- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
CNM BAK COK KASMA KENDINI.KASARSAN RAHIMDE TIKANIKLIK VAR DERLER UZULURSUN. RAHAT OL 10 DKK LIK BISEY YANI FILM CEKILIYOR ULTRASON CEKILIYORMUS GIBI.RAHAT OL TEMIZ CIKAR INSALLAHHçok tesekkur ederim ya içimi rahatlattın canımmm
ewet tatlım memnun oldummm
a.selam canım nerelerdesin bayadır görmüyorum seniselamm kızlarr nasılsınızz varmı guzel haberler..
canım sen tüp bebek tedavisine başlamıcakmıydınDun regl oldum yine yine yine..uzulmuorum bile olagana bagladi alistik ya resmen..gecen ayki gecikmeden sonra belki demistik ama olmuo.. baharda bahrdan sonra dr tekrar gitmeyi dusunuyorum
merhaba canım anestezili olursan hiç bişe anlamıyosunçok tesekkur ederim ya içimi rahatlattın canımmm
a.selam canım nerelerdesin bayadır görmüyorum seni
ben iyim canım çok şükür sen nasılsın neler yapıyosunewt cnm giremedim bu aralar..özledim sizleri nasılsın ablm
SELAM KIZLAR RAHİM FİLMİ ÇEKTİRİCEM AMA KORKUYORUM ÇOK ZOR MU ?
ben iyim canım çok şükür sen nasılsın neler yapıyosun
Kyamam yaa nolcak bu halimiz blmiyorumm..bende cok uzulutorm esimi uzdugum icin dahada uzuluyorm.allahmm bizide görrEWET CNM MAALESEF IKINCI ASILAMAMDA HUSRANLA SONUCLANDI.COK UZGUNUM.BU SABAH MARKETE GITTIM PED ALMAYA. ESIMDE TEST YAPIP OLUMLU SONUCU GETIRECEM SANMIS.KAPIYI ACTIM GOZUME BAKTI O KADAR HEYECANLIYDI KI ANLATAMAM.ONU OYLE GORDUM DIREK ODAMA GIRDIM COK AGLADIM GOZLERINE BAKAMADIM.
kızlar sizleri okurken gözlerim doldu içim sızladı yemin ederim.. çünkü anlattıklarınızı o kadar iyi anlıyorumki..aynı şeyleri tam beş yıl yaşadım ama sabredin ve inanın umudunuzu hiç kesmeden kesin olacakmış gibi inanın... OLACAKK
Canim bunu konusmustuk die hayrliyorum ama yaniliyor olabilirim baskadinada yszmis olabilirim..canım sen tüp bebek tedavisine başlamıcakmıydın
GOZUN AYDIN CNM RABBIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN...Eses07 cnm beni tablo da düzelt şükürler olsun hamileyim Tüp bebisim tutundu annesine Rabbim sizlerede hayırlısı ile nasip etsin
Amin cnm darısı basinaGOZUN AYDIN CNM RABBIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN...
aminnn inşallah canımEses07 cnm beni tablo da düzelt şükürler olsun hamileyim Tüp bebisim tutundu annesine Rabbim sizlerede hayırlısı ile nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?