Esesimm ben bu ay eşime bir kaç kere caksir otunun tozunu yemeginde yedirdim. Sizde sorun esindeymis cakşır cok yararlı aktardan al cnm balla karıştırıp yedir 1 kaşık her günİnşallah bizlerde anne oluruz ya ;((
birsen nasılsın cnm görüşmeyelicanım gayet ıyı yukselmiş iki katından fazla hemde hamilesin canım doya doya sevin
inşallahh kuzumm yaaa beklemek çok zor çok yıpratıcı artık anne olmak ıstıyorum içten içe üzülmekten yoruldum artık sevınmek bebegımı kucagıma almak ıstıorumm
inşallahh cnm dua et bizim için .. maalesef bugun adet oldum
Canim cok tebrikler ay cok sevindim..Allahin saglikla kucagina almayi nasip etsinkızlar ben hamıleyım allaha sukur maşşalah supanallah rrabım kucagıma almayı naıp etsın ınşallah... sıze soyleyecegım bende2 yıldır normal yoldan olsun dıye cok ugrastım 4 kılomen tedvısı gordum hıc olmuycak gıbı duşundum hep ama bıtarm hep bı yolu daha var tub bebek dıyordum haklıydımda evet maddı manevı zor bı surec zor seyler yaşadım dogal yoldan elde edemedım bebegı ama bu yolda mucadle verdım cok çaba sarfettım pes etmedım evet yıprandım hıc kolay almadım bu sonucu sukur kavustum allaha sukur darısı ısteyen herkze sıze soyleyebılcegım dogal yolla olmuyorsada kenıdızı fazla uzmeyın hersey bır veısledır taktır rabbımın ama tedbır bızım elımızde allah herkezın kaderını kendı çabasına bıraktım dıyor ve kendınızı yıpratmayın unutmayın tıp cok ılerledı ve tub bebek tedvısı artık cok gelıstı...
çok bekledim en iyi bende blirim bu duyguyu.. dualarım sizinle sanada dua ediyorum rabbim hayırlısıyla tez zamanda saglıklı evlat versin kuzum sana İNŞALLAHHHH AMİNNNNNNNNNNN
kızlar ben hamıleyım allaha sukur maşşalah supanallah rrabım kucagıma almayı naıp etsın ınşallah... sıze soyleyecegım bende2 yıldır normal yoldan olsun dıye cok ugrastım 4 kılomen tedvısı gordum hıc olmuycak gıbı duşundum hep ama bıtarm hep bı yolu daha var tub bebek dıyordum haklıydımda evet maddı manevı zor bı surec zor seyler yaşadım dogal yoldan elde edemedım bebegı ama bu yolda mucadle verdım cok çaba sarfettım pes etmedım evet yıprandım hıc kolay almadım bu sonucu sukur kavustum allaha sukur darısı ısteyen herkze sıze soyleyebılcegım dogal yolla olmuyorsada kenıdızı fazla uzmeyın hersey bır veısledır taktır rabbımın ama tedbır bızım elımızde allah herkezın kaderını kendı çabasına bıraktım dıyor ve kendınızı yıpratmayın unutmayın tıp cok ılerledı ve tub bebek tedvısı artık cok gelıstı...
birsen nasılsın cnm görüşmeyelihep dualarımdasınız en kısa zamanda bu güzel haberi alırız inş
canim burdayim artik.bende seni cok seviyorum bitanem.canim senin esinde sperm dusuk sanirim.insalah duzelir benim esde en son sultan macunu kulandi.rabim tum isteyenlere evlat nasib etsin.bebeklerimiz gelsin yuzumuz gulsun.
Esesimm ben bu ay eşime bir kaç kere caksir otunun tozunu yemeginde yedirdim. Sizde sorun esindeymis cakşır cok yararlı aktardan al cnm balla karıştırıp yedir 1 kaşık her gün
canim iyim dualarim seninle rabim yuzumuzu tez zamanda guldurur insallah.benim yarin test gunum cok heyacanliyim.
canım vitamin,takviye,macun ve karısım & ilac ;
kullanıyor bakalım insallah işe yarar .. dualarını bekliorm tatlımm ..
umarım faydası olur cnm cok sey yiyo bu aralar ..keçiboynuzu çok etkili cnm bu konuda.
