Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk canlarım hayırlı haberler verelim birbirimize ben de 2 yıldır bekliyorum pko derdinden muzdaripim bu ay yumurta takibi yapıldı sonucu bekliyoruz. Henüz hiç belirtin yok 9 Şubat'a kadar nasıl sabrederim bilmiyorum
Benim polikistikover canim yumurtalarim tembel calismiyo ins sende ise yarar ama bal corek otu tarcini dene bence inciri kulkandigimda benim prolaktinim yukseliyodu oyuzden devamnedemedimYaa üzüldüm hayırlısı inşallah işe yarar dediğin gibi kısmet Senin de mi sebepsiz canım 1,5 yıllık evliyim 1 yıl oldu bize bekliyoruz.
Sürekli bişeye takıyorum kafayı, bu anlattığımı yapcam acaba bal-tarçın-çörek otu da mı yapsam diyorum denedin mi hiç
Dün bu forumda araştırdım, yumurtası olan kişi de incir kürü yavaşlama yapıyormuş onu da yapayım diyordum vazgeçicem galiba kafamı fazla karıştırıyorum
esescim naber cnm nasılsın görüşmeyelisükür cnm sen nasılsın papatya abla
cnm giremedim nete bi süredirşükür iyilik sen nasılsınass nasılsın cnm nbr ?
ESESCİMM BENİ SİLDİN Mİ GENE GİREMESEMDE TAKİPDEYİM
ESESCİM BENİ SİLDİN Mİ? GİREMESEMDE TAKİPTEYİM BAT 1 ŞUBAT
cnm giremedim nete bi süredirşükür iyilik sen nasılsın
Şükkısçelerm sen nasılsın balımm :)esescim naber cnm nasılsın görüşmeyeli
hadi beni de ekle 12 şubat regl günüm ama 9 şubat da doktorumun isteği üzerine kan tahlili vericem
Hamdolsun cnm iyYm bndeŞükkısçelerm sen nasılsın balımm :)
enfeksiyonun olabilir canım dikkat et.14 ocakta adet oldum en son yanlış yazmışım
CNM IYIZ SENDE DURUMLAR NSL NERELERDESIN ???????Kizlar naslsiniz durumlar nasill
Canimm benimm yaa cok uzumdumn rabbim hakkimizda hayırlısı ni nasip etsin inşallahASILAMAM YINE TUTMADI ADET OLDUM KIZLAR COK UZGUNUMMM
Hamdolsun cnm iyYm bnde
Canım yaa mutlaka vaktini bekliyor biraz daha sabır az kaldı inşallahASILAMAM YINE TUTMADI ADET OLDUM KIZLAR COK UZGUNUMMM