günaydın canım benimde çarşamba adet günüm ağrılarım başladı
adet günümüz aynıymış hadi bakalım hayırlısı olsun canımaynı durum bende de var . çarşamba regl günüm ve şuan ağrım başladı. dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktıbu ay da olmadı
Canım kiscem kardeşimmmm Rabbim yavrunu sana bagislasin bitanemmmKıscelerimmm ben de hamisim.. adete 2 gün var ama test 29.14 çıktı. Sevgili kardeşim nihal3575 candostum bana çok destek oldu tez vakitte rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..
Kıscelerimmm ben de hamisim.. adete 2 gün var ama test 29.14 çıktı. Sevgili kardeşim nihal3575 candostum bana çok destek oldu tez vakitte rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..
insallah rabbim hayırlısıyla tez zamanda bebeklerimize kavuşturur inşallah dualarımdasınız hep sizde beni unutmayın
Darısı basımıza kuzummmmcanım gözünüz aydın rabbimm kucağınıza almayıda nasip etsin inşllaaahhh
Inşallah hepimizde anniş oluruz kıscem tek duâmRABBIM INSALLAH UST TARAFLARDA ISMIMI BIR GUN GOREYIM INSALLAH TEZ ZAMANDA KAVUSAYIM YA .HIC KENDIMI HAMIS OLARAK GOREMIYCEM GIBI GELIYOR.UMUTLARIM AZALIYOR SANKI
kızlar günaydın ben hastalandım bat 7 mart
AY ABLAM INSALLAHH YAcanım saçmalama ya bu yaşta bune umutssuzluk senin önünde çok senelerin var Allah ın izniyle 3 tane yaparsın inş.
aynı durum bende de var . çarşamba regl günüm ve şuan ağrım başladı. dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktıbu ay da olmadı
AminnAMİNNNN İNŞALLAHHHH
KIZ SIZ YASY LE OZELDEN MI TAKILIYONUZ YOKSA HIIIII...... BURDA YOKSUNUZ 2 AYDIR YA NELER KAYNATTINIZ KI SIZ BAKIMCanım kiscem kardeşimmmm Rabbim yavrunu sana bagislasin bitanemmmbiz kardesten de öte olduk iyi ki varsın hayatımda Allahım en kisa zamanda bizlerede nasip etsin inşallah
yasyy hamilemiymişKIZ SIZ YASY LE OZELDEN MI TAKILIYONUZ YOKSA HIIIII...... BURDA YOKSUNUZ 2 AYDIR YA NELER KAYNATTINIZ KI SIZ BAKIM
amin inşallah nihalcimCanım kiscem kardeşimmmm Rabbim yavrunu sana bagislasin bitanemmmbiz kardesten de öte olduk iyi ki varsın hayatımda Allahım en kisa zamanda bizlerede nasip etsin inşallah
kızlar galiba hamileyim
dış gebelik olmaz inşallahhh dua edin.. adet sancım da var
korkuyorummm normal mi acaba adet sancıları??hayırlı olsun :) olmaz inşallah stres yapma yeter