Zaman geçtikçe umudum azalıyor canım.
Çünkü benimki sebepsiz biliyorsun.
Yani sorun yok ama bebek te yok.
Yine sorunsuz devam etcek böyle ve yine bebekte olmayacak.
Bir sorun olsa en azından onun çaresine bakardık. Veya su sorunum var ondan olmuyor derdim
Ama benim sebepsiz infertilitenin çaresi yok.
kızlar ben hamıleyım allaha sukur maşşalah supanallah rrabım kucagıma almayı naıp etsın ınşallah... sıze soyleyecegım bende2 yıldır normal yoldan olsun dıye cok ugrastım 4 kılomen tedvısı gordum hıc olmuycak gıbı duşundum hep ama bıtarm hep bı yolu daha var tub bebek dıyordum haklıydımda evet maddı manevı zor bı surec zor seyler yaşadım dogal yoldan elde edemedım bebegı ama bu yolda mucadle verdım cok çaba sarfettım pes etmedım evet yıprandım hıc kolay almadım bu sonucu sukur kavustum allaha sukur darısı ısteyen herkze sıze soyleyebılcegım dogal yolla olmuyorsada kenıdızı fazla uzmeyın hersey bır veısledır taktır rabbımın ama tedbır bızım elımızde allah herkezın kaderını kendı çabasına bıraktım dıyor ve kendınızı yıpratmayın unutmayın tıp cok ılerledı ve tub bebek tedvısı artık cok gelıstı...
Bizde konusuoz canim haziranda bu duzenle gidersem ramazana denk gelio.. temmuzda belki bayram tatiline denk gelio ikisinide cikrdim oyle olunca aklimdan..mayista cok yakin gelio..hayrlisi bakalim Rabbim hakkimizda ne yazicak gelick gunlerdecanım benım allah razı olsun
canım benım hayırlı olsun cok sevındım rabbım tamamına erdırsın ınşallahh..bende mayıs haziran gibi düşünüyorum beklemek çok yıpratıcı
canımm iiyiyim adet oldum yıne keyfım yok pek sen nasılsın minik fasulye nasıl maşallahhhh bayaa buyumus..allah razı olsun cnm
merhaba canım 1 yıldır bu topiğe uğramıyordum seni merak ediyordum seni bulamıyordum :) neler yaptın benim şubatta aşılamam olmuştu geçen sene tutmadı şimdi yine tedavideyiz bakalım hayırlısı
inşallahh kuzumm yaaa beklemek çok zor çok yıpratıcı artık anne olmak ıstıyorum içten içe üzülmekten yoruldum artık sevınmek bebegımı kucagıma almak ıstıorumm
inşallahh cnm dua et bizim için .. maalesef bugun adet oldum
Amin Allah razı olsun canım.Darısı tez zamanda hayrlısıyla sana inşallahh
Aksine cok istiyor isim bile koydu hatda allah nasip edrse kizim olsun diyor cok istiyor ama ailesi hastaneye gtmemi istmyo halasi kalabilysn kndn dogl yoldn hamle kal dyor ben inthr ble etdm hastnye gtdgmde bna iftra atdklari icin pskoljm cok bozulmustu. Yeni yeni duzeliyo keske ailem ankrda yaşasydi gdck kmsm yok kmsulrmda hep yasli insanlar glp gdnim yok. Bende burya grdkce rahatlyorum eger hamlysm esim bni ailsndn uzak ttcgna söz vrdi tavrmi ortya koyup seni ve bebegmizi alp gdcem burlrdn dyo bkalm hayrlsi.
Kızlar benim 15 mart benide ekleyin belki bi umut listede olmak bile ayrı bi umut oluyo allahım hepimize nasip etsin inşallah.
