Amin Allah razı olsun canım.Darısı tez zamanda hayrlısıyla sana inşallahhMasallahh kıscem sağsalim al inşallah bebeğin i ♡♥♡♥
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Allah razı olsun canım.Darısı tez zamanda hayrlısıyla sana inşallahhMasallahh kıscem sağsalim al inşallah bebeğin i ♡♥♡♥
Slm arkadaşlar
İki gün önce kan testi yaptırdım yani ayın
19 da sonucum 26,05
21 bügün 76,30 size yükseliş nasıl lütfen cvp yazın çok heycanlıyım
Hepinizede dua ediyorum hep duamda olucaksınız
Amin Allah razı olsun canım.Darısı tez zamanda hayrlısıyla sana inşallahh
Amin inşallah canım evlat hasretimz biter insall ah bi gün. Sizde sorun ne tedavi oldun mu hiç cnm
canim esescim nerdesin cok ozledim seni.
dualarım hp seninle sizinle canım inşallah bir an once kavuşursunuz meleklerinize. Bu arada esescim eşin ne ilaci kullanıyor problem ne ?Merhaba tatlım hoşgeldin maşallah kıscem Güle güle büyüt minnoşunu .. dua beklerim .. hayırlısı olsun bakalım eşim ilaç ve takviye kullanıyor ..
Aksine cok istiyor isim bile koydu hatda allah nasip edrse kizim olsun diyor cok istiyor ama ailesi hastaneye gtmemi istmyo halasi kalabilysn kndn dogl yoldn hamle kal dyor ben inthr ble etdm hastnye gtdgmde bna iftra atdklari icin pskoljm cok bozulmustu. Yeni yeni duzeliyo keske ailem ankrda yaşasydi gdck kmsm yok kmsulrmda hep yasli insanlar glp gdnim yok. Bende burya grdkce rahatlyorum eger hamlysm esim bni ailsndn uzak ttcgna söz vrdi tavrmi ortya koyup seni ve bebegmizi alp gdcem burlrdn dyo bkalm hayrlsi.Eşin neden bencil ..
İstemiyor mu ..
Onda yoksa sende ugrasma..
Offf anlayışsız koca tipi..
Slm arkadaşlar
İki gün önce kan testi yaptırdım yani ayın
19 da sonucum 26,05
21 bügün 76,30 size yükseliş nasıl lütfen cvp yazın çok heycanlıyım
Hepinizede dua ediyorum hep duamda olucaksınız
Canım kısçemm bebeğim bitanem benim .. inşallah bebeklerimiz gelsin artık .. bende adet olcam :/
inşallah....saol kuzummm darısı tez zamandaq hayırlısıyla sana olsun ve tum isteyenlere evet dış degilmiş çok şükür.. rabbm kmseye vermesin.. iyi haberler verrsn inş.. bu ayyy
dualarım hp seninle sizinle canım inşallah bir an once kavuşursunuz meleklerinize. Bu arada esescim eşin ne ilaci kullanıyor problem ne ?
Aksine cok istiyor isim bile koydu hatda allah nasip edrse kizim olsun diyor cok istiyor ama ailesi hastaneye gtmemi istmyo halasi kalabilysn kndn dogl yoldn hamle kal dyor ben inthr ble etdm hastnye gtdgmde bna iftra atdklari icin pskoljm cok bozulmustu. Yeni yeni duzeliyo keske ailem ankrda yaşasydi gdck kmsm yok kmsulrmda hep yasli insanlar glp gdnim yok. Bende burya grdkce rahatlyorum eger hamlysm esim bni ailsndn uzak ttcgna söz vrdi tavrmi ortya koyup seni ve bebegmizi alp gdcem burlrdn dyo bkalm hayrlsi.
canım gayet ıyı yukselmiş iki katından fazla hemde hamilesin canım doya doya sevin
inşallahh kuzumm yaaa beklemek çok zor çok yıpratıcı artık anne olmak ıstıyorum içten içe üzülmekten yoruldum artık sevınmek bebegımı kucagıma almak ıstıorumm
inşallahh cnm dua et bizim için .. maalesef bugun adet oldum
Ben ne zaman anne olcam ya
Zaman geçtikçe umudum azalıyor canım.İnşallah bizlerde anne oluruz ya ;((
keçiboynuzu çok etkili cnm bu konuda.Proxeed cnm ileri hız artması için ..
çok bekledim en iyi bende blirim bu duyguyu.. dualarım sizinle sanada dua ediyorum rabbim hayırlısıyla tez zamanda saglıklı evlat versin kuzum sana İNŞALLAHHHH AMİNNNNNNNNNNNcanım gayet ıyı yukselmiş iki katından fazla hemde hamilesin canım doya doya sevin
inşallahh kuzumm yaaa beklemek çok zor çok yıpratıcı artık anne olmak ıstıyorum içten içe üzülmekten yoruldum artık sevınmek bebegımı kucagıma almak ıstıorumm
inşallahh cnm dua et bizim için .. maalesef bugun adet oldum
canim iyim dualarim seninle rabim yuzumuzu tez zamanda guldurur insallah.benim yarin test gunum cok heyacanliyim.Merhaba tatlım hoşgeldin nasılsın çok özledim ben seni. . Hayırlı olsun inşallah bebeğin seninledir . Eşim tedavi görüyor ilaç ve takviye kullanıyor .. dualarını bekliyorum ♡ ♥ ♡ ♥
canim burdayim artik.bende seni cok seviyorum bitanem.canim senin esinde sperm dusuk sanirim.insalah duzelir benim esde en son sultan macunu kulandi.rabim tum isteyenlere evlat nasib etsin.bebeklerimiz gelsin yuzumuz gulsun.Canim benim bende seni çok özledim seviyorum bitanem nerelerdesin yaaa sennnn ♥♥♥♥♥♥