- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
amin insallahAhhh kuzuum inşallah inşallah inşallah![]()
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
![KK36 :KK36: :KK36:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk36.gif)
![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Anne Adayı :anneadayı: :anneadayı:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk78.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin insallahAhhh kuzuum inşallah inşallah inşallah![]()
Slm arkadaşlar gezinirken bu topigi gördüm Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. kimsenin kucağıni boş boynunu bükük evlat korkusundan mahrum bırakmasin inşallah. Bende 4.5 yıldır evlat sahibi olmak için uğraşıyorum ana nasip olmadi
Esm kzyo kndi fotmu koymamaneden baskasını koydun ki o zmn ?![]()
prolaktin değerim 812,9 çıktı. çok yüksek bi değer arkadaşlar. aynı durumu yaşayanlar varsa konuşmak isterim off çok moralim bozuldu![]()
neden baskasını koydun ki o zmn ?![]()
inşallah esesim.. tez zamanda darısı sana ve dşğer arkadaşlarıma..bakalım perşembe ultrason var inşallah iyi olur herşey..
dua eder dua beklerim
![]()
Esm kzyo kndi fotmu koymama
inşallah esesim.. tez zamanda darısı sana ve dşğer arkadaşlarıma..bakalım perşembe ultrason var inşallah iyi olur herşey..
dua eder dua beklerim
![]()
Aminn cnm tesekkur ederiz rabbim sizede boyle tatli bebisler versin
Selam kızlarrr eşim bir haftadır yoktu dün geldi zaten kayınvalidemlerle altlıüstlü oturuyoz dün gece hep beraberdik bugün de uyandı kahvaltısını yaptı cıkıp arkadşlarının yanına gitti sonrada gelip bjk nin macını izliyo cok sinirlerim bozuldu yaa bir haftadır görmemişsin insan birazda karısına zaman ayrır demi sabahtan beri kendi kendimi yedim bitirdim sinirden bi insan bu kadar düşüncesiz nasıl oluyo anlamıyorum hiç.
ICIN AVAZ AVAZ AGLARKEN ,
DISININ SESSIZCE
KABULLENMESIDIR 'SABIR' DENEN SEY...
aminnnnn insallahhh gelecek o günü bekliormOlacak insallah Allah'in izniyle![]()
selammm esocanımm nasılsın kuzummm![]()
CNM BU AYSE HANGI AYSE ACABA SOYLE BAKIMMMM??????aysem nasılsın kuzum![]()
Eses dgstrdm nasl olmus@kanaryamm cnm bat ne zmndı ya unuttum eklesem ..![]()
HOsbuldum canm. Sorun yok esimde de bende de ama bi türlü bebeğim gelmedi. 3asulama geçen ay da 1 tüp bebek yaptırdım hepsi negatif malesef. Geçen yıl mucize bi şekilde hamile olduğumu öğrendim ilaçsız tedavisiz kendiligimden ama malesef 6 hafralikken kaybettimas. cnm hosgeldin aramıza , bende 4 yılı devirdik evleneli 2 yıldırda bebisimiz olmuyor ..
amin insallah .. sen tedavi gördünmü sorun nedir ? bat ne zmn eklerim listeye senide .. sohbet ederiz arada ..
CNM BU AYSE HANGI AYSE ACABA SOYLE BAKIMMMM??????![]()
Eses dgstrdm nasl olmus