- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rabbim yardımcınız olsun ilacların ismi ne canım.Kızlar slm eşim sperm testi yaptırdı ..
3 ay kullan diye ilaç verdi dr.
40 milyon sperm sayısı . % 17 ileri hareket ..
Gebeliğe engel bir durum yok dedi..
3 ay ilaç kullanacak inşallah şifa olur ..
Dua eder dua beklerim ♡ ♥ ♡ ♥
ANESTEZİLİ YAPMIYORLARMIŞ CANIM SORRDUMmerhaba canım anestezili olursan hiç bişe anlamıyosun
AMİNNNN İNŞALLAHHHHrabbim duy sesimizi bizlere de nasip et ana olmayı
hayırlı evlatlar nasip et bizlere rabbimmmmmmmmm
çokkkk zorrrrrrrr ALLAHIM sen yuzumuzu guldurKyamam yaa nolcak bu halimiz blmiyorumm..bende cok uzulutorm esimi uzdugum icin dahada uzuluyorm.allahmm bizide görr
canım hamişmissin çooook sevindimm ya sağlıcakla kucağına alırsın inşalallhHamdolsun cnm iyYm bnde
allahım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahhhhhhhhKızlar slm eşim sperm testi yaptırdı ..
evet canım kendiliğinden oldu herşeyi deneyip artık hayata küstüğüm anda oldu...sonra kendiliğinden mioldu nasıl oldu bnmde 5 yıl olacak
Hayirlisi ile kucaginiza alin inslh Rabbimin izni ile cok sevindim..Eses07 cnm beni tablo da düzelt şükürler olsun hamileyim Tüp bebisim tutundu annesine Rabbim sizlerede hayırlısı ile nasip etsin
Inslh iyi gelir canim hadi bkalim guzel haberler..Kızlar slm eşim sperm testi yaptırdı ..
Amin cnm inşallah Allah sizlerede yasatsinHayirlisi ile kucaginiza alin inslh Rabbimin izni ile cok sevindim..
anladım canım hayırlısı olsun belki bu arada kendiliğinden oluverirCanim bunu konusmustuk die hayrliyorum ama yaniliyor olabilirim baskadinada yszmis olabilirim..
gecen ay reglm geciktigi icin planladigimz gibi bitimi cmt gelmedi oyle olunca gidrmedik ist kuzenine gidicektik onun yonlendirmesine gore asilama yada tup iste .. planladgmiz gibi gitmedi..simdide akisinda beklioz sevkim yok kirildi..esime havalar biraz duzelsin diyorum bikac ay gecsin o zamn bi caresine tekrar bakariz diye..zaten bu ayin sonu gibi esim is icin egitime gidicek 15 gun yok iside yeni daha izin fln sikntili.. yani yapcak bise yok bi nisani mayisi beklemeyi dusunuyoruz asilama yada direk tup dio esim bakalim kismet..
gözünaydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsinEses07 cnm beni tablo da düzelt şükürler olsun hamileyim Tüp bebisim tutundu annesine Rabbim sizlerede hayırlısı ile nasip etsin
dualarımız seninle canım inş. şifa olurKızlar slm eşim sperm testi yaptırdı ..
sağol cnm amin rabbim isteyen herkese versingözünaydın canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin
sonunda bi hamişşşşşşşşşş haberi daha Allah tamamına erdirsin inşallahEses07 cnm beni tablo da düzelt şükürler olsun hamileyim Tüp bebisim tutundu annesine Rabbim sizlerede hayırlısı ile nasip etsin
Kizlarr ben bisey duydum sizede soyleyim dedim.aksam ustu hava kararmaya yakin oyuncak bebegi gül agacinin yanina koyuyormusun.gece yarisi alip esinle yanina koyuyormusun.koyarken 3 ihlss 1 fatiha okunuyormus.ben bgun yapcammm
Valla denemekten zarar glmez bosver :)yok artık
Valla denemekten zarar glmez bosver :)