Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YA YOK O KADAR UMITSIZ OLMA CNM TEMIZLEN VE CALISMAYA DEVAMMMMMMBu ay icimdr daha bi umitsizlik varr
Benm de bugün olması gerekiyor ama daha gelmedi test yaptm negatif çok kotu grip oldm başımın üstünde baş taşıyorum sankiBugün adet oldum ben
canım hayırlısı olsun sabret demekki zamanı değilmişBugün adet oldum ben
Ah cnm keskee .. dun fal baktirdim fala inanma falsiz kalma.kadin bilmio bebek istedigmi 3 vakte kadar bamilesin dedii :)YA YOK O KADAR UMITSIZ OLMA CNM TEMIZLEN VE CALISMAYA DEVAMMMMMM
POZITIF OL STRES YAPMA INSALLAH GUZEL HABER YAKINDIR BEN INANIYORUM ICIME DOGUYOR SEN BIZE GUZEL HABERI COK YAKINDA VERICEKSIN GOR BAK
esescim nasılsın canım
Mutlaka vaktini bekliyordur canım biraz daha sabır bizlerinde yüzü gülecek bir gün inşallah sizin neden olmuyordu tatlımKızlar yine adet oldum
Vardır burdada bir hayır 17 aydır usandım
Bu ayda nasibimizde bebek yokmuş
Sebepsiz canım eşimde de bende de bir sorun yok ama bebekte yok Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasınMutlaka vaktini bekliyordur canım biraz daha sabır bizlerinde yüzü gülecek bir gün inşallah sizin neden olmuyordu tatlım
canımsın askkuşummmmmtamam cnm
Amin canımSebepsiz canım eşimde de bende de bir sorun yok ama bebekte yok Rabbim kimseyi evlatsızlıkla sınamasın