- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 31
AY BU AY BENDE OYLEYDIM BELIM VE GOGUSLER AGRIYORDU. KASIKLARIMDADA BATMA VARDI ADET SANCISI GIBI SERT DEGILDI AMA TUTMADI.TAMDA TEST YAPAMAYA GIDICEKTIMKI BI KALKTIM ANA VATAN KAN AGLIYORRRR ANAM SOK OLDUM TAM GUNUNDE BASAR GECIKMEZ .BUGUN 4 GUNDUR ADETLIYIM AMA KISTTEN KORKUUYORUM YA COK AGRIM VAR IKI TARAFTADAInşaallah bitanemm rabbim yüzümüzü güldürsün emi hepimizin bu ay bildiğin depresyondaydim normalde tatlı krizi gelir adet öncesi bu kez hafif bulantı tansiyon düşük ve ağlama hali. Kasık batma falan degil bel ve goguslerim yanıyor arada kramp giriyo sadece
Bişey yoktur inşallah kuzumm gönlünü ferah tut inşallah tez vakitte nasip olsun hayırlısıylaAY BU AY BENDE OYLEYDIM BELIM VE GOGUSLER AGRIYORDU. KASIKLARIMDADA BATMA VARDI ADET SANCISI GIBI SERT DEGILDI AMA TUTMADI.TAMDA TEST YAPAMAYA GIDICEKTIMKI BI KALKTIM ANA VATAN KAN AGLIYORRRR ANAM SOK OLDUM TAM GUNUNDE BASAR GECIKMEZ .BUGUN 4 GUNDUR ADETLIYIM AMA KISTTEN KORKUUYORUM YA COK AGRIM VAR IKI TARAFTADA
KAN VERICEKMISIN ????? PZRTS GIT BENCE KACIRMA ONLEM ALIRSIN EN AZINDAN IYICE TUTUNSUN DIYE ILAC VERIRLER .Bişey yoktur inşallah kuzumm gönlünü ferah tut inşallah tez vakitte nasip olsun hayırlısıyla
Perşembe günü randevum ama belki bugün veririm minicik keskin birşey batıyor aradaKAN VERICEKMISIN ????? PZRTS GIT BENCE KACIRMA ONLEM ALIRSIN EN AZINDAN IYICE TUTUNSUN DIYE ILAC VERIRLER .
canım çoook tebrik ederim yaa..Sanirim kiscem test yaptim bat salı günü. Silikti bakk Eki Görüntüle 1405808
Tamam canım eklerim ♡♥♡♥ADIM AYSE BAT 5 MART CNM EKLERMISIN?????
İnşallah kuzum benim aminn hayırlısı inşallah olur ♡♥♡♥♡♥bende senı cok ozledım kuzum nezleyım bıraz..sen nasılsın...
kuzum kafan karışmasın ınsallah hersey guzel olucak 2015 te hepımız hamıle olucagız ınsallah..
doktora gıtmıssınız ılac vermış ihmal etmeyın kullansın ılaçlarını..maşallahh aktarda doktordan ıı bılıyormuş hemen spermleri değerlendirmiş.
anne olabılmek ıcın elımızden gelenı yapıcaz..2-3 ay ıcınde hamıle kalamazsam tüp bebek yaptırıcam tek çaba tek duamız anne olmak ıcın rabbım bıze bu yolda hayırlı kapılar açsın inşallahh
İnşallah canım benim çok sağol dualarını bekliyorum ♡♥♡♥♡♥Benim eşimin spermleri normal diyolardı tedaviye baslarken bi gittik ki sper sayısı 4 milyona düşmüş cok üzüldük sonra bize tüp bebek sansınız bile az dediler ankarada yaşiyorum ben kaan aydos diye bi hoca alanında 1 numara iki tane hap verdi 1 ay kullandı eşim hapı bıraktıktan 2 ay sonra test verdik 198 milyon olmustu tabi kalitelisi 96 milyondu aktardan alınan ilaclar işe yaramadı pek bizde insallah sizde işece yarar canımm ve ilaclarda maliyetli degildi ssk da ödüyo zaten imkanınız varsa bu doktora gitmenizi tavsiye ederim bir çok hastası sehir dısından geliyo zaten çok uzun oldu biraz kusura bakma paylaşmak istedim
Iyiyim tatlım calismaya başladım o yüzden fazla giremiyorum artıkslm semacım sükür cnm iyi olmaya calısıorum , sen nasılsın
En güzelini yapmışsın canım stres yapmazsın kafan dağılır balımmmm ...Iyiyim tatlım calismaya başladım o yüzden fazla giremiyorum artık
Canım gözün aydin hayırlı olsun çok sevindim rabbim çok bekletmedi seni saglicakla kucağına alırsın inşallah darısı tüm isteyenlerePerşembe günü randevum ama belki bugün veririm minicik keskin birşey batıyor arada
Iyi canim saolasin bn biraz bosvermis durumdayim yada ole olmak istiyorum..rutin hayat akisindayim..amin kıscelerim cookk saolun sizler nasılllsınız ??*
Canim yaaaaaa hamismisinnnnnnn...tebrikler bole guzel haberler alalim hep inslh.. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inslh..Sanirim kiscem test yaptim bat salı günü. Silikti bakk Eki Görüntüle 1405808
Amin kıscem evettttttttttttttttttttttttt testten geldikk şimdi darısı sizlere inşaallahCanim yaaaaaa hamismisinnnnnnn...tebrikler bole guzel haberler alalim hep inslh.. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inslh..
cnm testi yapmissin gozun aydin cok sevindim hayirli ve saglikli evlat olsun. insallah darisi basimizaKıscelerimmm ben de hamisim.. adete 2 gün var ama test 29.14 çıktı. Sevgili kardeşim nihal3575 candostum bana çok destek oldu tez vakitte rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..
Sanirim kiscem test yaptim bat salı günü. Silikti bakk Eki Görüntüle 1405808
Teşekkürler aysemmmm tez vakitte darısı tüm bekleyen annişlereeeecnm testi yapmissin gozun aydin cok sevindim hayirli ve saglikli evlat olsun. insallah darisi basimiza
Caniiim teşekkür ederim rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah bitanemCanımmm çok sevindim yaa Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsin
Bize de dua et kuzuuuu, hamilelerin duası kabul olur derler