Ben bal tacın çörek otu yaptım artı lop lop incir yedim bu ay ve eşimede keciboynuzu kürü ve cakşir kökü suyu içirmiştim ve inş, hamileyim
MaSallah masalah..guzel haberler almaya basladik..inslh hep boyle devam eder cok seviniyorum.. moral oluyorBismilllahirrahmanirrahimmm
ALLAHım ! Bu Mübarek Cuma; Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullar arasına kat ..
Bizi Çok Sabreden,Çok Şükreden Kullarından eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Razı olacağıın işlerle;amellerle Geçsin ..
Sıhhat ve Afiyette Daim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bağışla ...
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
Aminnnnnn
___________İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii____________
İsim **************** bat ********************** durum
1.)nrycck25 ************ ilk 1. hamişimizz
2).hayyee ************* 2.hamişimizz
3.)Brownim ************** 3. hamişimizz
4.) isyaann ************* 4. hamişimizz
5.)edebineedebine ******** 5. hamisimizz
6.) hatibiiii *************** 6. hamisimizz
7.)CrystalDoll ************* 7.hamisimiz
8.)sadiye20 ************** 8.hamişimiz
9.) blackcinder ************* 9.hamişimizz
10.) 33meleğim 33********** 10.hamişimiz
11.) volimm ***************** 11.hamişimiz
12.)hicran4242 ************ 12.hamişimiz
13.) liili 88 ************** 13.hamişimiz
14.) pınar45 **************** 14.hamişimiz
15.)sewda 22 ************** 15 .hamişimiz
16.) nurdamla ************** 16 .hamişimiz
17.) spawns ************** 17 .hamişimiz
18 )scarfaceislove ********** 18 .hamişimiz
19) vitae **************** 19. Hamişimiz
20)benimaskpastam ******** 20. Hamişimiz
21) haddibe **************** 21.hamisimiz
22)amasias **************** 22.hamisimiz
23)nurbanuu *********************** 23.hamisimiz
24) ikkese *********************** 24.hamisimiz
25)angelandsure **************** 25. hamisimiz
26)hafizekbr ********************** 26. hamisimiz
27)beyazzambak94****************** 27. hamisimiz
28)nea **************************** 28. hamisimiz
29)zeynepcicek ***************** 29. hamisimiz
30)bitirim ********************* 30. Hamişimiz
31)sykapusuz **************** 31. Hamişimiz
32)yasy ********************** 32. Hamişimiz
33)missaqua ****************** 33. Hamişimiz
34)blutufe ******************** 34. Hamişimiz
Eses07 ***************** 22 subat beklemede
ssgg ********************* 23 şubat beklemede
feyzanur_ecrin ************* 25 şubat beklemede
fidan111 ******************* 22 mart beklemede
chatlak_cadu ************************* 1 mart beklemede
Elaaaam ******************* 3 mart beklemede
masculin **************************** 5 mart beklemede
ikibinoniki *************************** 9 mart beklemede
buketbuket *************************** 13 mart beklemede
ECEM8736 ********************** 15 mart beklemede
birsenimmm ************************ 21 mart beklemede
ebe88 *********************** umutla beklemede
Krizantem ******************* umutla beklemede
anotomi ****************** umutla beklemede
Sevva7 ******************* umutla beklemede
twety23 ****************** umutla beklemede
kardelennn ***************** umutla beklemede
aclya ********************** umutla beklemede
deniz1988 ******************* umutla beklemede
2020 ********************** umutla beklemede
cananu ******************** umutla beklemede
papatyamm_3474 ************ umutla beklemede
zeyepxx ******************** umutla beklemede
DREAMGIRL***************** umutla beklemede
yasmin5846 *************** umutla beklemede
gulucukgs ****************** umutla beklemede
zeynephatun ***************** umutla beklemede
nymph26 ******************* umutla beklemede
pamuksekerim23 *************** umutla beklemede
Nihal3575 ********************* umutla beklemede
istanbulunsultani *************** umutla beklemede
zahidem70 ****************** umutla beklemede
kanaryamm ********** ********* umutla beklemede
inşallahh listemiz uğurlu gelir, bu ay hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?