh canim yaaa..bu konulari konusmak odaklanmak bi darlanma verio icime yani yazmk bile sadece burda degil bunalma var feci ondan nadir giriorum canm pskljim bozmim diorum zaten bunaldik bekle bekle olrcnm naber pek gelmez oldun nasılsın herşey yolunda inşallahh.. banada mayıs daha yakın gelıyor hazıran ramazan dediğin gibi..hakkımızda hayırlısı olsun ınsallahh o zamana kadar kendılıgınden hamıle kalırız...ben ekimde tüp bebek yaptırıcaktım eylulde hamıle oldugumu ögrendım inşallahh yine öyle olur
Dualarimdasiniz zaten hepiniz rabbim bu ay da sizden güzel haberler duyursun inşallah bitanem benimcanım vitamin,takviye,macun ve karısım & ilac ;
kullanıyor bakalım insallah işe yarar .. dualarını bekliorm tatlımm ..
cnm sen hamile misin ?
yükselmiş hamilesin inşallah dua et bizlerede gözün aydın sağlıkla kucagına almak nasip olsun inşalllahSlm arkadaşlar
İki gün önce kan testi yaptırdım yani ayın
19 da sonucum 26,05
21 bügün 76,30 size yükseliş nasıl lütfen cvp yazın çok heycanlıyım
Hepinizede dua ediyorum hep duamda olucaksınız
evet biri benimBEN DE IYIM SUKUR CNM 3 AYSE VAR GALIBA BURDA
Sanırim o test bozuktu bu gun tekrar yaptm ckmadi bundan sonrada umudum kalmadi. :-[Cnm gozun aydın keseyı gormussun ınsallah kalp atısınıda duyarsın
merhaba tatlım çift çizgi görmüşsün sanada hayırlı olsun adete 1 hafta kala çift çizgiyi görmek çok zor bi kan testi yaptır istersen erken döllenmedir belki
çok güzel artmış cnm iki katından fazlaSlm arkadaşlar
İki gün önce kan testi yaptırdım yani ayın
19 da sonucum 26,05
21 bügün 76,30 size yükseliş nasıl lütfen cvp yazın çok heycanlıyım
Hepinizede dua ediyorum hep duamda olucaksınız
canım gözünaydın çok sevindimm Rabbim kucağına almayıda nasip etsinkızlar ben hamıleyım allaha sukur maşşalah supanallah rrabım kucagıma almayı naıp etsın ınşallah... sıze soyleyecegım bende2 yıldır normal yoldan olsun dıye cok ugrastım 4 kılomen tedvısı gordum hıc olmuycak gıbı duşundum hep ama bıtarm hep bı yolu daha var tub bebek dıyordum haklıydımda evet maddı manevı zor bı surec zor seyler yaşadım dogal yoldan elde edemedım bebegı ama bu yolda mucadle verdım cok çaba sarfettım pes etmedım evet yıprandım hıc kolay almadım bu sonucu sukur kavustum allaha sukur darısı ısteyen herkze sıze soyleyebılcegım dogal yolla olmuyorsada kenıdızı fazla uzmeyın hersey bır veısledır taktır rabbımın ama tedbır bızım elımızde allah herkezın kaderını kendı çabasına bıraktım dıyor ve kendınızı yıpratmayın unutmayın tıp cok ılerledı ve tub bebek tedvısı artık cok gelıstı...
Canim cok tebrikler ay cok sevindim..Allahin saglikla kucagina almayi nasip etsin
canım benım allah razı olsun
canım benım hayırlı olsun cok sevındım rabbım tamamına erdırsın ınşallahh..bende mayıs haziran gibi düşünüyorum beklemek çok yıpratıcı
allah razı olsun canım hayırlı sonuçlar al inşallah inşallah guzel olur hersey
canımm iiyiyim adet oldum yıne keyfım yok pek sen nasılsın minik fasulye nasıl maşallahhhh bayaa buyumus..allah razı olsun cnm
canlarıunm cok sagol canım amınnn darısı hepınıze olsun ınşllah rabbım poztıf sonuclar alamınızı nasıp eylesın amınn ecmaınnhayırlı olsun kıscem,cok sevindim cnm ..
sagsalim al bebisini insallah darısı basımıza ..
dua eder,dua beklerim .. bizlere yazmayı unutma ..
cok öpüyorum ..
amınnn bıtanem ınşallah rabbım kucagıma almayı nasıp eylesın darısı hepınıze ısteyen cumle herkeze oldun inşallah amın ecmaınnncanım gözünaydın çok sevindimm Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
CANİM geçmiş olsun. Benim eşim keciboynuzu kuru yapıyo bi kaç takviye daha kullandı a+b normalde %55 di, kürleri kullanınca %75 olmuştu. Deneyin isterseniz faydası oluyo gercektenEşim Varikosel ameliyatı oldu ama şuanda ileri hız için ilaç kullanıyor proxeed
Maşallah canım hayırlı ugurlu olsun. Umut oldun. Ne kadar zamandr dusunuyodn bebek. Sorun neydi sizde. Tedavi oldun mu hiç. Kusura bakma çok sordum ama Umut işte :) bi de tarçın bal karışım mi detaylı versen tatlım yaaEvet canım hamileyim